• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Timemore Türkiye Distribütörlüğü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Globally
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence artık karşılaştırmaların slim vs g50 diye değil de G1 titan vs cmd veya slim titan vs cmd falan diye olması gerekiyor yurtdışı menşeili böyle karşılaştırmalar da var sanırım molente yönelmek pek mantıklı gelmedi bana slim titanium varken ben girişimci olsam fiyatı hiç düşünmem 500-600 bandında oluştururdum türk marka bir değirmen için.

Bence artık karşılaştırmaların slim vs g50 diye değil de G1 titan vs cmd veya slim titan vs cmd falan diye olması gerekiyor yurtdışı menşeili böyle karşılaştırmalar da var sanırım molente yönelmek pek mantıklı gelmedi bana slim titanium varken ben girişimci olsam fiyatı hiç düşünmem 500-600 bandında oluştururdum türk marka bir değirmen için.
Aynen katılıyorum. Yerli degirmenin fiyatı o bantta olmamalı.

Aynen katılıyorum. Yerli degirmenin fiyatı o bantta olmamalı.

Hammadde, kalıp, amortisman maliyetlerini bilmeden, olmalı ya da olmamalı şeklinde bir yorum yapılamaz diye düşünüyorum. Bazı kalıplar yüzbinlerce liralık maliyet oluşturabiliyor ve bunu bir şekilde müşteriye yansıtmazsanız uzun süre para kazanmadan boşa üretim yapmış olursunuz. Sanayi üretimlerinde yedek parça ve hammadde fiyatları da anormal düzeyde.

Hele ki böyle bu tip 'niche' ve sürümden kazanmanın imkansız olduğu ürünler için maliyetler yürek burkucu olabiliyor. :)

Son düzenleme:
Henüz çelik burr bir ürün yokken bu şekilde bir ilk girişimin mükemmel olması beklenemez veya optimizasyon açısından bir şey diyeyim bunun için bu işin ustası olmaya gerek yok rocket bilimi değil bu kimse kazanmasın kar etmesin demiyoruz tüketiciyi tatmin ediyor mu optimizasyon açısından ne kadar tutarlı o tartışılır yorum her türlü yapılır başarılı olan rekabetle fiyatı dengeler fiyatı piyasa belirler rakibi var mı molentin rakipsiz resmen :)

Az önce C2 kahve haznesi alt kapağı açılabildiğini farkettim, vida mekanizması yapmışlar. Neden acaba :unsure:
20200904_190838.jpg

Merhaba,
timemore black mirror tartı siyah, beyaz
Değirmenler G1,G1S, SLİM S, NANO S, C2 beyaz
Ve dişli, hazne, çevirme kolu bu ay içinde yetişecek inşallah, 1 hafta içinde stoklarda olacaktır.

Diğer ürün grupları ile alakalı kettle, dripper ve server ürünlerde elektrikli kettle yetişme ihtimali olduğundan bekletiyoruz. Ay sonu gemi ile yola çıkacaklar ve ekim sonu burada olmasını planlıyoruz

Merhaba,
timemore black mirror tartı siyah, beyaz
Değirmenler G1,G1S, SLİM S, NANO S, C2 beyaz
Ve dişli, hazne, çevirme kolu bu ay içinde yetişecek inşallah, 1 hafta içinde stoklarda olacaktır.

Diğer ürün grupları ile alakalı kettle, dripper ve server ürünlerde elektrikli kettle yetişme ihtimali olduğundan bekletiyoruz. Ay sonu gemi ile yola çıkacaklar ve ekim sonu burada olmasını planlıyoruz

Yiğit bey merhaba,

Timemore black mirror tartı fiyatı tahmini ne kadar olacak?

Teşekkürler.

Merhabalar, elimde bulunan timemore c2 modelinin temizlik sırasında ortasindaki demiri (central axel) çıkartırken sanki sıkışıyor gibi, çıkartmak için güç uygulamam gerekiyor. Sizce bu durum normal mi? Ne yapmamı önerirsiniz?

Merhabalar, elimde bulunan timemore c2 modelinin temizlik sırasında ortasindaki demiri (central axel) çıkartırken sanki sıkışıyor gibi, çıkartmak için güç uygulamam gerekiyor. Sizce bu durum normal mi? Ne yapmamı önerirsiniz?
Normal Salınım oluşmaması için sıkı olması lazım asıl rahat çıkarsa sorun yaratır.

Bende de öyle sıkı oturuyor.Söylendiği gibi salınım yapmaması açısından iyi oluyor.Hatta bende bir kere çıkarırken nasıl oldu anlamadım ama rulman düştü tekrar oturttum.

Bende de öyle sıkı oturuyor.Söylendiği gibi salınım yapmaması açısından iyi oluyor.Hatta bende bir kere çıkarırken nasıl oldu anlamadım ama rulman düştü tekrar oturttum.
Rulman Comandantede de bazen çıkıyor, sorun değil. El değirmeni dediğimiz aletler basit aletler, kolay kolay sök tak ile bozamazsınız.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim, içim rahatladı.

Geri