• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Termometre Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sans14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hepsiburada iademi kabul etti, yeni termometre arayışındayım. Bu ürünü ya da benzerini kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını alabilir miyim? https://www.kaplantis.com/urun/wintact-wt320-infrared-temassiz-uzaktan-sicaklik-olcer
Lazer termometrelerde ölçülen yüzeye göre yansıma katsayısı kalibre edilmeli yoksa doğru sonuç alınmaz, sadece yanından yüzeyler için yansıma katsayılarınin da çıktığından ve kalibre edilebilir olduğundan emin olun derim.

Ben de trotec var hızından ve hassasiyetinden memnunum ama sudan ziyade süt çikolata gibi farklı gıdaları ölçüyorum.

Nurgaz gooseneck kettle ile kullanabileceğim uygun fiyatlı bir termometre arayışındayım. Önerisi olan var mı acaba

Escobarista’dan Motta marka termometre satın aldım. Oda sıcaklığım 26 olmasına (kombi göstergesi) rağmen 29-30 civarı gösteriyor. Suyu kaynama esnasında ölçtüğümdeyse max. 90 derece gösteriyor. Bulunduğum yerde rakım 92 metre. Basınç, rakım vb. suyun kaynama derecesine etki ediyor lakin bu kadar fark eder mi? Bana termometre sorunlu gibi geliyor, iade etmeyi düşünüyorum.

Escobarista’dan Motta marka termometre satın aldım. Oda sıcaklığım 26 olmasına (kombi göstergesi) rağmen 29-30 civarı gösteriyor. Suyu kaynama esnasında ölçtüğümdeyse max. 90 derece gösteriyor. Bulunduğum yerde rakım 92 metre. Basınç, rakım vb. suyun kaynama derecesine etki ediyor lakin bu kadar fark eder mi? Bana termometre sorunlu gibi geliyor, iade etmeyi düşünüyorum.
Merhaba
Bu tarz manuel termometrelerde ayar bozulması olabiliyor alt tarafta bulunan somunu sağa sola döndürerek ve yanınızda doğruluğundan emin olduğunuz başka bir termometre bulundurursanız kalibrasyon yapabilirsiniz.

Merhaba
Bu tarz manuel termometrelerde ayar bozulması olabiliyor alt tarafta bulunan somunu sağa sola döndürerek ve yanınızda doğruluğundan emin olduğunuz başka bir termometre bulundurursanız kalibrasyon yapabilirsiniz.
Oda sıcaklığını yüksek, kaynama sıcaklığını düşük göstermesi kafamı karıştırdı açıkcası. Ayardan öte bir sorunu var gibi.

Bende kullandığımda çok memnun kalmamıştım oda sıcaklığına göre değilde aynı anda başka termometreyle kaynar suya sokarak kalibre etmiştim ama ara ara sapıtıyordu:) su kaynasa bile 90 derecede sabit kalıyordu. süt termometresi olarak kullanıldığı için suyu ölçmede önermediklerini okumuştum sonuçta rafa kaldırdığım bi ürün olmuştu.

Aliexpress'ten aldığım bir termometre var ve çok memnunum . Aşırı hassas , USB ile şarj olan , suya dayanıklı , hem et hem de kahve için kullanışlı bir ürün . Fiyatı biraz fazla ama parasını kesinlikle hakediyor . Eğer indirime girip kupon kullanırsanız uyguna gelebilir.
TRY 188.28 19%OFF | Inkbird dijital anında oku et termometresi, IHT-1P su geçirmez şarj edilebilir termometre ile arka ışık ve kalibrasyon

Kabul ediyorum şu anda ekonomik bir seçim değil ama vakti zamanında kurlar uygunken almıştım.
Alman malı Testo 103 kullanıyorum ben de.
https://www.sanayimalzemeleri.com/testo-103-katlanir-cubuklu-termometre-hassas?c=945

2865-586-buyuk-jpg-586-buyuk.jpg

Arkadaşlar Selamlar,

Oldum olası digital neredeyse hiç bir şeyw pek güvenememişimdir.Mokapot ile demleme yaptığım için ısı ayarlı kettle'a yatırım yapmak pek istemedim.Önerebileceğiniz manuel göstergeye sahip termometre öneriniz var mıdır?

Arkadaşlar Selamlar,

Oldum olası digital neredeyse hiç bir şeyw pek güvenememişimdir.Mokapot ile demleme yaptığım için ısı ayarlı kettle'a yatırım yapmak pek istemedim.Önerebileceğiniz manuel göstergeye sahip termometre öneriniz var mıdır?
Selamlar,

Yardım ve desteğinizi rica ederim.

Geri