• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ekli dosyayı görüntüle 15247

Şu yeni mallara dair bir plan var mı sevgili Togay? Ne zamandır gereksiz harcama yapmadım, biraz geri kalmış hissediyorum. Mat Origami'leri de not etmişim bak kenara, pusudayım :D

Stone Blue gerçekten muhteşem gözükmüyor mu :)

Yeni seçeneklerin uluslararası listeye girmesi biraz zaman alıyor, sonrasında tedariği, nakliye ve ithalatı derken bekliyoruz ama neden olmasın. :cool:

Stone Blue gerçekten muhteşem gözükmüyor mu :)

Yeni seçeneklerin uluslararası listeye girmesi biraz zaman alıyor, sonrasında tedariği, nakliye ve ithalatı derken bekliyoruz ama neden olmasın. :cool:
Stone blue cidden efsane olmuş. Satın alırken opsiyonlardan biri bu olsaydı diğerlerine bakmazdım bile. Fellow'un renk paleti, kullanılan ürün özelinde ayrı ayrı dikkat çekici ve hoş. Carter mug için çıkarılan üç yeni renk de (buttered popcorn, mint chip ve boxed wine) ayrıca cezbedici.

Carter mug’u uzun zamandır sabahları kullanıyorum.Kullanım senaryom sabah moccamasterda demledigim kahveyi 30 dakika boyunca tutup is yerinde bardaga koyup içmek.
Açıkcası bana sağlam hissettirmiyor kendini.Kasası epey hafif ve kaygan.Bir kere elden kayıp düşse bir yeri kesin ezilir.Henuz çizilme vs olmadı.
Kapağı açmak epey zahmetli.Ha deyince açılmıyor baya cevirmek lazım.
Artısına gelecek olursak 30 dk-1 saat arasında kahvenin tadında degisim hissetmedim.Tadı iyi koruyor.
Sonuçta bu parayı eder mi aradayım.

Carter mug’u uzun zamandır sabahları kullanıyorum.Kullanım senaryom sabah moccamasterda demledigim kahveyi 30 dakika boyunca tutup is yerinde bardaga koyup içmek.
Açıkcası bana sağlam hissettirmiyor kendini.Kasası epey hafif ve kaygan.Bir kere elden kayıp düşse bir yeri kesin ezilir.Henuz çizilme vs olmadı.
Kapağı açmak epey zahmetli.Ha deyince açılmıyor baya cevirmek lazım.
Artısına gelecek olursak 30 dk-1 saat arasında kahvenin tadında degisim hissetmedim.Tadı iyi koruyor.
Sonuçta bu parayı eder mi aradayım.
Koku problemi var mı?

Koku problemi var mı?
Temizligini güzel yaparsanız koku olayı pek olmuyor.Ben kahvemi içer içmez yıkıyorum ve içinde su bekletiyorum.Yalnız kahvenizi kaç saat içinde tüketeceksiniz, bu konu çok önemli.Diger termoslar nasıldır bilmiyorum ama Carter mug 5-6 saat içinde ciddi ısı kaybediyor ve tat olayında da degişme oluyor(diger termoslar da böyleymiş).Ben görüntüsüne tav oldum ve hala çok hoşuma gidiyor.Yani kahvenizi bir iki saat içinde tüketecekseniz öneririm yoksa bir daha düşünün derim.

Merhaba Arkadaşlar,

Bugün daha önce bahsettiğim demo Comandante'leri satışa çıkartacağız. Bu avantajlı üniteleri herhangi bir başka duyuru yapmadan sadece Kulüp için sunmak istiyorum. 1-2 saate kadar buraya ön bilgiyi ve satış saatini eklemiş olurum. Ardından web'e açacağız.

ekrar Merhaba Arkadaşlar,

5 adet Comandante demo(teşhir) ünitemiz var. Festivallerde satışa açacaktık ancak durum belirsizken şimdiden Kahve Kulübü özelinde arzu edenlerin avantajlı fiyatla faydalanmasını isterim.

5 ünite de 2-3 aylık. Herhangi bir etkinliğe gitmedi, sadece kendi demo alanımızda kullanıldı ya da sergilendi. Hepsi orijinal kutusunda, orijinal aksesuarları ve belgeleriyle, adınıza faturalı ve tam destekli olarak gelecek. Tüm üniteler gıcır gıcır, şıkır şıkır. İçinizin rahat etmeyeceği bir üniteyi göndermeyiz. Orijinal kutuları dahi gıcır gıcır.

Chocolate Fineline - American Cherry - Red Sonja: Sadece ziyaretçilere göstermelik kahve öğütüldü ve sergilendi.

Green - Cobalt: Sadece sergilendi, hiç kahve öğütülmedi. Görsel teşhir modelleri yani. Cobalt'ın içinde ek olarak sürpriz Big Joe topuz var.

Web sitesindeki fiyatlar sizlere öncelik verebilmek için konuldu.
Sepetinize nitroblade kupon kodunu girerseniz fiyat düşecek.

Satış saat 12:30'da aktif olacak.

Umarım faydası olur.

Sevgiler.

EDİT: Tüm demo üniteler tükendi arkadaşlar, ilginize çok teşekkürler. Yeni sahiplerine hayırlı olsun.

Son düzenleme:
Geri