• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Timemore Türkiye Distribütörlüğü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Globally
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sorumu tekrar sorayım istedim. 😊

Merhaba,
Sorunuzu kaçırdık kusura bakmayın :)

Timemore elektrikli kettle şuan için düşünmüyoruz. Bunun nedeni uygulanan yüksek vergiler ve ekstra test işlemleri
Pandemi sonrasında Elektrikli ürünlere uygulanan Çin menşei'li vergiler bir miktar kaldırılırsa düşünebiliriz.
Ama elektriksiz kettle ilk yeni ithalatta gelecektir.

Yeni parti geldiğinde, kur değişmese bile, şu anda satılan ürünlerde fiyat güncellemesi olacak mı acaba?

Merhaba,
Sorunuzu kaçırdık kusura bakmayın :)

Timemore elektrikli kettle şuan için düşünmüyoruz. Bunun nedeni uygulanan yüksek vergiler ve ekstra test işlemleri
Pandemi sonrasında Elektrikli ürünlere uygulanan Çin menşei'li vergiler bir miktar kaldırılırsa düşünebiliriz.
Ama elektriksiz kettle ilk yeni ithalatta gelecektir.

Cevabınız için teşekkür ederim. Bilinen kettlle lara göre daha uygun bir fiyat ve garantili bir şekilde piyasaya girse güzel bir alternatif, rekabet oluştururdu. İlerleyen zamanlarda gelir umarım. 😊

Arkadaşlar tartı beko’ya bile sığıyor, onu geçtim, incelemesini de yaparken yazacağım, köşelerde de hassas ve “drifting” dediğimiz olay yaşanmıyor (sürekli 0.1 azalma/artma) , damla düştüğü an sayaç başlaması gibi özellikler ile espresso/pour over için tercih edilebilecek mükemmel bir tartı...

Arkadaşlar tartı beko’ya bile sığıyor, onu geçtim, incelemesini de yaparken yazacağım, köşelerde de hassas ve “drifting” dediğimiz olay yaşanmıyor (sürekli 0.1 azalma/artma) , damla düştüğü an sayaç başlaması gibi özellikler ile espresso/pour over için tercih edilebilecek mükemmel bir tartı...
Bununla ilgili videom vardı, instagrama atamadım hala :)

4 köşesine ve ortaya koyduğum ağırlık, hep aynı tarttı. 0.1 gr oynama olmadı.

Çok uca koyarsanız, bazen 0.1 gr oynama olabiliyor .

Merhaba Değerli Forum Üyeleri.

Yeni satış noktamız " Kronotrop Coffee " Duyurmak İstiyoruz.

Ürünler Resmi Türkiye Garantili Ürünlerdir.

Yeni satış noktaları geldikçe buradan paylaşacağız.

Saygılar

Geri