• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Timemore ürünleri / Gelbura.com

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Globally merhaba,
Sanırım elimdeki Timemore vakumlu saklama haznesinin vakum sistemi hava kaçırıyor. Sonuna kadar vakumladığım halde, o tepedeki vakumlama işleminde de görev alan pistonu yukarı kalkmış (vakumu açılmış) halde buluyorum kavanozumu bir kaç gün sonra.

Kullanıp benzer problemi yaşayanlar var mıdır?

@Globally merhaba,
Sanırım elimdeki Timemore vakumlu saklama haznesinin vakum sistemi hava kaçırıyor. Sonuna kadar vakumladığım halde, o tepedeki vakumlama işleminde de görev alan pistonu yukarı kalkmış (vakumu açılmış) halde buluyorum kavanozumu bir kaç gün sonra.

Bende de aynı şekilde,daha öncesinde kargoda sorun yaşadık.Sağolsun Yiğit Bey birşekilde telafi etti.Akabinde de böyle olunca söylemeye çekindim.Bazen vakumu salıyorken bazen salmıyor.Ruh halli yani.Merak ettiğim piston kendiliğinden yukarı çıktığında vakum bozluluyor mu yoksa sadece pistonla alakalı bir durum mu çözemedim.

Sizin de dediğiniz gibi pistonun yukarı çıkması vakum ortamını bozuyor mu acaba 🤔 Yiğit Bey bizi bu bu konuda aydınlatabilir mi acaba?
Bende de aynı şekilde,daha öncesinde kargoda sorun yaşadık.Sağolsun Yiğit Bey birşekilde telafi etti.Akabinde de böyle olunca söylemeye çekindim.Bazen vakumu salıyorken bazen salmıyor.Ruh halli yani.Merak ettiğim piston kendiliğinden yukarı çıktığında vakum bozluluyor mu yoksa sadece pistonla alakalı bir durum mu çözemedim.

@Globally merhaba,

Merhaba,

Arızalı kapaklarınızı bizden değişim yapabilirsiniz

Merhaba,

Arızalı kapaklarınızı bizden değişim yapabilirsiniz
Yiğit Bey , 2 kavanozda bende var yırtık vs olmamasına rağmen vakum bir süre sonra hava kaçırıyor, acaba arızalı bir seri mi vardı yoksa hepsi mi böyle bunların.

Yiğit Bey , 2 kavanozda bende var yırtık vs olmamasına rağmen vakum bir süre sonra hava kaçırıyor, acaba arızalı bir seri mi vardı yoksa hepsi mi böyle bunların.
Merhaba,

Arızalı ürünler toplanıyor incelenecek hepsi. Henüz toplam adet ve arızalı adetlere oranı az olduğu için sorunlu bir seri denk geldi diyemiyoruz.

Değişim için gönderim yapabilirsiniz

Merhaba yiğit bey @Globally sitenız uzerınden aldığım 1 günlük chestnut xin mil yatağı kendiliğinden temizleme yaparken düştü ve ayrıca kesici üzerinde de bazı deformasyonlar var siteniz uzerinden iade veya değişim talebi oluşturdum bire bir değişimi olmazsa iade talebi istedim koldada deformasyon vardı onu çok onemsemedim ama mil yatağı ve kesicinin deformasyonu kabul edilemez

Ekli dosyalar

• IMG-20210905-WA0002.jpeg
    IMG-20210905-WA0002.jpeg
    67.2 KB · Görüntüleme: 115
  • IMG-20210905-WA0000.jpeg
    IMG-20210905-WA0000.jpeg
    57.4 KB · Görüntüleme: 115
@Globally yiğit beyle iletişime gectim ve ürünü yenisiyle değiştirdim şu an her hangı bir problem yok kendisi çok ilgilendi buradanda çok teşekkür ederim kendisine

@Globally yiğit beyle iletişime gectim ve ürünü yenisiyle değiştirdim şu an her hangı bir problem yok kendisi çok ilgilendi buradanda çok teşekkür ederim kendisine
Kutuyu ilk sizin açtığınızı gösteren bant vs bir şey yok muydu acaba? Ben de sipariş vermeyi düşünüyorum ve bu durumdan da korkuyordum açıkçası.

kutuyu ilk ben actım hocam eğer sıkıntı cıkarsada değişim yaparsanız olmadı iade etme imkanınızda var eğer alacaksanz üründe kahve öğutmeden önce bi kontrol edin derim şu ankı partide sıkıntı olabilir

arkadaşlar Timemore Fish Elektrikli kettle stoklara gelmiş tekrardan

Ben geçen gün aldım Timemore Fish kettledan. Çok hızlı şekilde gönderen Yiğit bey @Globally ve ekibine teşekkürler.

Bayağı inceleyerek aldığım bir ürün. Fellow stagg almayı düşünüyordum ama f/p olarak bende timemore daha ağır bastı.

Ürünü hemen açıp ilk denememi yaptım. Ocak üstü gooseneckten sonra geçince mi oldu bilmiyorum ama çok beğendim; designı , döküşü, sıcaklık ayarlaması övgüye değer. V60 demlememde de çok daha iyi ve dengeli bir kahve elde ettim.

Çok fazla para harcamayayım ama elimde de iyi bir kettle olsun diyenler için tavsiye ederim.

timemore crystal eye 02 plastik de yeniden girse keşke stoklara, ülkede hiçbir yerde yok 02 plastik modeli :(

Merhaba,

Bir parti ithalat stoklara girmiştir.

Yeni ürünler

Timemore C2 MAX
(c2 güncellenmiş hali ayar mekanizması metal ve boyut olarak daha büyük)

Timemore blackmirror Basic Plus. (son güncel versiyon daha kararlı ve lazer kesim buton izleri)

Timemore Chestnut X Safari Yeşil versiyonda az miktarda stoklara giriş yapmıştır

Timemore G1 Ahşap hazne model

Tekrar yenilenen Stoklar

Timemore Slim Plus

Timemore Elektrikli Kettle 600ml

Timemore G1 Chestnut

Diğer ürünler Gemi ithalatı ile geldiğinden ilerleyen süreçte stoklara girecektir.

Geri