• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tetra N Roastery

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yoyasak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gerçekten kahvelerini artık anlatmak istemiyorum her içtiğim kahvesi iyi hepsi ayrı bir muhteşem onu artık bilmeyen yoktur diye düşünüyorum.Asıl olay sefer beyle bilgi alışverişi yapabilmek neyi doğru neyi yanlış biliyoruz.Onu öğrenebilmek ve kahvenin asıl amacına uygun birileriyle bişey paylaşabilmek sohbet edebilmek inanılmaz mutlu ediyor beni.Yani Erdem’in şeftali aroması alması her kahvede gerçekten 😂 unutulmaz bir gündü çok teşekkür ediyorum bu güzel davet ve kahveler için.
Beraber geçelim ayarla da tetra ya zaten hep denemelisin diyordun :-)

damo espresso diyorum. Herkese selamlar diyorum :p

Ankara tarzıyla, “o biçim” bir espresso ikram ettiler bu akşam:)
Asiditeye pek yanaşmam ama greyfurt tatlı-ekşiliği her yudumda çıldırttı. İstemsiz olarak her yudumdan sonra bardağın içine baktım. Baya karakterli bir espressoydu😍

Yanlış duymadıysam Bombe’ydi, doğma büyüme etiyopyalı.

Ellerinize sağlık🌸

Maalesef erken saatte kalkmak zorunda kaldım. Zaten şüphe yok ki Erdem gecenin kalanını zwilling’ine vakumlamıştır hahah sırf bu yüzden insanın gözü arkada kalmaz:F

Tetra’n ailesine(gerçekten öyle yalan yok :) ) misafirperverliği ve gelen dostlara sohbeti için teşekkür ederim. Güzel bir akşamdı.

Geçenki şahane toplantıya gelemememin hüznüyle bugün cebeciye çıkartma yapmayı planlıyorum öğleden sonra, kaldıysa bir (belki beş) damopresso içmek isterim, dükkanda olur musunuz Sefer hocam? @Tetra.n.Roastery
Damo tükendi ama yerini aratmayacak fazlasıyla kahvemiz var :) 5 e kadar dükkanda olacağım beklerim 🙌

Bugün sözleştiğimiz üzere @Tetra.n.Roastery nin Cebeci şubesine eşimle bir ziyaret gerçekleştirdik. Öncesinde geçen buluşmaya gelemediğim ve damonun espresso yorumunu deneyememem @zebercet e dert olmuş, kral yoldan beni çevirdi sağolsun bana ayırdığı damoyu hediye etti. Kral.
Sonrasında sevgili @Sefer Dağ ve eşi Ayfer hanım bizi çok iyi karşıladılar. Sağolsunlar kendimizi evde gibi hissettik valla hanımla, o derece samimi insanlar. Önce @zebercet in damosuyla başladık, ki hakkını vereyim dediğin kadar varmış. Bana künye bilgisi vermeden al dene desen buna damo demezdim. Tatlı bir asidite ve arkasından gelen hoş baharatsı bir tat ve uzun bir aftertaste. Akabinde Sefer beyin yakında satışa sunacağı yeni Honduras'ının iki farklı yorumunu denedik. Benim de aldığım ikinici yorum son derece tatlı bir şeftali suyuydu(@ErdemKD tam bu noktada senin kulaklar alev aldı sanıyorum). Araya bir Kolombiya ve akabinde hemen çıkmadan gelen sürpriz bombe espresso ile günü kapattık. Bu arada @kaktus bombe gerçekten bir başkaymış. Limonotu kemirdim sanki, o biçim.
Zannediyorum ki yakın zamanda Sefer beyin adını çok çok daha fazla duyacağız. Güzel planları, şahane programı var. Gerçekleştirdiği vakit burada çokça konuşacağız, bundan eminim. Yakın zamanda tekrar geleceğim bu sefer elim boş olmayacak ama :)
Tekrardan nezaketiniz ve hoş sohbetiniz için çok teşekkürler Tetra n Roastery ailesi!

Bugün sözleştiğimiz üzere @Tetra.n.Roastery nin Cebeci şubesine eşimle bir ziyaret gerçekleştirdik. Öncesinde geçen buluşmaya gelemediğim ve damonun espresso yorumunu deneyememem @zebercet e dert olmuş, kral yoldan beni çevirdi sağolsun bana ayırdığı damoyu hediye etti. Kral.
Sonrasında sevgili @Sefer Dağ ve eşi Ayfer hanım bizi çok iyi karşıladılar. Sağolsunlar kendimizi evde gibi hissettik valla hanımla, o derece samimi insanlar. Önce @zebercet in damosuyla başladık, ki hakkını vereyim dediğin kadar varmış. Bana künye bilgisi vermeden al dene desen buna damo demezdim. Tatlı bir asidite ve arkasından gelen hoş baharatsı bir tat ve uzun bir aftertaste. Akabinde Sefer beyin yakında satışa sunacağı yeni Honduras'ının iki farklı yorumunu denedik. Benim de aldığım ikinici yorum son derece tatlı bir şeftali suyuydu(@ErdemKD tam bu noktada senin kulaklar alev aldı sanıyorum). Araya bir Kolombiya ve akabinde hemen çıkmadan gelen sürpriz bombe espresso ile günü kapattık. Bu arada @kaktus bombe gerçekten bir başkaymış. Limonotu kemirdim sanki, o biçim.
Zannediyorum ki yakın zamanda Sefer beyin adını çok çok daha fazla duyacağız. Güzel planları, şahane programı var. Gerçekleştirdiği vakit burada çokça konuşacağız, bundan eminim. Yakın zamanda tekrar geleceğim bu sefer elim boş olmayacak ama :)
Tekrardan nezaketiniz ve hoş sohbetiniz için çok teşekkürler Tetra n Roastery ailesi!
Bizlerde çok teşekkür ederiz .Hoş sohbetleriniz için güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz 🙏
Daha sık görüşmek kahve içmek için bekliyoruz her zaman sağlıcakla 🙌☕

şehrimizin güzide kavurucularından biri, bir kadının elinin değdiği. geçen günki bulaşmanın güzelliğini arkadaşlar aktardı, ben de daye Bensa bombe'den bahsedeyim; moka potta ayrı güzel, filtrede apayrı... espresso da çok keyifliydi. baba bana espresso makinesi ve zwiling bardak al.

tekrar tekrar görüşmek dileğiyle (:

Pazar öğlen guinness 'li cold brewlerini içtim. Yanlış anlaşılmasın, kendilerine yaptıkları cold brewdi. Özellikle Tabdk' ya söylüyorum. Geçen gün 2 şişe ''hediye'' ettiler(:

Cold brew, siyah biraya yakışmış. Üzerine ''akşam üzeri ve soğuk tüketiniz'' stickerları eklenebilir(:
''world coffee in good spirits'' işi. elinize sağlık.

Aynı pazar caffe nux'a bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim.
Kungpow'un kavurduğu honduras espressolarını içmemi söylemişti ama orada da tetra'n kavrumlu bir espresso ile karşılaştım.
Bu aralar heryerdeler(: Ailecek takip ediyoruz(:

Tadım etkinliği sonrası aldığım çekirdeklerin hepsi cumartesi günü bir kokteyle kurban gitti .... Espresso + Tonik + Çilekli Londra cini şiddetle tavsiye ederim
Espresso+Tonik'i çok seviyorum ama cin eklemek hiç aklıma gelmemişti. Çilekli Londra yerine düz Türk ciniyle bir deneyeceğim akşama.

şehrimizin güzide kavurucularından biri, bir kadının elinin değdiği. geçen günki bulaşmanın güzelliğini arkadaşlar aktardı, ben de daye Bensa bombe'den bahsedeyim; moka potta ayrı güzel, filtrede apayrı... espresso da çok keyifliydi. baba bana espresso makinesi ve zwiling bardak al.

tekrar tekrar görüşmek dileğiyle :)
Afiyetler şekerler olsun 🥳

Pazar öğlen guinness 'li cold brewlerini içtim. Yanlış anlaşılmasın, kendilerine yaptıkları cold brewdi. Özellikle Tabdk' ya söylüyorum. Geçen gün 2 şişe ''hediye'' ettiler:)

Cold brew, siyah biraya yakışmış. Üzerine ''akşam üzeri ve soğuk tüketiniz'' stickerları eklenebilir:)
''world coffee in good spirits'' işi. elinize sağlık.

Aynı pazar caffe nux'a bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim.
Kungpow'un kavurduğu honduras espressolarını içmemi söylemişti ama orada da tetra'n kavrumlu bir espresso ile karşılaştım.
Bu aralar heryerdeler:) Ailecek takip ediyoruz:)
🙃 Afiyetler olsun efendim . Beğenmenize sevindim Cold brewleri :)

Geri