• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vakumlu saklama kabı hakkında acaba daha önce yurtdısından alıp deneyimleyenler var mı? Birçok vakumlu kap kullandım acaba tam olarak farkı nedir. Bilen varsa cevaplarsa memnun olurum :)

Vakumlu saklama kabı hakkında acaba daha önce yurtdısından alıp deneyimleyenler var mı? Birçok vakumlu kap kullandım acaba tam olarak farkı nedir. Bilen varsa cevaplarsa memnun olurum :)

Kimi vakumlu kaplar havayı tahliye etmiyor, Atmos serisi ediyor.

Kapak kısmında yer alan tahliye pompası sayesinde Atmos içindeki oksijeni dışarı atabiliyorsunuz. Yani temelinde dışarıdan hava temasını kesmenin ötesinde içerideki oksijeni de boşaltma fonksiyonu var. Kapaktaki yeşil sinyal göründüğü anda oksijen tahliyesi bitmiş demektir.

Bunun dışında paslanmaz çelik, kırılma derdi yok. Oldukça minimal ve şık bir tasarımı var, Fellow estetiğinde. Malzeme kalitesi çok iyi. Tüm detayları web sitesinde mevcut. :)

Kimi vakumlu kaplar havayı tahliye etmiyor, Atmos serisi ediyor.

Kapak kısmında yer alan tahliye pompası sayesinde Atmos içindeki oksijeni dışarı atabiliyorsunuz. Yani temelinde dışarıdan hava temasını kesmenin ötesinde içerideki oksijeni de boşaltma fonksiyonu var. Kapaktaki yeşil sinyal göründüğü anda oksijen tahliyesi bitmiş demektir.

Bunun dışında paslanmaz çelik, kırılma derdi yok. Oldukça minimal ve şık bir tasarımı var, Fellow estetiğinde. Malzeme kalitesi çok iyi. Tüm detayları web sitesinde mevcut. :)
ürünlerin çapı nedir? raflama ile ilgili bir sıkıntım var da.

İçindeki havayı mı dışarı atıyor yoksa sadece oksijeni mi ? Bu kısımda bir karmaşa var sanırım. :unsure:

Tesekkurler bende bir tane cargo green mug aldim. 2 adet kaldiydi heyecandan elim ayagima dolasti. Her gun kontrol ediyordum geldi mi diye bi dun bakamadiydim.

Evet elimi tutamadım ve Ode Brew Grinder aldım bir tane. 😁 Şimdiden merakla bekliyorum. SSP burr lar ile değişim stock burr ları kullandıktan sonra yapabilirim diyorum.

Ode için SSP burr getirmeyi düşünüyor musunuz? ya da revizyon çıktığında yeni burr satışa çıkacak mı?

Son yeşil mug bitti artık 😁 herkes ürünlerini güzel günlerde kullansın 😊 sonunda tadı bozulmadan kahvemi istediğim yere götürebileceğim.

Teşekkürler @raistlin emeğine sağlık.

Panikle Mighty Smoked Glass ucuza aldım sandım pakete ekledim mersem zamlı almışım😂 🤣benden önce almış biri yav yanına da atmos eklemiştim

Son düzenleme:
Geri