• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Timemore Türkiye Distribütörlüğü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Globally
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Diğer kahve demleme ekipmanları gelecek mi acaba? Teşekkürler

Evet Gelecek. Forumda bir anket başlattık katılırsanız seviniriz. Hangi üründen kaç adet geleceğine karar verme noktasında önemli bizim için.

Az önce 7 gram Ethiopia Adado öğüttüm Timemore C1, 9 klikte. 55 saniye sürdü. Tur sayısını saymadım ama çok kısa sürede bitti. Her 4-5 turda bir salladım çekirdekleri ve boşa dönme hiç olmadı. Tavsiye ederim bu yöntemi.

Az önce 7 gram Ethiopia Adado öğüttüm Timemore C1, 9 klikte. 55 saniye sürdü. Tur sayısını saymadım ama çok kısa sürede bitti. Her 4-5 turda bir salladım çekirdekleri ve boşa dönme hiç olmadı. Tavsiye ederim bu yöntemi.

Değirmeni hızlı değil daha yavaş döndürürseniz de, daha hızlı öğütebilirsiniz.

Yavaş çevirmek ve hızlı öğütmek kulağa garip gelebilir ama gereğinden hızlı çevirmek çekirdeklerin hazneye girişini zorlaştırıyor :) Denerseniz yorum olarak yazabilirsiniz :)

Ben de Slim ile 8-9 klikte 1 dk altında öğütüyorum. Sorun yaşamıyorum. @Kahveciningalaksirehberi de dediği gibi, boşa döner gibi hissediyorsanız, kendinizi yormayın, 1 klik kalınlaştırın :)

Geri