• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@raistlin Togay bey Lot X nedir tam olarak? X henüz adı açıklanmamış bir bilinmeyen mi, yoksa Lot X bir importer/producer mı? Yoksa Lot X doğrudan size ait bir proje mi?
Ninety Plus tarzında bir üretici olduğunu düşünüp internette araştırdım ama hiçbir şey bulamadım :)

@raistlin Togay bey Lot X nedir tam olarak? X henüz adı açıklanmamış bir bilinmeyen mi, yoksa Lot X bir importer/producer mı? Yoksa Lot X doğrudan size ait bir proje mi?
Ninety Plus tarzında bir üretici olduğunu düşünüp internette araştırdım ama hiçbir şey bulamadım :)

Bende birtek benmi bilmiyorum bu lot x nedir, sormayim rezil olmayim diyordum. 😂

Merhaba Arkadaşlar,

Çok uzun zamandır gayret ettiğim bir proje sonunda nihayete erdi! Hepimize doğrudan muazzam deneyim sağlayacağına inanıyorum.
Ayrıca bir başlığı olacak, şimdilik sadece ön bilgilendirme.

Her yeni haberi duyurduğumda olduğu gibi, yine heyecandan içim içime sığmaz vaziyetteyim diyebilirim.

Tin Coffee exclusive kahve marka projesiyle geliyor - LOT X.

İzinler tamamlandı, proje kesin, ilk 3 lot'a karar verildi, takvim başladı! :)

Tamamen deneyime dayalı, dünyada neler yapıldığını gösteren, niş, çok acayip lot'lar olacak sürekli. Ve evet, sürekli.

Detaylar ve bir sürpriz projenin kendi başlığında olacak birkaç gün sonra.
Hayırlı olsun 👏

Çok güzel bir haber, beklemedeyiz! :)

Sanırım bu ürün de geliyor. Bir gelişme var mı acaba bununla ilgili?

Merhaba Arkadaşlar,

Cafec başlığında kısmi olarak duyurmuştum, şimdi daha detaylı duyuruyu yapalım.

Tin Coffee artık online satışta: www.tincoffee.net

Dilediğiniz gibi üyelik ve sipariş oluşturabilirsiniz, tek çekim ya da taksitli alışveriş yapabilirsiniz. :) Özellikle majör ekipman alımlarında taksit seçeneğinden faydalanmak isteyen arkadaşlarımız oluyordu, umarım faydası olur. 12 taksite kadar alışveriş yapabilirsiniz şu an.

Tüm Comandante'ler ve aksesuarları siteye eklendi.

Bu hafta sonu jestleri şöyle: Comandante'ler için banka transferiyle ödeme fiyatını koruyoruz(230 Euro), beraberinde bir paket Cafec hediyesi var! Comandante majör aksesuarları da birer paket Cafec hediyesiyle gelecek! Küçük aksesuarlarda da indirim göreceksiniz.

Ayrıca Hiroia Jimmy için özel bir indirim ve Cafec hediyesi de mevcut!

100 TL ve üzeri tüm alışverişlerinizde Yurtiçi Kargo ile gönderim ücretsiz.

Peşinen not: Fellow'lar ay sonu gibi varış yapacak! :) :)

Herkese Sevgiler.
Euro ile maaş alanlara hayırlı uğurlu olsun😊

Çok güzel bir haber, beklemedeyiz! :)

Sanırım bu ürün de geliyor. Bir gelişme var mı acaba bununla ilgili?

Zero şu an kesin değil, Delter ekibinden gelen bir ürün. Yakın vakitte netleşir, Batu ile duyururuz :)

Paraları ufaktan ayırmaya başlayalım, önümüzdeki süreç hareketli geçicek gibi :)

Merhaba Arkadaşlar,

Gardelli siteye yüklendi. Bugün ithalatın bitişini bekliyoruz. Cuma ve Pazartesi bandında kargolamalara başlamış oluruz.

Tarif TH-3 üzerinden ilerleyeceği için Mzungu Project + Cafec TH-3 için indirimli bir set ekledik. Tarifi de kahveler size ulaşmadan önce siteye eklemiş olacağız. Önceden kartlar da bastırıyorduk, ancak inanılmaz ve yüzlerce israfa sebep olan bir durum yaratıyor. Tamamen dijital ilerleyeceğiz.

Mzungu Project hikayesinin detayları da web sitesinde mevcut: https://tincoffee.net/urun-kategori/gardelli/

Sevgiler.

Arkadaşlar merhaba, özellikle son dönemde çokça kişi espresso diyarına geçiş yaptı, basınç profilleyebilecek çok güzel manuel aletler aldı, ama çoğumuz el değirmenlerine sahibiz ve espresso için el ile öğütüm bir süre sonra yorabiliyor.

Birçok kişi Cafelat Robot sahibi oldu, bundan önce de Flair’ler alındı, f/p elektrikli değirmen önerileri çokça soruluyor forumda.

@raistlin Eureka Mignon Crono için güzel gelişmelerin olduğunu iletti, daha hızlı espresso öğütebilelim diye “Crono” modeli için toplu alım başlatılması uygun görüldü.

Eğer özel mesaj ile ulaşırsanız, whatsapp grubu kurup sizlere davet linkini gönderebilirim. İyi demlemeler!

@raistlin

ikawa sitesinde tin coffee distributor olarak listeleniyor.

Bu liste eski mi ? Yada yakında ikawa görebilicek miyiz ?
Merhaba Gökhan Bey,

Eski olur mu hiç! Yepyeni, taptaze, zımba gibi haber :)

Tin Coffee, gururla, tutkuyla Ikawa distribütörüdür.

Bir süredir forumda bahsettiğim büyük haber buydu. Detaylarını, hepimize(para harcatmadan) nasıl fayda sağlayacağını, nasıl bir deneyim modeli üzerinde çalıştığımı, bir çatı proje ve bağlayıcı unsur olarak bize neler sunacağını etraflıca anlatacağım.

Önümüzdeki birkaç ay total kahve serüvenimizin gelişimi açısından çok güzel haberlere gebe.

Merhaba Gökhan Bey,

Eski olur mu hiç! Yepyeni, taptaze, zımba gibi haber :)

Tin Coffee, gururla, tutkuyla Ikawa distribütörüdür.

Bir süredir forumda bahsettiğim büyük haber buydu. Detaylarını, hepimize(para harcatmadan) nasıl fayda sağlayacağını, nasıl bir deneyim modeli üzerinde çalıştığımı, bir çatı proje ve bağlayıcı unsur olarak bize neler sunacağını etraflıca anlatacağım.

Önümüzdeki birkaç ay total kahve serüvenimizin gelişimi açısından çok güzel haberlere gebe.
"Para harcatmadan" kısmı çok meraklandırdı açıkçası 😂

Geri