misti
Yeni Üye
Sanırım internet satış sayfası yok. Fiyatı ne kadardı sizin aldığınızda öğrenme şansımız var mı ?Sevgili dostlar, Ankara Hound Coffee satıyor. Ben oradan satın aldım. İsterseniz bi konuşun.
Sanırım internet satış sayfası yok. Fiyatı ne kadardı sizin aldığınızda öğrenme şansımız var mı ?Sevgili dostlar, Ankara Hound Coffee satıyor. Ben oradan satın aldım. İsterseniz bi konuşun.
Hayır internet satışları yok. Ben mağazadan 1 ay önce siyah Nano modelini 750 TL’ye satın aldım.Sanırım internet satış sayfası yok. Fiyatı ne kadardı sizin aldığınızda öğrenme şansımız var mı ?
Teşekkürler Murat Bey.Hayır internet satışları yok. Ben mağazadan 1 ay önce siyah Chestnut Nano modelini 750 TL’ye satın aldım.
Rica ederimTeşekkürler Murat Bey.
Merhaba. Ankara Hound Cafe'de 1 adet Nano modeli vardı, Covid nedeniyle kapanmadan önce. Internet satışı ya da web mağazası yok. Instagram üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Fiyatı 750 TL idi.merhaba bu ürünü türkiyede nerede bulabilirim dedğiniz kafede var mı acaba hala kahvecinin sitesi yok
Yurtdışından Almayı düşünürseniz Timemore değerlendirilebilir. Baratza Encore Elektrikli güzel bir değirmen Arzum hario vb değirmenlerle paranızı çar çur etmeyin derim toz oranları yüksek kaliteleri çok düşük ürünler. Sadece filtre Odaklıysa Elektrikli Encore düşünülebilir başlangıç için. Molent G50 de ögütüm vb konuları testleri olmadıgı için birşey söylemek zor. Bütçeniz varsada Comandante düşünülebilir.Merhabalar herkese,ben de yeni katıldım.Değirmen olarak giriş seviyesi ne tavsiye edersiniz?Takıldım konuya baya kahve içemiyorum.Arzum beangourmet,hario smart g veya pro(hariodaki sallanma olayı yüzünden beangourmet daha iyi gibi geliyor,sanırım böyle bişey var) veya baratza encore(bu arada bunu nette bulamadım nerde vardır) veya molent g50 hangileri daha mantıklı olur öğütüm kalitesi açısından?
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim vallahi.
Merhabalar herkese,ben de yeni katıldım.Değirmen olarak giriş seviyesi ne tavsiye edersiniz?Takıldım konuya baya kahve içemiyorum.Arzum beangourmet,hario smart g veya pro(hariodaki sallanma olayı yüzünden beangourmet daha iyi gibi geliyor,sanırım böyle bişey var) veya baratza encore(bu arada bunu nette bulamadım nerde vardır) veya molent g50 hangileri daha mantıklı olur öğütüm kalitesi açısından?
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim vallahi.
Coffee Talk Store'un mağazasında bulamadım maalesef. Link paylaşma şansınız var mıdır?Aliexpress'teki satıcılar yeni C2 modelinin satışına başlamışlar.
Coffee Talk Store şu an mevcut link üzerinden satıyor(ben biraz tereddüt edince ürün fotoğrafı da attı).
Leshu yeni C2 linki oluşturmuş, 3 gün içinde elimizde olacak dedi.
Jaffee ile zor anlaştık fakat o da 6 gün sonra satmaya başlayacaklarını iletti.
Leshu Linkini Atabilirim: https://tr.aliexpress.com/item/4000978924080.html?spm=a2g0o.detail.1000023.13.144a4e6aM1ROKhCoffee Talk Store'un mağazasında bulamadım maalesef. Link paylaşma şansınız var mıdır?
Uygulama üzerinden feed bölümünde leshu coffee store'un paylaşımından 5 dolarlık kupon alınabiliyor. İşine yarayanlar olabilir.
Coffee Talk Store'un mağazasında bulamadım maalesef. Link paylaşma şansınız var mıdır?
Uygulama üzerinden feed bölümünde leshu coffee store'un paylaşımından 5 dolarlık kupon alınabiliyor. İşine yarayanlar olabilir.
Çok teşekkürlerÜrün linki:
#Aliexpress US $65.66 2%OFF | Timemore Chestnut C High quality Aluminum Manual Coffee grinder Stainless steel Burr grinder 25g Mini Coffee milling machine
![]()
53.13US $ 23% OFF|Timemore upgrade Chestnut C2 High quality Aluminum Manual Coffee grinder Stainless steel Burr grinder Mini Coffee milling|Manual Coffee Grinders| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Fotoğraftaki gibi bir konuşmamız oldu. C1 linki üzerinden yapılan alımlarda C2 gönderdiklerini söylediler ama tabi alırken tekrar C2 istediginizi söylemeniz iyi olur.
Leshu'nun feedinde bahsettiğiniz kuponu bulamadım ben de bu konuda yardımınızı istiyorum![]()

Teşekkürler, kuponu edinmişim fakat $99 üzeri alışverişlerde kullanıldığı için farketmemişim.Çok teşekkürler
Mağazayı takip edip sol attaki feed kısmından paylaşımlarındaki 5 dolar olarak gözüken kuponu seçtimUmarım sizde de gözüküyordur. Bilgisayardan bulamadım fakat sadece mobil uygulama için olabilir.
valla cahilliğimi mazur görün ama ne kadar vergi biniyor mesela bu ürüne daha önce alışveriş yapmadım hiç,nasıl oluyor genel olarak bilgilendirebilir misiniz?