• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tarayıcı verilerini silip dener misiniz lütfen? Bir sorun gözükmüyor şu an ama ilgilenelim hemen girişte problem yaşanıyorsa.
Sildim ama hala girmiyor safari üzerinden mobil veri üzerinden.

O zaman bir Stagg da ben rezerve edeyim @raistlin 😂 Gerçi stok durumu nedir bilmiyorum ama 😂

Ben çocukken mahalle bakkalına gider her gün aynı dev gibi çikolatayı sorardım. Sonunda yılıp para istemeden vermişti adam.

Tanıdık geliyor mu hikaye Aydoğan Bey 😂
Hem de nasıl tanıdık geliyor.
Ben 55 yaşındayım...
Ankara'da varoş denilebilecek bir mahallede geçti çocukluğum...
70'li yıllar...
Mahallede Pastane sayılabilecek bir dükkan...
Pastane dediğim barakadan derme çatma...
Ön cephesinde vitrinli bir buzdolabı...
İçinde şişe Pepsiler...
Ve tabiki onları hayranlıkla seyreden ben...
Nefes alıyorsak, umut her zaman var derler...
@raistlin 🙂🙏😍

Son düzenleme:
2 gündür evde olmadığım için paketlerini açmadığım yeni fellowları bu sabah açtım ve derhal kullanmaya başladım. Mighty carafe (smoked) minimal ve şık. Ayrıca espresso tartımın ekranını kapatmadan kullanabilmek süper oldu. Atmos vacuum cannister, tonton görünümlü ve kullanımı pratik. (Arıza vermezse zamanla bir kaç tane daha alarak vacu vin'e elveda diyeceğim) Carter mug ise sağlam bir duruşa sahip. Beklentisi, saatler sonra termosu açıp aynı lezzette kahve içmek isteyeni hiçbir termos mutlu etmeyecektir fakat Carter mug kalın dış çeperi sayesinde içecekleri uzun süre yakın sıcaklıklarda tutabilir gibi görünüyor. Kalite algısı yine yüksek. Benim kullanımımda fazlasıyla iş yapar. Sonuç olarak fellow ürünleri yine fazlasıyla cazibeli, kullanışlı ve kalite algısı yüksek.

Tin coffee'den bayram kampanyası gelmez mi acaba? :) @raistlin

Geri