• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tetra N Roastery

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yoyasak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yoyasak

Barista
İsim
Yonca
Daha fazla  
İsim
Yonca
Değirmen
Eureka Mignon Specialita 1Zpresso K plus
Ekipmanlar
Moccamaster Orea
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çankaya
Merhaba tekrar. Tetra Ankara'mızın çok sevdiğimiz kavurucularından biri. Aldığım hiçbir çekirdek üzmedi, hata sevindirdi fiyat performans olarak. Ben hep dükkanlarından aldım ama web sitesi de varmış. Buraya bırakıyorum. Umarım sizler de seversiniz.

Son düzenleme:
Web sayfalarına bir göz atayım dedim. Naçizane ilk gözlemim, tez vakitte daha kullanışlı bir arayüze vs geçmeleri.

Kavrumhanelerine sık sık uğrarım. Kahvelerinin çok iyi olması bir yana sohbet, muhabbet faslı da oldukça doyurucu. Ankara’ya yolu düşenlere şiddetle tavsiye ederim. Sefer buralardaysa selamlar 🖐🏾🖐🏾

Ankara nın gözdesi gidişte beğenmeyen biri daha yok tetraya

İş yerime çok yakın hep gider çekirdek alırdım. Barista beyefendi her konuda çok yardımcı. Almak istediğim çekirdek ile hemen bir shot espresso yapar ikram eder, çekirdek hakkında bilgilendirirdi. Ama bahsettiğim beyefendi olmadığı zamanlarda bu işlerden pek de anlamayan başka bir beyefendi oluyordu. Sırf o başka beyefendinin tavırları yüzünden artık gitmiyorum.

İş yerime çok yakın hep gider çekirdek alırdım. Barista beyefendi her konuda çok yardımcı. Almak istediğim çekirdek ile hemen bir shot espresso yapar ikram eder, çekirdek hakkında bilgilendirirdi. Ama bahsettiğim beyefendi olmadığı zamanlarda bu işlerden pek de anlamayan başka bir beyefendi oluyordu. Sırf o başka beyefendinin tavırları yüzünden artık gitmiyorum.
İyi beyefendi : Sefer 😊

Benimde sürekli kahve aldığım bir site. Sefer bey( Sefer Dağ ) sağolsun her konuda yardımca oluyor. İnstagram üzerinden sürekli soru sorduğum
ve hemen yardımcı olan nazik biri kişi. Kahvelerine gelecek olursak afrika kahveleri gerçekten çok güzel, kavrum dereceleri orta diyebilirim.
Etiyopya Banko gutiti ve Damo anaerobic benim zevkle içtiğim kahveler oldu. Güney amerika kahveleri bana pek hitap etmedi açıkçası, zaten
pek tercih etmiyorum! Site gerçekten kafa karıştırıcı, online shop yazan yere tıklayınca olay çözülüyor. :)

Damolarını çok beğenmiştim ve hakikaten lezzetli kahveler kavuruyorlar. Cebeci şubeleri bana çok yakın, fırsat buldukça gitmek istediğim bir yerleri var.
Aylık alımlarda öneri olarak son 2 aydır yazıyorum umarım toplu alım listesine girerler, bu organizasyonu rahatlıkla yapabilecekleri aşikar.

Her çekirdek aldığınızda gülüyorlar size(:
1655380125419.png

Sefer hocam coldbrewlerinizi damodan mı yapıyorsunuz acaba

Kavrumhanelerine sık sık uğrarım. Kahvelerinin çok iyi olması bir yana sohbet, muhabbet faslı da oldukça doyurucu. Ankara’ya yolu düşenlere şiddetle tavsiye ederim. Sefer buralardaysa selamlar 🖐🏾🖐🏾
Hocam selamlar ✋ teşekkür ederim güzel yorumların için biliyorsun kahve iletişim aracı bizim için sohbet o daha keyifli sizin güzel insalarla tanışmak paha biçilemez

Her hafta değiştiriyorum Cold brew çekirdeklerini genellikle bu hafta natural bombe var damo dan daha çok espresso ve Cold brew da yapıyoruz.
Yani colbrewlerinizi çok övüyorlar Cebeci şubede ki özellikle böğürtlen tadı olduğunu söylüyorlar da Genelde damoda o tat baskın olarak çıkıyor en kısa zamanda uğrayacağım.Bu arada işinizi çok iyi yapıyorsunuz Ankara da sizi keşfedip de beğenmeyen yok 👍

Geri