Bende de aynı şekilde,daha öncesinde kargoda sorun yaşadık.Sağolsun Yiğit Bey birşekilde telafi etti.Akabinde de böyle olunca söylemeye çekindim.Bazen vakumu salıyorken bazen salmıyor.Ruh halli yani.Merak ettiğim piston kendiliğinden yukarı çıktığında vakum bozluluyor mu yoksa sadece pistonla alakalı bir durum mu çözemedim.@Globally merhaba,
Sanırım elimdeki Timemore vakumlu saklama haznesinin vakum sistemi hava kaçırıyor. Sonuna kadar vakumladığım halde, o tepedeki vakumlama işleminde de görev alan pistonu yukarı kalkmış (vakumu açılmış) halde buluyorum kavanozumu bir kaç gün sonra.
Kullanıp benzer problemi yaşayanlar var mıdır?
Bende de aynı şekilde,daha öncesinde kargoda sorun yaşadık.Sağolsun Yiğit Bey birşekilde telafi etti.Akabinde de böyle olunca söylemeye çekindim.Bazen vakumu salıyorken bazen salmıyor.Ruh halli yani.Merak ettiğim piston kendiliğinden yukarı çıktığında vakum bozluluyor mu yoksa sadece pistonla alakalı bir durum mu çözemedim.
Merhaba,@Globally merhaba,
Sanırım elimdeki Timemore vakumlu saklama haznesinin vakum sistemi hava kaçırıyor. Sonuna kadar vakumladığım halde, o tepedeki vakumlama işleminde de görev alan pistonu yukarı kalkmış (vakumu açılmış) halde buluyorum kavanozumu bir kaç gün sonra.
Kullanıp benzer problemi yaşayanlar var mıdır?
İlginiz için teşekkür ederim. Özel mesajdan size yazıyor olacağım.Merhaba,
Arızalı kapaklarınızı bizden değişim yapabilirsiniz
Yiğit Bey , 2 kavanozda bende var yırtık vs olmamasına rağmen vakum bir süre sonra hava kaçırıyor, acaba arızalı bir seri mi vardı yoksa hepsi mi böyle bunların.Merhaba,
Arızalı kapaklarınızı bizden değişim yapabilirsiniz
Merhaba,Yiğit Bey , 2 kavanozda bende var yırtık vs olmamasına rağmen vakum bir süre sonra hava kaçırıyor, acaba arızalı bir seri mi vardı yoksa hepsi mi böyle bunların.
Zannedersem değil hocam, geçen hafta showrooma gittim değirmenleri incelemeye,güncellemenin gelmesine biraz daha var demişlerdi.Gelbura sitesinde satılan c2 ayar düğmesi metal mi
Teşekkür ederimZannedersem değil hocam, geçen hafta showrooma gittim değirmenleri incelemeye,güncellemenin gelmesine biraz daha var demişlerdi.
Kutuyu ilk sizin açtığınızı gösteren bant vs bir şey yok muydu acaba? Ben de sipariş vermeyi düşünüyorum ve bu durumdan da korkuyordum açıkçası.@Globally yiğit beyle iletişime gectim ve ürünü yenisiyle değiştirdim şu an her hangı bir problem yok kendisi çok ilgilendi buradanda çok teşekkür ederim kendisine
timemore crystal eye 02 plastik de yeniden girse keşke stoklara, ülkede hiçbir yerde yok 02 plastik modeli![]()