• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tetra N Roastery

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yoyasak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Festivalde bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyoruz!

Festival fiyatlarına bu hafta boyunca https://shop.tetrancaffeine.com adresinden “fromankarawithlove” kodu ile erişebilirsiniz.

Ayrıca Cebeci Atölyemizde de festival fiyatları bir hafta boyunca geçerli olacak.

Not: Teknik bir problemden ötürü Brezilya Sitio ve Honduras Bella Vista sitemize 2 gün sonra eklenecektir. Bu kahvelerimizi merak edenlerin birazcık daha sabırlı olmasını umuyor, başka bir sorunla karşılaşırsınız yardımcı olacağımızı belirtmek istiyoruz.

Festivalde bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyoruz!

Festival fiyatlarına bu hafta boyunca https://shop.tetrancaffeine.com adresinden “fromankarawithlove” kodu ile erişebilirsiniz.

Ayrıca Cebeci Atölyemizde de festival fiyatları bir hafta boyunca geçerli olacak.

Not: Teknik bir problemden ötürü Brezilya Sitio ve Honduras Bella Vista sitemize 2 gün sonra eklenecektir. Bu kahvelerimizi merak edenlerin birazcık daha sabırlı olmasını umuyor, başka bir sorunla karşılaşırsınız yardımcı olacağımızı belirtmek istiyoruz.
ETHIOPIA BANKO GUTITI stok yok durumda, doğrulamak istedim :)

Satışta olan Damo'yu deneyen varmıdır?
O dillerden düşmeyen efsane Damo'mu?
Deneyememiştim, içimde kaldı😅

Firma: Tetra N Coffee Roastrery
Kahve: Honduras-Dan Joaquın
Kavurma Tarihi:04.08.22
Çekirdek Miktarı: 20 gr
Demleme Metodu: V60,Blooming sonrası (30 saniye-60mL)- İlk döküş (140 mL)-İkinci Döküş (100mL)
Değirmen ve Öğütüm Ayarı: Comandante- 15 klik
Su Miktarı: 300 mL
Su Markası ve Sıcaklık: Nestle pure life -95
Demleme Süresi: 2.20
Yeşil elma asidetesinin ilk yudumda ağızda hissedildiği aneorobik fermante tatların ise fincana hiç yansımadığı nektarin tadının ise after taste olarak belirlediği çok muhteşem bir kahve ( Yalnız çok mübarek kahveymiş iç iç bitmiyor kaç aydır bitmeyen çekirdek yapmış @Sefer Dağ bey 😂) @caspase seninde tarifini v60 uyguladım hakkını helal et 😂

Demleme Metodu: V60,Blooming sonrası (30 saniye-60mL)- İlk döküş (140 mL)-İkinci Döküş (100mL)
Yeşil elma asidetesinin ilk yudumda ağızda hissedildiği aneorobik fermante tatların ise fincana hiç yansımadığı nektarin tadının ise after taste olarak belirlediği çok muhteşem bir kahve ( Yalnız çok mübarek kahveymiş iç iç bitmiyor kaç aydır bitmeyen çekirdek yapmış @Sefer Dağ bey 😂) @caspase seninde tarifini v60 uyguladım hakkını helal et 😂
🤭Afiyetler olsun tez zamanda atölyede görüşmek üzere o vakit afiyetler 🤌

senin reçeten benim reçetem , benim reçetem senin reçeten sıkıntı yok dostum :D @Tuncay

tarifi görünce dedim kemeks reyiz v60a geçmiş bir de suyu değiştirmiş. hemen profil resmine baktım, kocaman bir T görünce rahatladım.:ROFLMAO:

tarifi görünce dedim kemeks reyiz v60a geçmiş bir de suyu değiştirmiş. hemen profil resmine baktım, kocaman bir T görünce rahatladım.:ROFLMAO:
sağım solum belli olmaz bir anda origami veya v60 geçebilirim :D

Bu gün mağzanıza uğradım akşam 7 civarı kapalıydınız... İlginç geldi bana erken saatte kapatmanız

Bu gün mağzanıza uğradım akşam 7 civarı kapalıydınız... İlginç geldi bana erken saatte kapatmanız
Sefer bey 16:00 da kapatıyor atölye olduğu için.100.yıl şubesi açık akşamları.Eğerki gelecekseniz kendisi ile iletişime geçin önceden yardımcı olur.

Kasım ayında Ankara'ya gelme planım var o zamana ayarlasak yoksa kıskanırım :D
1664659876191.jpeg
Üstad senide biliyoruz, bi önce geldiğinde gizli gizli Tuncayla buluştun ama kahve paparazzilerinden kaçamazsın.

Geri