• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Termometre Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sans14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir marka önereceğim ama güvenirmisiniz bilmem. Jimisi marka manuel termometre kullanıyorum, 1 sene oldu alalı. En az 10 sefer de bulaşık makinesine atmışımdır, su bile almadı.

Selamlar @Ali Aytaç

Öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim.Trendyolda bulmuştum sipariş edecektim ama yinede buradan gelecek yorumları bekledim.

Marka güvenilirliği önemli ama kullanıcı deneyimlerini çok önemserim bu nedenle yorumun benim için kıymetli.Tekrar teşekkür ederim.

Merhabalar, ben de termometre alacağım, yazılanları okudum. Uzun ömürlü olması bakımından dijital yerine manuel mi tercih edilmeli?

@Ahmet0092 Selamlar,

Ben elektroniğin girdiği alanlara çok güvenemeğim için forumdaşımızın aşağıdaki yorumuna güvenerek jimisi marka bir termometre sipariş ettim pazartesi elimde olacak.Kullandıkça deneyimlerimi paylaşırım.
Bir marka önereceğim ama güvenirmisiniz bilmem. Jimisi marka manuel termometre kullanıyorum, 1 sene oldu alalı. En az 10 sefer de bulaşık makinesine atmışımdır, su bile almadı.

Teşekkür ederim yorumlar için, kullanım kolaylığı bakımından elektronik bana daha mantıklı geliyor aslında ancak kalibrasyon vs sıkıntıları varsa manuel tercih edeceğim.

@nuclearmoonrise Selamlar,

Uçağa ve otomobile biniyorum doğrudur ama yinede içerisinde manul bir kontrol var,belli bir kısıtıda olsa :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Kısıtlıda olsa o kontrole güveniyorum sanırım :ROFLMAO:

Tamamen kendimi elektroniğe teslim edemiyorum ve her ikisinde de binmekten çok kullanmayı tercih ederdim :ROFLMAO::ROFLMAO:

Teşekkür ederim yorumlar için, kullanım kolaylığı bakımından elektronik bana daha mantıklı geliyor aslında ancak kalibrasyon vs sıkıntıları varsa manuel tercih edeceğim.

@Ahmet0092 Tekrar Selamlar,

Hiç bir elektronik yada şuan elime ulaşmadığı için manuel hakkında da bir fikrim yok açıkçası.Benimkisi sadece tercih meselesi diyebilirim açıkçası.

Ben bu konuda aylar önce yazmıştım ancak ekleme yapayım. Hala aynı termometreyi kullanıyorum. Kalibrasyon yapmamı gerektirecek bir durum olmadı. Hala sapasağlam sorunsuz.

Ve şöyle bir şey var ki bu dijital termometrede en fazla 1-2 derece sapma olabilir. Ki en fazla diyorum. Benim testlerimde 0.3 - 0.5 fark etmişti. Ayrıca manuel termometre çok net değil. Yani ibre bir noktayı gösteriyor ama o çok net değil 91 mi 92 mi 93 mü vs. E zaten ona net bakamayacaksanız maksimum 1-2 derecelik sapma riski de alınır dijital için. Termometre:

Weather Forecast thr267

Önceki sayfalaraki yorumumu inceleyebilirsiniz ayrıca.

Ben bu konuda aylar önce yazmıştım ancak ekleme yapayım. Hala aynı termometreyi kullanıyorum. Kalibrasyon yapmamı gerektirecek bir durum olmadı. Hala sapasağlam sorunsuz.

Ve şöyle bir şey var ki bu dijital termometrede en fazla 1-2 derece sapma olabilir. Ki en fazla diyorum. Benim testlerimde 0.3 - 0.5 fark etmişti. Ayrıca manuel termometre çok net değil. Yani ibre bir noktayı gösteriyor ama o çok net değil 91 mi 92 mi 93 mü vs. E zaten ona net bakamayacaksanız maksimum 1-2 derecelik sapma riski de alınır dijital için. Termometre:

Weather Forecast thr267

Evet görmüştüm teşekkürler hocam inceleyim

Weather Forecast thr267

bende bir adet dijital termometre var 25tlye almıştım, tepki hızı çok geç mesela oda sıcaklığında açıp kaynar suya sokunca ancak 20 30 saniyede göstermeye başlıyor. sizin kullandığınız daha kaliteli bir cihaza benziyor onda bu tepki süreleri nasıl acaba?

Kendi sitesinde yüksek bir minimum sipariş altlimiti olduğu için İkea Fantast termometreyi amazon'dan sipariş vermeyi düşünüyorum. Fiyat farkı var (70 lira - 95 lira gibi) ama başka bir çözüm bulamadım. Umarım iyi bir şey yapıyorumdur :)

Son düzenleme:

soyle birsey var. Wireless, enteresan gozukuyor henuz cıkmamıs. Referansli link, bu sekilde deneme imkani olur belki. :)
meater diye bir termometre var onun muadili gibi.

Kendi sitesinde yüksek bir minimum sipariş altlimiti olduğu için İkea Fantast termometreyi amazon'dan sipariş vermeyi düşünüyorum. Fiyat farkı var (70 lira - 95 lira gibi) ama başka bir çözüm bulamadım. Umarım iyi bir şey yapıyorumdur :)

aldığımdan beri bi kere bile üzmedi, iyi ki almışım diyorum. kesinlikle pişman olmazsınız aldığınıza.

Bende var uzun süre kullandım diyebilirim fiyatına göre. Ancak plastik kısım sıcak su buharına maruz kalınca fazla dayanamıyor eğilmeye başlıyor. 20 derece açı yaptı ama hala çalışıyor. Buharı termometreye gelmeyecek şekilde kullanmaya çalışırsanız dayanır diye düşünüyorum.

Geri