• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Termometre Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sans14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet hocamlar foruma bir katkı da benden olsun. Yakın zamanda amazon üzerinden thermopro TP03H aldım. Açıkcası TP01 ile aradında bir kıyaslamaya denk gelemedim ancak thermopro’nun kendi sitesinden baktığımda 03ün tepki süresinin daha hızlı olduğu yazıyor. Bunun dışında katlanabilir tasarımı daha kullanışlı ve güvenli geldi.

Fiyat olarak ise hemen hemen tp01 fiyatına geliyor şuanda. Bana ulaşması tam hatırlamıyorum ama 10-12 sürdü maksimum. Oldukça hızlı ve sorunsuz geldi. Yaklaşık 3 haftadır falan da kullanıyorum bir sorun yaşamadım.

Tepki süresini göstermek in bir video çektim ama sanırım video yüklenmiyor. Ürünün linkini de şöyle bırakayım.

ThermoPro TP03HEU IPX6 su... https://www.amazon.com.tr/dp/B09KCCDDFL?ref=ppx_pop_mob_ap_share

Uzun araştırmalar sonucu motta aldım, memnunum. 60-70 derece aralığına çok hızlı bir şekilde geliyor. Sonrası yavaş. Ama sonrası zaten bize lazım değil... Acemi arkadaşlar için pitcher'a takılma olayı güzel. Zaten bir süre sonra termometreye gerek bile kalmayacak ama ilk etapta süt kremasını tutturmak için derece görmeniz gerekebilir. :)

TP01H modelinin probu gözüme kaba geldiğinden, katlanabilir olan bu modeli tercih ettim. Uzun ömürlü olması açısından, tekrardan kalibre edilebilme özelliğiyle de içime sindi. Karşılaştırma yapabileceğim başka bir termometrem yok, sıcaklığı 3-4sn civarlarında net ölçüyor. Genel olarak memnunum.

Motta nın termometresini kullanıyorum. Manuel termometre, çok hızlı tepki veriyor ve doğru ölçüyor. Kesinlikle tavsiye ederim. İyiki dijital almamışım, pille filan uğraşmıyorum.

Geri