• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Timemore Türkiye Distribütörlüğü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Globally
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Slim değirmenim geldi fakat videolarda görünen, üste takılan ''plastik kapak'' kutudan çıkmadı. Dolayısıyla içine toz girmesin diye çevirme kolu hep takılı kalmak durumunda. Bu da özellikle iş yerinde sürekli el kol takılması ve değirmenin düşmesine sebep olacak.

Üstte ayrıca plastik bir kapak yok ama belki 3D baskı yapılabilir :) @Globally Yiğit Bey ile geçen gün konuştum, Nano çevirme kolu yedek parça olsa ne güzel olur dedim :) Slime uyuyor. Son instagram paylaşımımda fotoğraf eklemiştim :)

Sizi takibe aldım ama dediğiniz fotoğrafı göremedim hocam. Nano kolu uyuyorsa ben de almayı isterim gerçekten, umarım getirirler.

Bu arada üst plastik kapak, Gelbura'nın ürün satış sayfasındaki açıklamalara eklediği videoda görünüyor. Ben kendilerinin bu eksiği kapatıp kapağı göndereceklerini umuyorum.

Ayrıca Lelit Fred'i de kendilerinden almıştım. Sanırım ben değirmen işine kendi adıma ömür boyu nokta koymuş oldum :) Gelbura'ya makul fiyat politikası için teşekkürler.

Sizi takibe aldım ama dediğiniz fotoğrafı göremedim hocam. Nano kolu uyuyorsa ben de almayı isterim gerçekten, umarım getirirler.

Bu arada üst plastik kapak, Gelbura'nın ürün satış sayfasındaki açıklamalara eklediği videoda görünüyor. Ben kendilerinin bu eksiği kapatıp kapağı göndereceklerini umuyorum.

Ayrıca Lelit Fred'i de kendilerinden almıştım. Sanırım ben değirmen işine kendi adıma ömür boyu nokta koymuş oldum :) Gelbura'ya makul fiyat politikası için teşekkürler.

Şimdi videoda gördüm :) Hoş bir silikon kapakmış :) İlk defa gördüm! yedek parça olarak bile satılırsa alınır yaylar gibi ;)

Merhaba,

Dediğiniz gibi bir kapak nerede var görsel paylaşabilir misiniz.
Timemore slim ve diğer modellerde çevirme koluna bağlı kapaklar.

Edit: Şimdi gördük bizde. bize gelen modellerde bu silikon kapak yok maalesef. Timemore sorabiliriz yedek parça olarak mevcutsa getirebiliriz.

Timemore Tartı elime ulaştı daha test etme fırsatım olmadı ama çok şık gözüküyor sarj olsun izlenimlerimi aktarırım ürün hakkında :) @Globally e Teşekkür ediyorum.

Nanonun farkı tek kişilik olması mı kolun ne gibi bi artısı var iç aksam aynı olduktan sonra ben de ilk defa alacağım ama c2 mi slim mi karar veremedim
Hocam el değirmeni için C2 parasına çıkınca, aradaki 200TL fark iç aksamı, mili tutan kısımın da metal olmasıyla filan kendini karşılıyor. Bütçe sıkıtısı yoksa slim alınabilir.

Merhabalar.
Timemore fish smart kettle satışı da olacak mı?

Nano 15 Gr kahve alıyor ama bugün aldık kesinlikle buna değer diğerlerinden daha kaliteli olduğunu düşünüyorum umarım slim modelinin alt tarafı ek olarak satılır

Garip gelecek ama bu özelliğin olduğunu Timemore bile bilmiyor galiba 😆

Evet arkadaşlar, @AltayOzger sağolsun kamera üzerinden benim yerime denedi, bugün itibariyle gizli bir özelliğini keşfettiğim bu tartının o muhteşem özelliğini açıklıyorum: Su değdiği an zamanlayıcı başlatma.

Tartınızı açıyorsunuz, zamanlayıcı tuşuna çok seri bir şekilde art arda basıyorsunuz, açılışta “saat” ikonu ile “hoparlör” ikonu arasındaki “A” tuşu yanacak.

Şimdi tekrar zamanlayıcı ikonuna basınca 3’ten geriye sayacak, zamanlayıcı kısmının - - . - - şeklinde gözükeceğini göreceksiniz. İlk tartılan ağırlıkta sayaç kendi kendine başlayacak.

Bu tartıyı alıyorum, kararlıyım.

Açmayı yapamayanlar için nasıl Açıldığına Dair Video çektim :)

Dipnot:Tartınız açılırken A işareti yanıp sönmesi lazım yoksa kullandığınız versiyonda bu özellik yok demektir.

Son düzenleme:
Garip gelecek ama bu özelliğin olduğunu Timemore bile bilmiyor galiba 😆

Evet arkadaşlar, @AltayOzger sağolsun kamera üzerinden benim yerime denedi, bugün itibariyle gizli bir özelliğini keşfettiğim bu tartının o muhteşem özelliğini açıklıyorum: Su değdiği an zamanlayıcı başlatma.

Tartınızı açıyorsunuz, zamanlayıcı tuşuna çok seri bir şekilde art arda basıyorsunuz, açılışta “saat” ikonu ile “hoparlör” ikonu arasındaki “A” tuşu yanacak.

Şimdi tekrar zamanlayıcı ikonuna basınca 3’ten geriye sayacak, zamanlayıcı kısmının - - . - - şeklinde gözükeceğini göreceksiniz. İlk tartılan ağırlıkta sayaç kendi kendine başlayacak.

Bu tartıyı alıyorum, kararlıyım.

vay beee süper cidden

Değerli Forum Sakinleri,

Timemore ile Resmi Distribütör olmak adına görüşmelere başladığımızı duyurmak isteriz.
Bizlere gelen talepler doğrultusunda Markayı takip listemize aldık ve iletişime geçtik
Türkiye'de 2 yıl garantili yedek parça ve teknik servis ile Timemore markasına değer katmak niyetindeyiz.

Ancak, burada çok umut vermek istemeyiz zira pazarlık aşamasındayız ve Çin Menşeli ürünlerde resmi ithalatta ciddi vergiler varmış ( Avrupa ürünlere alıştığımızdan bize yüksek geldi :)
:)
)
ötv+kdv nin yanında %35 ilave gümrük vergisi ile ince hesaplar içerisindeyiz. Pazarlıklarımız devam ediyor.

Amacımız mantıklı satış fiyatı seviyelerine sahip ürünleri getirmek.

Gelişmeleri buradan paylaşıyor olacağız.

Yiğit bey, timemore'un dispiritörlüğünüzü aldığınıza çok sevindim açıkcası. Lelit ile yakaladığınız başarınızı müşteri hizmetlerindeki bakış açınızı korudukça timemore'da da yakalayacağınıza eminim. Hayırlı olsun hepimize :)

bunu tartı açıkken yapınca da Oluyor. Yani sadece ilk açıldığında değil, çok güzel cidden.

sağolun
Merhaba,

Bu güzel özelliği paylaştığınız için teşekkür ederiz @Kahveciningalaksirehberi @AltayOzger . Evet kullanma kılavuzunda yazmıyor ama tartının altına yapıştırdıkları bir sticker ile bu bilgiyi paylaşmışlar önemli bir özellik ama fark edilmemiş :)

Güncel satışını yaptığımız Black Mirror Basic model alt görüntüsü
blacmirroralt.jpeg

Kargom geleli oluyor ama ben bugün geldiğimden yeni paketimi açabildim.
Hem tartı hem de değirmen çok kaliteli duruyor ilk fırsatta deneyeceğim. Teşekkür ederim.

Geri