• Ekim Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department olarak seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Alibaba Çin siteleri

İsim
Suleyman
Daha fazla  
İsim
Suleyman
Espresso Makinesi
Breville Bes810
Değirmen
BCG820 and Timemore C2
Merhabalar,
Alibaba gibi çin merkezli sitelerden alım yapanlar var ise site ve tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim

Alibaba b2b satış, yani genelde toptan ürünler için.

Ama Aliexpress... Her hafta bir sipariş geçiyorum desem yalan olmaz. Takipsizse max 60-70 günde genelde 30-40, takipli ise max 40 genelde 20-25 günde elimde oluyor.

Alibaba b2b satış, yani genelde toptan ürünler için.

Ama Aliexpress... Her hafta bir sipariş geçiyorum desem yalan olmaz. Takipsizse max 60-70 günde genelde 30-40, takipli ise max 40 genelde 20-25 günde elimde oluyor.
kahve ekipmanları aldığınız bir satıcı ya da dükkan varsa aliexpress de önerebilir misiniz.
teşekkürler

Son zamanlarda koronaya inat 4-5 sipariş geçtim, eskiden ebay i çok kullanırdım, paypal gidince ebay kapısı da kapandı ama Çinliler neredeyse her alanda birçok ürünü uygun fiyata bulmamizi sağlıyor.

Çoğuyla kanka oldum sayılır. Bir sorunuz varsa yardımcı olmaya çalışırım :)
daha çok basınclı temper, mat ve düzleştirici bakıyorum. hiç aldınız mı? Türkiye de çok pahalıya satılmaktadır. Öneriniz varsa sevinirim

• Leshu coffee store
  • Coffee talk store
  • Jaffee coffee Store

Merhabalar ben de “Leshu coffee store” dan Timemore G1 siparişi geçtim. Satıcı dan daha önce bir alışveriş yaptıysanız, herhangi bir sorun yaşadınız mı? Malum son zamanlar sahte takip numaraları havada uçuşuyor. 😊

Merhabalar ben de “Leshu coffee store” dan Timemore G1 siparişi geçtim. Satıcı dan daha önce bir alışveriş yaptıysanız, herhangi bir sorun yaşadınız mı? Malum son zamanlar sahte takip numaraları havada uçuşuyor. 😊
En son ben de oradan satin aldim. Bir sorun yasamadim. Kargo kodu verdiler, ara ara takip ediyorum.

G1 alacaktim ama Slim aldim. Kararsiz kaldim :) Ne kadara ve ne zaman aldiniz?

Bu ürünü kullanan var mıdır?
US $53.60 33% İndirim | Timemore siyah temel kahve ölçeği akıllı dijital ölçekli dökün kahve elektronik damla kahve ölçeği Timer2kg

Su linki birakiyorum :) sorunuz olursa, memnuniyetle cevaplarim.

Benim timemore da leshu dan.
Bana verdikleri takip numarasından pttden takip yapmamıştım, 17trackde görüntüleniyordu. Ancak gözümden kaçmış arada bir noktada yerel posta icin takip no diye bir şey gördüm, o numarayla ptt takip çıktı.
Satıcı sorunsuz.

En son ben de oradan satin aldim. Bir sorun yasamadim. Kargo kodu verdiler, ara ara takip ediyorum.

G1 alacaktim ama Slim aldim. Kararsiz kaldim :) Ne kadara ve ne zaman aldiniz?

27 Mart 2020 tarihinde aldım. 109,77 $ a geldi.

Ekli dosyalar

• 3D40523F-F2E9-4BB7-993F-36FE9B4F38B4.jpeg
    3D40523F-F2E9-4BB7-993F-36FE9B4F38B4.jpeg
    59.1 KB · Görüntüleme: 60
Benim timemore da leshu dan.
Bana verdikleri takip numarasından pttden takip yapmamıştım, 17trackde görüntüleniyordu. Ancak gözümden kaçmış arada bir noktada yerel posta icin takip no diye bir şey gördüm, o numarayla ptt takip çıktı.
Satıcı sorunsuz.

Aliexpressten çok fazla alışveriş yapıyorum, bir çok olumlu ve olumsuz tecrübeyle karşıkaştığım için bazen tereddüt yaşayabiliyorum. Bana verilen takip numarasını heyecanla takip edip, başka bir adrese teslim edildiğine (başkasının takip kodunu bilerek verdikleri oluyor) şahit oldum. 😊

Guzel fiyat, guzel degirmen. Umarim en kisa surede gelir. Ben de siparisimi 31 Mart tarihinde verdim. 3-4 gun sonra kargo yapmislardi.
İlginçtir tam 25 dk sonra ürünü kargoladılar, bu durumda beni biraz şüpheye düşürdü.

Geri