Ekli dosyayı görüntüle 15247
Şu yeni mallara dair bir plan var mı sevgili Togay? Ne zamandır gereksiz harcama yapmadım, biraz geri kalmış hissediyorum. Mat Origami'leri de not etmişim bak kenara, pusudayım![]()
Stone blue cidden efsane olmuş. Satın alırken opsiyonlardan biri bu olsaydı diğerlerine bakmazdım bile. Fellow'un renk paleti, kullanılan ürün özelinde ayrı ayrı dikkat çekici ve hoş. Carter mug için çıkarılan üç yeni renk de (buttered popcorn, mint chip ve boxed wine) ayrıca cezbedici.Stone Blue gerçekten muhteşem gözükmüyor mu
Yeni seçeneklerin uluslararası listeye girmesi biraz zaman alıyor, sonrasında tedariği, nakliye ve ithalatı derken bekliyoruz ama neden olmasın.![]()
Ben aslında Brewista Artisan almayı planlıyordum ama bu Stone Blue hakikaten beni de cezbetti. Beklemeye aldım şimdilik.
Teknik anlamda farklı olduklarını biliyorum ama ne yalan söyleyeyim estetik ve görsel benim için önemli bir faktör oldu son zamanda. Yoksa ikisi de performans açısından memnun eder beni diye düşünüyorum.Oldukça farklı kettle'lar, rengine göre karar vermemek lazım sanki![]()
+1Fellow atmos almayı düşünüyorum indirim olursa, pusudayım.
yanlış +1 olmuş, ifademi termos olarak düzelteyim
Carter mug indirim ile bende almak isterimyanlış +1 olmuş, ifademi termos olarak düzelteyim![]()
Koku problemi var mı?Carter mug’u uzun zamandır sabahları kullanıyorum.Kullanım senaryom sabah moccamasterda demledigim kahveyi 30 dakika boyunca tutup is yerinde bardaga koyup içmek.
Açıkcası bana sağlam hissettirmiyor kendini.Kasası epey hafif ve kaygan.Bir kere elden kayıp düşse bir yeri kesin ezilir.Henuz çizilme vs olmadı.
Kapağı açmak epey zahmetli.Ha deyince açılmıyor baya cevirmek lazım.
Artısına gelecek olursak 30 dk-1 saat arasında kahvenin tadında degisim hissetmedim.Tadı iyi koruyor.
Sonuçta bu parayı eder mi aradayım.
Şuana kadar kullandığım en koku yapmayan termosKoku problemi var mı?
Temizligini güzel yaparsanız koku olayı pek olmuyor.Ben kahvemi içer içmez yıkıyorum ve içinde su bekletiyorum.Yalnız kahvenizi kaç saat içinde tüketeceksiniz, bu konu çok önemli.Diger termoslar nasıldır bilmiyorum ama Carter mug 5-6 saat içinde ciddi ısı kaybediyor ve tat olayında da degişme oluyor(diger termoslar da böyleymiş).Ben görüntüsüne tav oldum ve hala çok hoşuma gidiyor.Yani kahvenizi bir iki saat içinde tüketecekseniz öneririm yoksa bir daha düşünün derim.Koku problemi var mı?