• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Baktım satışa açılmış Mighty, siyah renginden edindim. Kalitesi gerçekten çok ayrı gözüküyor, fiyatlarıda çok çok iyi.

Abaca Trapezoid hakkında bir gelişme var mı. Testlerden geç ti mi ? Satışa çıkması ne kadar sürer. Clever Dripper kullananlar sabırsızlıkla bekliyor.​

Son düzenleme:

Abaca Trapezoid hakkında bir gelişme var mı. Testlerden geç ti mi ? Satışa çıkması ne kadar sürer. Clever Dripper kullananlar sabırsızlıkla bekliyor.​

Trapezoid şu an satışa açılmayacak, onun ilgili boyu için bir gelişme bekliyorum Clever L ve Moccamaster'da kullanabilmek üzere. Şu an hemen beklemeyin lütfen, bakalım göreceğiz.

2019 Aralıkında Tin Coffee ofisinden, 4 aydır gelmesini beklediğim Comandantemle çıkarken ‘oh be, artık uzun süre ekipman almama gerek kalmadı’ demiştim.

Bir Origami, bir sürü Cafec filtre, kahve, ve en sonundaşimdi de Stagg ve Ode’un ardından, Togay bey salın beni yeter.. Ofisin köşedeki koltuğu net ben almışım bence 😬

Almayı planladığım Stagg tasting glasses ve stag pour over ürünleri var. Kısa-uzun vadede stoğa eklenir umarım @raistlin , tabi hepsinden önce Origamiyi bekliyorum :)

Geri