M
mimds
Guest
Senin suyun iyiEkli dosyayı görüntüle 3624Ekli dosyayı görüntüle 3625
Şu değirmenle nasıl espresso öğütülmüyor deniliyor anlamıyorum. Timemore C2 7 click bu arada.
Senin suyun iyiEkli dosyayı görüntüle 3624Ekli dosyayı görüntüle 3625
Şu değirmenle nasıl espresso öğütülmüyor deniliyor anlamıyorum. Timemore C2 7 click bu arada.
Boşa dönme var miydi bu ayarda.Bu arada gelburanin müşteri memnuniyeti çok yuksek.Firmayla ilgili aklınızda tek soru işareti varsa silin gitsinEkli dosyayı görüntüle 3624Ekli dosyayı görüntüle 3625
Normalde C2 ile Guatemala El Boq.'u 8 klikte rahat çekerdim,dün akşam zorladı,8 dakika sürdü.Ekli dosyayı görüntüle 3624Ekli dosyayı görüntüle 3625
Boşa dönme var miydi bu ayarda.Bu arada gelburanin müşteri memnuniyeti çok yuksek.Firmayla ilgili aklınızda tek soru işareti varsa silin gitsin
O sallama olayını cmd de yapıyorum iyi oluyor.Yani ilk şüphem oydu. Hazneye çekirdek almadığını hissediyorsan niye döndürürsün ki arkadaş?! 10 turda bir şöyle bir salladım değirmeni...
Ben de Nano ile 7-10 klikte Türk Kahvesi demliyorum. Çok rahat, çabuk, tutarlı öğütüyor. Bu arada sizin tartının yazıları mavi mi? Benimkiler beyaz.Ekli dosyayı görüntüle 3624Ekli dosyayı görüntüle 3625
Ben de Nano ile 7-10 klikte Türk Kahvesi demliyorum. Çok rahat, çabuk, tutarlı öğütüyor. Bu arada sizin tartının yazıları mavi mi? Benimkiler beyaz.
sizin öğütme ne kadar sürdü teoman bey?Ekli dosyayı görüntüle 3624Ekli dosyayı görüntüle 3625
sizin öğütme ne kadar sürdü teoman bey?
Son incelememde de artık tur sayısı üstünden verdim112 tur, saniyelerle işimiz yok herkes farklı hızda öğütürken![]()
112 tur, saniyelerle işimiz yok herkes farklı hızda öğütürken![]()
C2'nin başka renkleri gelecek mi o partiyle?
Ekli dosyayı görüntüle 3624Ekli dosyayı görüntüle 3625
Diğer kahve demleme ekipmanları gelecek mi acaba? Teşekkürler
Acaba geçenlerde bahsi geçen öğütülmüş kahveyi tekrar öğütmek bu konuda kolaylık sağlar mı?Yani ilk şüphem oydu. Hazneye çekirdek almadığını hissediyorsan niye döndürürsün ki arkadaş?! 10 turda bir şöyle bir salladım değirmeni...
Az önce 7 gram Ethiopia Adado öğüttüm Timemore C1, 9 klikte. 55 saniye sürdü. Tur sayısını saymadım ama çok kısa sürede bitti. Her 4-5 turda bir salladım çekirdekleri ve boşa dönme hiç olmadı. Tavsiye ederim bu yöntemi.