Maalesef stokta kalmamış ürün.Bunu kullanıyorum, cok memnunum https://www.ikea.com.tr/urun-katalo...03016/fantast-et-termometresizaman-olcer.aspx
Tchibo’da motta termometre var, ondan kullanıyorum ve memnunum.
İki gün evvel bu termometreyi aldım; şimdiye kadar gayet memnunum: https://www.hepsiburada.com/jimisi-manuel-ibreli-sut-ve-sivi-termometre-olcer-thr156-pm-hrehdthr156
Bir tane bana da lazım ama dijital olmalı. Şu ikisinden birini daha önce kullanmış olan var mı?
Weather Forecast Termometre Sıvı Et Su Yiyecek Sıcaklık Ölçer Thr335 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Weather Forecast Termometre Sıvı Et Su Yiyecek Sıcaklık Ölçer Thr335 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Weather Forecast Termometre Daldırma Saplama Dijital Gıda Termometresi thr267 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Weather Forecast Termometre Daldırma Saplama Dijital Gıda Termometresi thr267 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Ben o kalibrasyonu kaynama esnasında yapıyorum. Kaynama anında 101 dereceye ayarladım öyle kullanıyorum. Gayet tutarlı oluyor.Düzeltme: Memnunum dediğim termometrenin çubuğu, tutacağıyla beraber döndürünce kalibrasyon yapacak şekilde dönmeye başladı. İade süreci başlatıyorum ama tamir etseler de kabul ederim açıkçası. Kendim yapayım diyeceğim ama kalibre etsem dahi nasıl sabitleyeceğimi bilmiyorum.
İkinci düzeltme: Çok uğraştıracağı için iadeden vazgeçtim, buzlu suda 0 derece kalibrasyonunu yapıp tutacağını çıkardım, öyle devam edeceğim.
Ben o kalibrasyonu kaynama esnasında yapıyorum. Kaynama anında 101 dereceye ayarladım öyle kullanıyorum. Gayet tutarlı oluyor.
Eğer yolunuz Eminönü taraflarına düşerse, linkteki bu termometreyi alabilirsiniz. Tek sıkıntısı klipsinin olmaması ama gooseneck kettleların içinde rahatlıkla duruyor ve oldukça hızlı ölçüm yapıyor. Ben Eminönü'nden 38 tl'ye aldım. Aşağıdaki linkten ya da başka sitelerden de benzer fiyatlara alınabilir.
TP Termometre Daldırma Saplama Dijital Gıda Termometresi thr163
Bu fiyata alınabilecek en iyi dijital termometre şu sıralar bu sanırım. Tavsiye ederim.
Aynı ürün gibi duruyor ama bendekinin tepki süresi daha hızlı gibi.Bunun tepki süresi çok uzun değil mi? BİM'e geldi aldım, sıcaklığı ölçene kadar su en az 4-5 derece kaybeder bence. Bir kenarda duruyor evde.
İkeada stok kalmadığından dolayı o alternatif maalesef elendi.Arkadaşlar ikeaya gidebilirseniz fantast alin kurtulun.2-3 saniyede 90 derece uzerine çıkıyor.
Eğer yolunuz Eminönü taraflarına düşerse, linkteki bu termometreyi alabilirsiniz. Tek sıkıntısı klipsinin olmaması ama gooseneck kettleların içinde rahatlıkla duruyor ve oldukça hızlı ölçüm yapıyor. Ben Eminönü'nden 38 tl'ye aldım. Aşağıdaki linkten ya da başka sitelerden de benzer fiyatlara alınabilir.
TP Termometre Daldırma Saplama Dijital Gıda Termometresi thr163
Bu fiyata alınabilecek en iyi dijital termometre şu sıralar bu sanırım. Tavsiye ederim.
İki gün evvel bu termometreyi aldım; şimdiye kadar gayet memnunum: https://www.hepsiburada.com/jimisi-manuel-ibreli-sut-ve-sivi-termometre-olcer-thr156-pm-hrehdthr156