Aventus
Barista
- İsim
- Emre
Evet amacım kendim görüp test etmekti.Hayatimda içtigim en ekşi içecek olabilir.İgrençti.En az 15 Gün. Tavsiyem 18-20.Gün felan kullanmanız. Limon suyu içersiniz yoksa![]()
Evet amacım kendim görüp test etmekti.Hayatimda içtigim en ekşi içecek olabilir.İgrençti.En az 15 Gün. Tavsiyem 18-20.Gün felan kullanmanız. Limon suyu içersiniz yoksa![]()
Hatta Klasikciyseniz benim tavsiyem 22-25 Güne kadar sarkabilir bu süre.Evet amacım kendim görüp test etmekti.Hayatimda içtigim en ekşi içecek olabilir.İgrençti.
#8751 nolu siparişe bakabilirmisiniz ilk siparis gecenlerdenim ama hala gelmedi cekirdeklerimmerhaba, siparişinizi takip edebilmemiz için özel mesaj ile sipariş numaranızı yazabilir misiniz? detaylı bilgileri iletelim.
Özel mesaj ile takip kodunuzu ilettim.#8751 nolu siparişe bakabilirmisiniz ilk siparis gecenlerdenim ama hala gelmedi cekirdeklerim
numaralarını ararsanız daha iyi olur. hemen yardımcı oluyorlarAcaba şimdi gitsem siparişimi alabilir miyim? Instagramdan sordum ama yoğunlar sanırım cevap alamadım.