• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Timemore Grinder

Timemore modelleri klikleri hepsi aynı mı? Bende G1 var.

Bir de biri cmd-tm klik cetveli çıkarsın artık :)

Timemore modelleri klikleri hepsi aynı mı? Bende G1 var.

Bir de biri cmd-tm klik cetveli çıkarsın artık :)
Yayınlarda ve sorulan sorularda yardmcı olmaya çalışıyorum ama 100% doğruluk çok zor.

comandante ve timemore beraber kulllandığım için, sorunuz varsa yardımcı olurum..

Ben başlangıç için bu değerleri kullanıyorum.

Filtre başlangıç... TM 19-20 , CMD 22-23
Natürel ya da daha çok üreten çekirdeler için.. TM 21-22 , CMD 24-25
Türk Kahvesi..TM 7-8, CMD 8-9
Espresso (Manul el aletleri için)...TM 8-9-10, CMD 10-11

Yayınlarda ve sorulan sorularda yardmcı olmaya çalışıyorum ama 100% doğruluk çok zor.

comandante ve timemore beraber kulllandığım için, sorunuz varsa yardımcı olurum..

Filtrede ince ögütüm sevenler ve cafec kullananlar için 17 Ye kadar yolu var :)

Bu değerler başlangıç değerleri ya da referans alabileceğiniz değerler arkadaşlar.

Döküşünüze güveniyorsanız, filtrenizde sorun yoksa,kahve çok toz üretmiyorsa, ya da çözünmesi zor bir kahve ise, filtre için 19 altına rahatlıkla inebilirsiniz.

10 gün kadar önce timemore c2 değirmen edindim prime kampanyasiyla amazondan globally garantili ürün sizce fotoğraftaki parçanın durumu normal mi?
IMG_20200928_171419.jpgIMG_20200928_171442.jpg

Merhaba,
Yeni model ve ürünler pazartesi stoklarda olacaktır. İlk kargolama salı günü olacaktır.

Gelen modeller ve yedek parçalar

Tasarım olarak birbirinden farklı dişliye sahip S modelleri daha nitelikli espresso ve türk kahvesi öğütüme imkan veriyor.
Titanyum dişli İtalyada üretildi ve tasarlandı

Timemore G1

Timemore G1S

Timemore NanoS

Timemore SlimS

Timemore Blackmirror beyaz

Timemore Blackmirror Siyah

G1, Slim,Nano Titanyum Dişli yedek parça geldi
Nano, slim, C2 çevirme kolu yedek parça geldi
Nano, slim, C2 yedek hazne geldi

yedek parçalar salı günü yayına açılacaktır
Titanyum dişliler dün satışa çıkmadı galiba? Ben mi bulamadım sitede...

Blackmirror a blackfriday indirimi olur mu sizce, ne zamandır 400-500 bandına düşsün diye bekliyor, black-black düşünüyorum 😅

Geri