• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tetra N Roastery

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yoyasak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bugün Tetra N Coffee Roastery Cebeci şubesine @Tuncay arkadışımla beraber ziyaretimizi gerçekleştirdik. Zamanın nasıl geçtiğini anlamadan dolu dolu mükemmel bir vakit geçirdik.İçtiğim Bombe espressonun hala tadı damağımda..Nitro kahve deneyimini yaşadık o derece güzeldi ki Ankara hava durumu dayanamadı.İçmesemiydik acaba :) İlk cupping tecrübemizi yaşadık.Bu güzel gün ve sohbetleri için sevgili @Sefer Dağ ve eşine çok teşekkür ediyorum.Tabiki en yakın zamanda kahvelerimi chemex ile demlemeyi iple çekiyorum :)

Bugün Tetra N Coffee Roastery Cebeci şubesine @Tuncay arkadışımla beraber ziyaretimizi gerçekleştirdik. Zamanın nasıl geçtiğini anlamadan dolu dolu mükemmel bir vakit geçirdik.İçtiğim Bombe espressonun hala tadı damağımda..Nitro kahve deneyimini yaşadık o derece güzeldi ki Ankara hava durumu dayanamadı.İçmesemiydik acaba :) İlk cupping tecrübemizi yaşadık.Bu güzel gün ve sohbetleri için sevgili @Sefer Dağ ve eşine çok teşekkür ediyorum.Tabiki en yakın zamanda kahvelerimi chemex ile demlemeyi iple çekiyorum :)
Afiyetler olsun .Bizim içinde güzel bir vakit idi .Yeni insanlarla tanışmak , kahve hakkında konuşup kahve içmek paha biçilemez .Bizde tekrardan teşekkür ederiz bugün için 🌿

Ankara’da böyle bir yerin olması huzur veriyor.Her gittiğimde bir kahveciye değilde aileden birini ziyaret ettiriyor hissi veriyor.Kahvelerin ne kadar iyi olduğunu zaten bu zamana kadar çok beğendiğim kahvelerin yine sefer beyin elinden çıkması ve her içtiğim kahvenin güzel olması gerçekten anlatılmaz yaşanır.Nitro brew muhteşemdi artık Tetrayı tek Ankara değil tüm ülke bilmeli kahvecinizden ısrarla tetra isteyin 😅 Sohbet muhabbet geçen 6 saat nasıl geçti anlamadım. Çok şaşırtıcı sonuçların çıkması cuppinglerde gerçekten ilginçti tekrardan bugün adına teşekkür ederim size ve eşinize @Sefer Dağ ve bir parantez de forumca chemex reis olarak ünlenmesi ve tanınması bir şaşırtmadı değil @caspase 😂

Ankara’da böyle bir yerin olması huzur veriyor.Her gittiğimde bir kahveciye değilde aileden birini ziyaret ettiriyor hissi veriyor.Kahvelerin ne kadar iyi olduğunu zaten bu zamana kadar çok beğendiğim kahvelerin yine sefer beyin elinden çıkması ve her içtiğim kahvenin güzel olması gerçekten anlatılmaz yaşanır.Nitro brew muhteşemdi artık Tetrayı tek Ankara değil tüm ülke bilmeli kahvecinizden ısrarla tetra isteyin 😅 Sohbet muhabbet geçen 6 saat nasıl geçti anlamadım. Çok şaşırtıcı sonuçların çıkması cuppinglerde gerçekten ilginçti tekrardan bugün adına teşekkür ederim size ve eşinize @Sefer Dağ ve bir parantez de forumca chemex reis olarak ünlenmesi ve tanınması bir şaşırtmadı değil @caspase 😂
Ahahha kameralara yakalanmışız 🤣

Güzel düşünceler ve yorumlar için teşekkür ediyoruz 🙏 Daha sık görüşmelere 🌿

Firma: Tetra N Coffee Roastrery
Kahve: Etiyopya-Banko Gutıtı
Kavurma Tarihi: 25.07.22
Çekirdek Miktarı: 20 gr
Demleme Metodu: Chemex, Blooming sonrası (30 saniye-60mL)- İlk döküş (140 mL)-İkinci Döküş (100mL)
Değirmen ve Öğütüm Ayarı: Comandante- 24 klik
Su Miktarı: 300 mL
Su Markası ve Sıcaklık: Bulak su (pH:8.4) -93
Demleme Süresi: 3.15

Geçen sene farkı bir kavurucudan bolca içtiğim Banko Gutıtı damağımda kalan tatlı mandalin ve canlı asitidiye sahip fincanlar elde etmiştim. Tetra N tecrübemde ise yaban mersini ve kayısı aromalarını içeren fincan elde ettim.Kahve soğudukça tatlı kayısı notası çok net belli ediyor. Herhangi bir olumsuzluk yaşamadım.Paketin sonunda geldim ve şu anda son yudumlarımı içiyorum.Banko Gutıtı tatlılığını özlemişim. Emeğinize sağlık.

Kahve: Etiyopya-Banko Gutıtı
Kavurma Tarihi: 25.07.22
Demleme Metodu: Chemex, Blooming sonrası (30 saniye-60mL)- İlk döküş (140 mL)-İkinci Döküş (100mL)
Değirmen ve Öğütüm Ayarı: Comandante- 24 klik
Demleme Süresi: 3.15

Geçen sene farkı bir kavurucudan bolca içtiğim Banko Gutıtı damağımda kalan tatlı mandalin ve canlı asitidiye sahip fincanlar elde etmiştim. Tetra N tecrübemde ise yaban mersini ve kayısı aromalarını içeren fincan elde ettim.Kahve soğudukça tatlı kayısı notası çok net belli ediyor. Herhangi bir olumsuzluk yaşamadım.Paketin sonunda geldim ve şu anda son yudumlarımı içiyorum.Banko Gutıtı tatlılığını özlemişim. Emeğinize sağlık.
Afiyetler olsun 🌿Benimde özelikle sıkılmadan her gün tükettiğim bir kahve idi Banko Gutiti .
Güzel düşünceler için teşekkür ederim 🌿

Kahve: Honduras-Dan Joaquın
Kavurma Tarihi:04.08.22
Değirmen ve Öğütüm Ayarı: Comandante- 21 klik
Su Markası ve Sıcaklık: Bulak su (pH:8.4) -95
Demleme Süresi: 2.35

Sevgili @Sefer Dağ bana ilk cupping heyecanını yaşattığı çekirdeklerden biri olduğu için hafızamdan ve damak tadımdan kolay kolay silinmiyecek.Bu yüzden benim için ayrı bir yeri olan çekirdek oldu.Cupping özellikle kendini ön plana çıkaran kırmızı meyveleri fincanımda da yakalamış bulunmaktayım.Şarabımsı gövde eşliğinde mürdüm eriği tadım notasına sahip bir skala elde ettim. Beni şaşırtan fincanın tamamına yayılmış bir kayısı değil de aftertaste olarak kalan bir kayısı notası oldu.
Emeğinize sağlık.
Tekrar güzel sohbetinle görüşmek dileğiyle :-)

Merhaba. Foruma özel bir indirim düşünüyor musunuz yakın zamanda? @Sefer Dağ

Kahve: Etiyopya-Refisa Nensebo
Kavurma Tarihi: 05.07.22
Değirmen ve Öğütüm Ayarı: Comandante- 21 klik
Demleme Süresi: 2.49

Tetra kahveleri fincanda mutlu etmeye devam ediyor. Limon otu ve üzüm asitiditesine sahip bir fincan elde ettim.Hafif soğumaya başlayınca tatlı bir şeftali arkadan kendini hissettirdi.Tetra'da daha önce denediğim farklı çekirdeklerde şeftali ve kayısı tadım notalarını net bir şekilde yakalayabiliyorum.Emeğinize sağlık.

Herkese merhabalar.

Ankara Kahve Festivali'nde değerli katılımcılar için neler hazırladığımızın bilgisini önceden vermek istedik.

Öncelikle pek çok olumlu geri dönüş sonrasında bizimde heyecan duyarak tükettiğimiz Etiyopya Bensa Bombe'yi espresso ve şerbetçi otlu olarak nitro brewde olarak tadabileceksiniz. Oldukça zengin bu kahve deneyiminin yanı sıra standımızda tüm çekirdeklerimizi çeşitli demleme teknikleri ile tatma şansınız olacak.

Herkesin beklediği bir diğer haber ise festivale özel indirimlerimiz :

EL SALVADOR -LAS DELICIAS

GUATEMALA - SAN VICTOR

HONDURAS - DON JOAQUIN

ETHIOPIA BANKO GUTITI

ETHIOPIA BOMBE BENSA

ETHIOPIA HAMASHO

ETHIOPIA REFISA NENSEBO

Çekirdeklerinde sabit fiyat 150 TL olarak belirledik.

Ayrıca ;

KENYA MERU

COLOMBIA URRAO

BRAZIL BSCA

BRAZIL SITIO MANTIQUEIRA

HONDURAS LAS LOMAS

Çekirdeklerinde de sabit fiyat 120 TL olacak.

Festivale katılamayan, şehir dışında olan kahve severler üzülmesin, festivalin tadını evde de çıkarabilmeniz için online satış için foruma özel bir indirim kodu tanımlayacağız.

Festivalde Tetra N Caffeine ailesi olarak kahve severlerle bir araya geleceğimiz için çok heyecanlıyız. Görüşmek üzere!

Herkese merhabalar.

Ankara Kahve Festivali'nde değerli katılımcılar için neler hazırladığımızın bilgisini önceden vermek istedik.

Öncelikle pek çok olumlu geri dönüş sonrasında bizimde heyecan duyarak tükettiğimiz Etiyopya Bensa Bombe'yi espresso ve şerbetçi otlu olarak nitro brewde olarak tadabileceksiniz. Oldukça zengin bu kahve deneyiminin yanı sıra standımızda tüm çekirdeklerimizi çeşitli demleme teknikleri ile tatma şansınız olacak.

GUATEMALA - SAN VICTOR

HONDURAS - DON JOAQUIN

ETHIOPIA BANKO GUTITI

ETHIOPIA BOMBE BENSA

ETHIOPIA HAMASHO

ETHIOPIA REFISA NENSEBO

Ayrıca ;

KENYA MERU

COLOMBIA URRAO

BRAZIL BSCA

BRAZIL SITIO MANTIQUEIRA

HONDURAS LAS LOMAS

Festivale katılamayan, şehir dışında olan kahve severler üzülmesin, festivalin tadını evde de çıkarabilmeniz için online satış için foruma özel bir indirim kodu tanımlayacağız.

Festivalde Tetra N Caffeine ailesi olarak kahve severlerle bir araya geleceğimiz için çok heyecanlıyız. Görüşmek üzere!
Bombe espresso ne kadar harika bir şey bi bilseniz.
Bu arada mutlaka cold/nitro bu şerbetçi otu olayını deneyin derim. Çok daha farklı derinlikli bir soğuk için oluyor. Her tetraya uğradığımda mutlaka içerim.

Bombe espresso ne kadar harika bir şey bi bilseniz.
Bu arada mutlaka cold/nitro bu şerbetçi otu olayını deneyin derim. Çok daha farklı derinlikli bir soğuk için oluyor. Her tetraya uğradığımda mutlaka içerim.
Yıldız'daki şubede nitro brew denedim. Lezzet, servis harikaydı. Baya profesyonel yapıyorlar. Kahveyi sert bulanlar denesin mutlaka kahveye farklı bir yaklaşım. Tat, asidite yönünden yumuşak ama kafein yönünden daha sert olabilir. Daha detaylı bilgiyi bilenlere bırakıyorum :)

Bugün festivalde nitrobrew denedim. Carlsberg Luna gibi.

Herkese merhabalar.

GUATEMALA - SAN VICTOR

HONDURAS - DON JOAQUIN

ETHIOPIA BANKO GUTITI

ETHIOPIA BOMBE BENSA

ETHIOPIA HAMASHO

ETHIOPIA REFISA NENSEBO

Ayrıca ;

KENYA MERU

COLOMBIA URRAO

BRAZIL BSCA

BRAZIL SITIO MANTIQUEIRA

HONDURAS LAS LOMAS

Online kod ne zaman gelir :) birkac denemek istedigim kahve varda :)

Geri