• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Termometre Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sans14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben de şuan bunu kullanıyorum, gayet kullanışlı. Plastik kismini buhardan uzak olacak sekilde kullanirsaniz daha iyi olur, orasi biraz dandik, onun disinda problem yok. Dogru olctugunu düşünüyorum. Cok ucmaya gerek yok bence fiyat olarak termometre icin

Termometrem kırıldı arkadaşlar acil yeni bir taneye ihtiyacım var. Bu iki ürünü kullanan bilgisi olan var mıdır?
1

2

Alternatif önerileriniz varsa beklerim.

Termometrem kırıldı arkadaşlar acil yeni bir taneye ihtiyacım var. Bu iki ürünü kullanan bilgisi olan var mıdır?
1

2

ben 2 3 gün önce weather forecast thr267 aldım @nuclearmoonrise da memnun kalmıştı, ölçümleri çok hızlı 3 4 saniyede kaynar suyun sıcaklığını söyleyebiliyor. onu da düşünebilirsiniz. Link

Eğer yolunuz Eminönü taraflarına düşerse, linkteki bu termometreyi alabilirsiniz. Tek sıkıntısı klipsinin olmaması ama gooseneck kettleların içinde rahatlıkla duruyor ve oldukça hızlı ölçüm yapıyor. Ben Eminönü'nden 38 tl'ye aldım. Aşağıdaki linkten ya da başka sitelerden de benzer fiyatlara alınabilir.

TP Termometre Daldırma Saplama Dijital Gıda Termometresi thr163

Bu fiyata alınabilecek en iyi dijital termometre şu sıralar bu sanırım. Tavsiye ederim.😊
Hepsiburada'dan almıştım bu ürünü. Gerçekten çok çok kötü. Direkt termometre içinde ısıtsan, plastik kısım kettle değdiği gibi eriyor. Sonradan ölçsen zaten termometre 100 dereceye gelene kadar su 90 dereceye falan düşer herhalde o kadar yavaş. Öte yandan kaynar suyu ocaktan alıp içine koyuyorum aleti maks 84 dereceyi görüyor. Özetle tavsiye etmem bu ürünü kesinlikle.

1

2

ilkini bilmiyorum ama Tp-300 modelini önermiyorum, her marka altında satılıyor ama işini düzgün yapamayan bir termometre ölçümü de yavaş.

Kendim thermopro tp-01h aldım Aliexpress'ten ucuza gelmişti, gayet memnunum 3-4snde doğru ölçüm yapıyor. Malzemesi de kaliteli diyebilirim. Buyrun linki

Onun dışında ucuz alternatif için bahsedilen thr267 modelini düşünebilirsiniz.

@nuclearmoonrise ın da bahsettiği THR267 kodlu termometreyi ortalama 15 gündür kullanıyorum. Bundan önce 15 20 tlye satılan termometrelerden vardı. Fark çok iyi bu derece çok iyi çalışıyor, gerçekten 3 4 sanşye tepki süresi ve malzemesi de uyduruğa benzemiyor. Alacak arkadaşlara ben de tavsiye edebilirim.

@nuclearmoonrise ın da bahsettiği THR267 kodlu termometreyi ortalama 15 gündür kullanıyorum. Bundan önce 15 20 tlye satılan termometrelerden vardı. Fark çok iyi bu derece çok iyi çalışıyor, gerçekten 3 4 sanşye tepki süresi ve malzemesi de uyduruğa benzemiyor. Alacak arkadaşlara ben de tavsiye edebilirim.
Sağolsun ben de onun önerisi ile onu aldım. İlk aldığımda yavaş diye düşünüyordum sonra bu ucuz olanlar ile kıyas şansım oldu. Bu gerçekten onlardan iyi ve hızlı.

Merhabalar, Timemore termometre aldım ancak kaynamış suyu 90 derece gösteriyor ve 90 derecede kaynadığını sanmıyorum. Zira termometreye güvenip demleme yaptım ve oldukça kötü bir bardak çıktı. Kullanmış olanlar var mı?

Merhabalar, Timemore termometre aldım ancak kaynamış suyu 90 derece gösteriyor ve 90 derecede kaynadığını sanmıyorum. Zira termometreye güvenip demleme yaptım ve oldukça kötü bir bardak çıktı. Kullanmış olanlar var mı?
Ben timemore da kullanıyorum bende böyle bir şey olmadı başka termometreler ile karşılaştırıp hatalı gösterdiğine emin olursan garanti için başvurabilirsin. Türkiye'den alınanlara Globally hizmet veriyor

Ben timemore da kullanıyorum bende böyle bir şey olmadı başka termometreler ile karşılaştırıp hatalı gösterdiğine emin olursan garanti için başvurabilirsin. Türkiye'den alınanlara Globally hizmet veriyor
Hızlı cevap için teşekkürler :) Yani ilk kez termometre aldığım için sorunu kendimde aradım. Bir şeyi yanlış yaptığımı düşündüm. Emin olmak için kettle'ın içine bile koyup kapağını kapadım. Ama 90 üstüne çıkmıyor :/

Hızlı cevap için teşekkürler :) Yani ilk kez termometre aldığım için sorunu kendimde aradım. Bir şeyi yanlış yaptığımı düşündüm. Emin olmak için kettle'ın içine bile koyup kapağını kapadım. Ama 90 üstüne çıkmıyor :/
Şimdi bazı yüksek yerlerde su sıcaklığı kaynadığında 96 derece felan oluyor. Bu mekanik termometreler yandan bakıldığında 1-2 derece yanıltabiliyor. O yüzden başkaları ile kıyasla dedim ama tabi eminsen başka

Şimdi bazı yüksek yerlerde su sıcaklığı kaynadığında 96 derece felan oluyor. Bu mekanik termometreler yandan bakıldığında 1-2 derece yanıltabiliyor. O yüzden başkaları ile kıyasla dedim ama tabi eminsen başka
Merhaba tekrar. Elektrikli kettle yerine direkt gooseneck kettle ile ocakta kaynatınca 97lere kadar çıktı. Elektriklideymiş problem :) sağ olun

Termometre konusunda destege ihtiyacim var arkadaslar
Ekledigim gorseldeki termometreyi cok uygun fiyata almistim fakat tepkime suresi cok yavas Bu sebeple daha ust segment bir termometre arayisina girdim Konuyla alakali desteginizi rica ederim :) İyi demlemeler :)

Ekli dosyalar

• images (44).jpeg
    images (44).jpeg
    10.1 KB · Görüntüleme: 6
Ekledigim gorseldeki termometreyi cok uygun fiyata almistim fakat tepkime suresi cok yavas Bu sebeple daha ust segment bir termometre arayisina girdim Konuyla alakali desteginizi rica ederim :) İyi demlemeler :)
kesinlikle ikea termometresini tavsiye ederim.

Üstte @Shepherd önermiş. Benim kullandığım thr267'den daha iyi bir modele benziyor ve şu an ondan daha ucuz: https://www.amazon.com.tr/dp/B08X4G...e=380333&creativeASIN=B08X4GNY4D&linkCode=asn

Tavsiyeleriniz icin cok tesekkur ederim hocam İki oneriyide dikkate alip inceleyecegim :)

Üstte @Shepherd önermiş. Benim kullandığım thr267'den daha iyi bir modele benziyor ve şu an ondan daha ucuz: https://www.amazon.com.tr/dp/B08X4G...e=380333&creativeASIN=B08X4GNY4D&linkCode=asn
Ben geçen sene Aliexpressten 8$'a almıştım, Türkiye'de 100'den fazlaydı bu fiyat gerçekten çok iyi değerlendirmek isteyene duyurulur. Thermopro bilinen bir marka mangalcılar falan de hep bunu kullanıyor, bu en basic modeli ama iş görüyor 2-3snde gösteriyor ben memnunum.

Geri