• Ekim Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department olarak seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Termometre Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sans14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tchibo’da motta termometre var, ondan kullanıyorum ve memnunum.

Bir tane bana da lazım ama dijital olmalı. Şu ikisinden birini daha önce kullanmış olan var mı?

Maalesef stokta kalmamış ürün.

Tchibo’da motta termometre var, ondan kullanıyorum ve memnunum.

Tchibo'dakinde sanki ara sayılar yok gibi geldi bana.

Bu markayı düşündüm ben de. Ama eğer iyi bir öneri gelirse önceliğim dijital.

Bir tane bana da lazım ama dijital olmalı. Şu ikisinden birini daha önce kullanmış olan var mı?

Bahsettiğim ürünleri satıcıya sordum. Verdiği cevap: "Kesinlikle thr267. Çok hızlı ölçüm yapıyor. Diğeri arasında 90 derecelik bir sıcaklıkta 8 saniye fark var , o sıcaklığa ulaşması için."

Hepsiburada'da 67 liraya satılıyor. Üstüne kargoyu sıfırlamak için bu cihazın pilinden de 10'lu şekilde 13 liraya sipariş ettim. Toplam 80'e geldi. Bakalım nasıl çıkacak.

Düzeltme: Memnunum dediğim termometrenin çubuğu, tutacağıyla beraber döndürünce kalibrasyon yapacak şekilde dönmeye başladı. İade süreci başlatıyorum ama tamir etseler de kabul ederim açıkçası. Kendim yapayım diyeceğim ama kalibre etsem dahi nasıl sabitleyeceğimi bilmiyorum.

İkinci düzeltme: Çok uğraştıracağı için iadeden vazgeçtim, buzlu suda 0 derece kalibrasyonunu yapıp tutacağını çıkardım, öyle devam edeceğim.

Son düzenleme:
Ikea et termometre aldım bir kaç gün içinde high diye uyarı verip ötüp durdu henüz 80 civarı derecede bende iade ettim sanırım kronik sorunu var YouTube da buna benzer bir hatayı paylaşmış birisi ona göre değerlendirme yapabilirsiniz

Eğer yolunuz Eminönü taraflarına düşerse, linkteki bu termometreyi alabilirsiniz. Tek sıkıntısı klipsinin olmaması ama gooseneck kettleların içinde rahatlıkla duruyor ve oldukça hızlı ölçüm yapıyor. Ben Eminönü'nden 38 tl'ye aldım. Aşağıdaki linkten ya da başka sitelerden de benzer fiyatlara alınabilir.

TP Termometre Daldırma Saplama Dijital Gıda Termometresi thr163

Bu fiyata alınabilecek en iyi dijital termometre şu sıralar bu sanırım. Tavsiye ederim.😊

Düzeltme: Memnunum dediğim termometrenin çubuğu, tutacağıyla beraber döndürünce kalibrasyon yapacak şekilde dönmeye başladı. İade süreci başlatıyorum ama tamir etseler de kabul ederim açıkçası. Kendim yapayım diyeceğim ama kalibre etsem dahi nasıl sabitleyeceğimi bilmiyorum.

İkinci düzeltme: Çok uğraştıracağı için iadeden vazgeçtim, buzlu suda 0 derece kalibrasyonunu yapıp tutacağını çıkardım, öyle devam edeceğim.
Ben o kalibrasyonu kaynama esnasında yapıyorum. Kaynama anında 101 dereceye ayarladım öyle kullanıyorum. Gayet tutarlı oluyor.

Eğer yolunuz Eminönü taraflarına düşerse, linkteki bu termometreyi alabilirsiniz. Tek sıkıntısı klipsinin olmaması ama gooseneck kettleların içinde rahatlıkla duruyor ve oldukça hızlı ölçüm yapıyor. Ben Eminönü'nden 38 tl'ye aldım. Aşağıdaki linkten ya da başka sitelerden de benzer fiyatlara alınabilir.

Bu fiyata alınabilecek en iyi dijital termometre şu sıralar bu sanırım. Tavsiye ederim.😊

Bunun tepki süresi çok uzun değil mi? BİM'e geldi aldım, sıcaklığı ölçene kadar su en az 4-5 derece kaybeder bence. Bir kenarda duruyor evde.

Bunun tepki süresi çok uzun değil mi? BİM'e geldi aldım, sıcaklığı ölçene kadar su en az 4-5 derece kaybeder bence. Bir kenarda duruyor evde.
Aynı ürün gibi duruyor ama bendekinin tepki süresi daha hızlı gibi.

2 seneden fazladır kullandığım termometre birebir aynı ve aynı satıcıdan 2 adet kendime almıştım. O zaman daha uygundu bu rakamdan tabi. Hala günümüz şartları için uygun seçeneklerden biri olduğu aşikar.

Kullanırken @cagrierdogan 'ın dediği gibi tepki süresi uzun sürüyor. @ytghan 'ın belirttiği gibi İkeadaki termometrenin 2-3 saniyelik tepki ile alakası yok. Son 1 dereceyi dengelemesi belki 3 saniyeden fazla sürer. Bu ölçüm için kullanıma elbette bir sorun değil tabi gayet işini görüyor sadece kahve yaparken harcanan zaman olarak termometrenin dilimini arttırıyor.

Bunun yanı sıra eğer süt kaynatırken ya da çaydanlık içinde su kaynatırken buhar cihaza yükselecek şekilde üstüne koyarsanız cihaz ile çubuğun arasındaki sızdırmazlığı sağlayan lastik kanımca ısının yanı sıra buhar ile de çok çabuk form değiştiriyor ve cihazın içine buharın girişini pek önleyemiyor. Ama kuğu boyunlu demliğin üstünde buhar deliklerine direkt yerleştirmek için sahip olmasam da görsellerden inceleyince arkadaşımızın dediği gibi uygun gözüküyor. Söküp temizleyip tekrar çalışır hale getirdim ancak hala doğru ölçüyor mu bilmiyorum 0 derecede buzlu su testi yapmadım henüz.

Yuvarlak göstergeli komşumun gösterdiği süt termometreleri sağlam gözüküyordu dayanıklılık namına ancak yaşadığı problemi belirtmiş. Belki başka marka kullanıp memnun olan mevcutsa bilgilendirir bizi de.

Birkaç gün önce Weather Forecast thr267 termometresini satın aldığımı söylemiştim. Kargo bugün geldi ilk izlenimimi şöyle aktarayım. Önceden kaynar suyla ısıtılmış bardağa tekrardan kaynattığım suyu koydum ve hemen ölçüm yaptım. 30 derece gösterirken suya daldırdığımda 3-4 saniye içinde 90 derecelere çıkabildi ve 7-8 saniye civarında sabitlendi. Sabitlendiğinde 95 dereceydi. Termometrenin ucunu daldırmak yeterli oluyor nedense tamamını daldırdığımda ısıyı düşük göstermeye başlıyor. Ben normal bir kettle kullanıyorum ve bu şekilde o kettledan ölçüm yapmak çok zor. Esnek bi ipi olmadığı için bu zor. Ama gooseneck kettle'ların delikleri işe yarayabilir. Ben gayet memnun kaldım şimdilik. Hepsiburada'da 67 liraya alabilirsiniz. Kargoyu bedava yapmak için 13 liralık termometreye uyumlu pil satın alabilirsiniz :)

Geri