• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
48443 sipariş numarasıyla ben de yeni kahvelerin setinden sipariş geçtim. Çikolatayı unutmuşum, artık onu da kahveleri almak için ofise uğrayabilirsem, yani sizin müsaitliğinizi denk getirebilirsem elden almış olurum.

Ben de Tin Coffee ile tanıştığım için ve kendilerinden alışveriş yaptığım için mutlu hissediyorum. Tabu yıkıcı ve mütevazi muhabbetlerini yeniden katılmak için bahane arıyorum.

Sunduğunuz fırsatlar için teşekkür ederim buradan bir kez daha @raistlin

Güzel insandan güzel işler devam ediyor… Nası sevmiycen!!! Şimdilik sadece sidra sipariş verdim çünkü stoğum fazla . Stoklari erittikten sonra pink bourbon için geri döneceğim 😎

Halihazırda 1zpresso Jx kullanmaktayım zaten, oldukça da memnunum. CMD sadece bi tutku aslında
Ben de aynı düşünceyle arada kalmış uygun fiyatlıyken Commandante'ye geçmemiştim. Ama @raistlin sağolsun deneme şansını bulunca son fırsatı kaçırmayıp geçen ay Commandante'ye geçtim. Ciddi fark var arada, bilginiz olsun.
Commandante boşuna bir tutku değil. Emin olun:)

Ben de aynı düşünceyle arada kalmış uygun fiyatlıyken Commandante'ye geçmemiştim. Ama @raistlin sağolsun deneme şansını bulunca son fırsatı kaçırmayıp geçen ay Commandante'ye geçtim. Ciddi fark var arada, bilginiz olsun.
Commandante boşuna bir tutku değil. Emin olun:)
Hiç şüphem yok, şartları sağladığımda yapacağım ilk değişikliklerden biri o olacak zaten 😌 Bazı komik yorumlar gördüm, herkes uzman olunca böyle oluyor ne yazık ki. Teşekkürler deneyiminiz için 🙏🏼

48478 sipariş numarası ile bende bu güzel jeste sadece Pacamara ve Kırmızı polimer hazne alayım diye düşünürken filtrem bitiyor Abaca ekleyeyim , Th1 filtre denemedim onuda deneyeyim derken o kadar şey aldım birde şu çikokatanın tadına bakayım dedim. Heyecanla bekliyorum teşekkürler tekrardan jest için 😀

Merhaba Arkadaşlar,

Dün tüm siparişlerinizi kargoladık. Söz verdiğimiz gibi Sidra - Ikawa profilleri de beraberce yollandı. :)

Kahvelerin reçetelerini de bugün yarın siteye yüklemiş oluruz.

Sidra'nızı bir güzel koklayınız, her iki profili de çarpıcı bulacağınızı umuyorum.

Espresso severler için de bir Rubi güzelliği olabilir. Üzerinde çalıştığımız bir profili iki hafta kadar dinlendirdik, beklediğim sonuçları alırsam Rubi özelinde espresso severler için yeni bir profil ve zıpır bir fiyat gelecek. :) Bakiciiz.

Sevgiler.

Merhaba Arkadaşlar,

Dün tüm siparişlerinizi kargoladık. Söz verdiğimiz gibi Sidra - Ikawa profilleri de beraberce yollandı. :)

Kahvelerin reçetelerini de bugün yarın siteye yüklemiş oluruz.

Sidra'nızı bir güzel koklayınız, her iki profili de çarpıcı bulacağınızı umuyorum.

Espresso severler için de bir Rubi güzelliği olabilir. Üzerinde çalıştığımız bir profili iki hafta kadar dinlendirdik, beklediğim sonuçları alırsam Rubi özelinde espresso severler için yeni bir profil ve zıpır bir fiyat gelecek. :) Bakiciiz.

Sevgiler.
Nasıl sevmiyecen... kahveler için Degassing süresi nedir acaba? @raistlin

Surekli sehir degistirdigim icin internetten gecen hafta yapilan alima katilamamistim. Bugun Tin Coffee nin Maltepe deki ofisine ugrayarak sansimi denedim ve 27 Mayis kavrumlu son El Divisolardan yakaladim.

Ofiste Ertugrul bey sagolsun demlemelik Rubi de hediye etti. Degas surecini sabirsizlikla bekliyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220601-141345_Gallery.jpg
    Screenshot_20220601-141345_Gallery.jpg
    74.8 KB · Görüntüleme: 57
Sidra geldi, burnumu valfe dayayıp paketi sıktım. İlk nefeste "oooo nerelere geldik" modundayken sonraki nefeslerde biraz balici gibi hissettim. Bu da böyle bir anım oldu. 😋

işyerinde bi arkadaşa koklattım ben sidrayı. parfüm mü bu dedi :)

bu arada podisi de manyak bi şey olmuş ya..

Surekli sehir degistirdigim icin internetten gecen hafta yapilan alima katilamamistim. Bugun Tin Coffee nin Maltepe deki ofisine ugrayarak sansimi denedim ve 27 Mayis kavrumlu son El Divisolardan yakaladim.

Ofiste Ertugrul bey sagolsun demlemelik Rubi de hediye etti. Degas surecini sabirsizlikla bekliyorum.

Siz uğradığınızda ben atölyede değildim, denk düşemedik. Size kısmetmiş sonuncular :) Rubi'yi de beğeneceğinizi umuyorum. Afiyet olsun.

Geri