• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Smoked Glassdan ben de aldım. İndirimi kaçırdık ama çok yakışıklı kerata. Bir tane de atmos söyledim. Performansını merak ediyorum. Jimmy boy da en iyisi dedi ama pakette saklamaktan tat olarak bir fark yaratmadığını da belirtti. Daha pratik olur belki.

Son düzenleme:
Gayet güzel ürün carter mug. Hem aracın orta bardakligina tam oluyor hem de kol dayamayi en öne alınca kolum muga çarpmıyor. Splash guard yalan dolan. Seramik kısma kadar kahve doldurunca sağa sola dökülmesi için kaza yapmak lazım 2cm kadar boşluk kalıyor.
Su doldurup sallaya sallaya dolandım sızdırma damlama olmuyor.
Dudak değen kısmı benim alt dudağıma tam oluyor. Köfte dudaklilara belki hitap etmez

Splash guardlari üretip içine koymuşlar. Kenarlarında tırnaklar var. Eğer tık diye oturup çıkmasını istiyorsanız yarım mm kadar ileri itin. Bunu fabrikada benim yerime daha kolay yapabilirlerdi. Keza kullanım kilavuzunda görsel olarak splash guard takımında köşelerde click edeceğine dair ibare dahi var :)

36 Euro gibi bir fiyata aldığımı düşününce gayet memnunum. Hatta bir küçük boyunu da almak isterim @raistlin getirirse

Mug için tad konusunda kullanıcı yorumu alabilirmiyiz ? Genelde sorun olan kahvenin tadını bozmak konusu felow mug için nasıl ?

Son düzenleme:
Mug için tad konusunda kullanıcı yorumu alabilirmiyiz ? Genelde sorum olam kahvenin tadını bozmak konusu felow mug için nasıl ?
bozuyor
Stanley classic trigger action dışında düzgün küçük termos kullanmadım. İkisi de bozuyor. Stanley bozmak dışında kendinden tatlar da ekliyor :P carterin kapağını şimdi cascavel verdeye yatırdım. 12 saat sonra bakacağım durulayıp başka kahve koyunca silikon kısmı kokuyu tutmaya devam edecek mi :)

Son düzenleme:
Bence yirmi dakika yarım saat gibi bir süre ajite olan kahve çok tadını kaybetmiyor. Moccamasterin çelik karafli modelini de kullanıyorum. Onda da gözlemim bu şekilde . Yarım saati geçince keyif alabildigim bir kahve olmadı henuz

Gayet güzel ürün carter mug. Hem aracın orta bardakligina tam oluyor hem de kol dayamayi en öne alınca kolum muga çarpmıyor. Splash guard yalan dolan. Seramik kısma kadar kahve doldurunca sağa sola dökülmesi için kaza yapmak lazım 2cm kadar boşluk kalıyor.
Su doldurup sallaya sallaya dolandım sızdırma damlama olmuyor.
Dudak değen kısmı benim alt dudağıma tam oluyor. Köfte dudaklilara belki hitap etmez

Splash guardlari üretip içine koymuşlar. Kenarlarında tırnaklar var. Eğer tık diye oturup çıkmasını istiyorsanız yarım mm kadar ileri itin. Bunu fabrikada benim yerime daha kolay yapabilirlerdi. Keza kullanım kilavuzunda görsel olarak splash guard takımında köşelerde click edeceğine dair ibare dahi var :)

36 Euro gibi bir fiyata aldığımı düşününce gayet memnunum. Hatta bir küçük boyunu da almak isterim @raistlin getirirse
Yorumlarınızı zevkle takip ediyorum. 🙏

Carter mug a henüz kavştum beklediğimden çok daha güzel, hafif ve sağlam, kullanışlı gözüküyor. Beğenirsem lot x ile birlikte tekrar alacakatım 🤔ama madem bugün kampanya son @raistlin sizi biraz yorucaz 😬

Selamlar Arkadaşlar,

Carter ve Atmos'larda indirim için son gün ve son indirimli stoklar, bilgilerinize.
Çok uzun süredir okulda, yürüyüşte vs kullanmak için kahve termosu istiyordum. Dayanamadım adım ben de bir Carter :) Sizden de ilk alışverişim bu vesile ile gerçekleşmiş oldu.

Togay bey selamlar, 10 Temmuz'a kadar bir tane Stag Ekg rezerve edebilirmisiniz lütfen.🙏@raistlin

@raistlin merhaba, sabah öğütüm yaparken topuz yerinden çıktı ve fotoğraftaki metal parça yere düştü, kırık mı yoksa şekli mi böyle anlayamadım ve nasıl geri takacağımı da bilemedim, yardımcı olabilir misiniz?

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    131 KB · Görüntüleme: 202
Geri