• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Timemore Grinder

Kullanan arkadaşlardan hangi demlemede hangi klik aralıklarını paylaşmalarını sormak istiyorum.
aslında comandante de hangi aralığa geliyor gibi bir tablo da oluşturulabilir.
günün kahvesi başlığı altında paylaşılan klik aralıklarıyla alakalı bilgi edinilmiş olur.

Merhabalar herkese,ben de yeni katıldım.Değirmen olarak giriş seviyesi ne tavsiye edersiniz?Takıldım konuya baya kahve içemiyorum.Arzum beangourmet,hario smart g veya pro(hariodaki sallanma olayı yüzünden beangourmet daha iyi gibi geliyor,sanırım böyle bişey var) veya baratza encore(bu arada bunu nette bulamadım nerde vardır) veya molent g50 hangileri daha mantıklı olur öğütüm kalitesi açısından?
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim vallahi.

Merhabalar herkese,ben de yeni katıldım.Değirmen olarak giriş seviyesi ne tavsiye edersiniz?Takıldım konuya baya kahve içemiyorum.Arzum beangourmet,hario smart g veya pro(hariodaki sallanma olayı yüzünden beangourmet daha iyi gibi geliyor,sanırım böyle bişey var) veya baratza encore(bu arada bunu nette bulamadım nerde vardır) veya molent g50 hangileri daha mantıklı olur öğütüm kalitesi açısından?
Yurtdışından Almayı düşünürseniz Timemore değerlendirilebilir. Baratza Encore Elektrikli güzel bir değirmen Arzum hario vb değirmenlerle paranızı çar çur etmeyin derim toz oranları yüksek kaliteleri çok düşük ürünler. Sadece filtre Odaklıysa Elektrikli Encore düşünülebilir başlangıç için. Molent G50 de ögütüm vb konuları testleri olmadıgı için birşey söylemek zor. Bütçeniz varsada Comandante düşünülebilir.

Öncelikle elektrikli mi, yoksa el değirmeni mi alacaksınız buna kadar vermek lazım. Buna karar verirken de, espresso odaklı mı yoksa filtre kahve odaklı mı aradığınız söylerseniz yardımcı olabiliriz. Bütçeniz ne kadar?

Mesajınızdan anladığım kadarıyla daha çok filtre kahve odaklısınız. Bıçaklı elektrikli değirmenleri ve seramik kesicili el değirmenlerinden kesinlikle uzak durmanızı tavsiye ederim.

Çok teşekkürler cevapladığınız için.Kahve notalarını alabilmek için iyi bir değirmen istiyorum fakat deneme yanılma yoluna gitmeli miyim hario,arzum vs başlayarak?Baratza'yı nette bulamadım ama nerden ulaşabilirim?Tavsiye ederseniz baratza düşünüyorum şu an için fiyatı ne kadar tam bilmiyorum ama commandante ile baratzanın farkı ne öğütüm konusunda bariz belirli farklar var mı?
Filtre kahve(V60) için düşünüyorum.
Aliexpress'ten hiç alışveriş yapmadım vergi vs. konularını pek bilmiyorum.G50 öğütüm sonuçları Timemore'a göre tatmin edici düzeydeyse G50 de tercih edebilirim.(üst kapağının açık olması kahveyi dışarı fırlatıyor sanırım baya saçma olmuş yani)

Aliexpress'teki satıcılar yeni C2 modelinin satışına başlamışlar.
Coffee Talk Store şu an mevcut link üzerinden satıyor(ben biraz tereddüt edince ürün fotoğrafı da attı:D).
Leshu yeni C2 linki oluşturmuş, 3 gün içinde elimizde olacak dedi.
Jaffee ile zor anlaştık fakat o da 6 gün sonra satmaya başlayacaklarını iletti.

Aliexpress'teki satıcılar yeni C2 modelinin satışına başlamışlar.
Coffee Talk Store şu an mevcut link üzerinden satıyor(ben biraz tereddüt edince ürün fotoğrafı da attı:D).
Leshu yeni C2 linki oluşturmuş, 3 gün içinde elimizde olacak dedi.
Jaffee ile zor anlaştık fakat o da 6 gün sonra satmaya başlayacaklarını iletti.
Coffee Talk Store'un mağazasında bulamadım maalesef. Link paylaşma şansınız var mıdır?
Uygulama üzerinden feed bölümünde leshu coffee store'un paylaşımından 5 dolarlık kupon alınabiliyor. İşine yarayanlar olabilir.

Coffee Talk Store'un mağazasında bulamadım maalesef. Link paylaşma şansınız var mıdır?
Uygulama üzerinden feed bölümünde leshu coffee store'un paylaşımından 5 dolarlık kupon alınabiliyor. İşine yarayanlar olabilir.

Ürün linki:
#Aliexpress US $65.66 2%OFF | Timemore Chestnut C High quality Aluminum Manual Coffee grinder Stainless steel Burr grinder 25g Mini Coffee milling machine

Fotoğraftaki gibi bir konuşmamız oldu. C1 linki üzerinden yapılan alımlarda C2 gönderdiklerini söylediler ama tabi alırken tekrar C2 istediginizi söylemeniz iyi olur.

Leshu'nun feedinde bahsettiğiniz kuponu bulamadım ben de bu konuda yardımınızı istiyorum:D

Ekli dosyalar

• IMG_20200426_152118.jpg
    IMG_20200426_152118.jpg
    85 KB · Görüntüleme: 29
Ürün linki:
#Aliexpress US $65.66 2%OFF | Timemore Chestnut C High quality Aluminum Manual Coffee grinder Stainless steel Burr grinder 25g Mini Coffee milling machine

Fotoğraftaki gibi bir konuşmamız oldu. C1 linki üzerinden yapılan alımlarda C2 gönderdiklerini söylediler ama tabi alırken tekrar C2 istediginizi söylemeniz iyi olur.

Leshu'nun feedinde bahsettiğiniz kuponu bulamadım ben de bu konuda yardımınızı istiyorum:D
Çok teşekkürler :D
60211C65-8014-481A-B9A0-942034DCD905.png60211C65-8014-481A-B9A0-942034DCD905.png
Mağazayı takip edip sol attaki feed kısmından paylaşımlarındaki 5 dolar olarak gözüken kuponu seçtim 👍🏻 Umarım sizde de gözüküyordur. Bilgisayardan bulamadım fakat sadece mobil uygulama için olabilir.

Çok teşekkürler :D
Mağazayı takip edip sol attaki feed kısmından paylaşımlarındaki 5 dolar olarak gözüken kuponu seçtim 👍🏻 Umarım sizde de gözüküyordur. Bilgisayardan bulamadım fakat sadece mobil uygulama için olabilir.
Teşekkürler, kuponu edinmişim fakat $99 üzeri alışverişlerde kullanıldığı için farketmemişim.

Bu arada yarın kupon kullanımları ile ilgili sorun oluşmaz ise Leshu'dan Timemore Slim 82 dolara alınabilecek, fiyat iyi geldi bana sorun olmaz ise onu alacağım sanırım.

Kupon sitelerindeki kuponları iyice araştırın genel kuponlar da oluyor. Ben 4 dolarlık bulmuştum geçen ay.

valla cahilliğimi mazur görün ama ne kadar vergi biniyor mesela bu ürüne daha önce alışveriş yapmadım hiç,nasıl oluyor genel olarak bilgilendirebilir misiniz?

valla cahilliğimi mazur görün ama ne kadar vergi biniyor mesela bu ürüne daha önce alışveriş yapmadım hiç,nasıl oluyor genel olarak bilgilendirebilir misiniz?

Merhaba, asagidaki konuda detaylar mevcut. Normalde urun bedelinin 20% si gumruk vergisi yansir.

Geri