• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Temmuz Ayı Toplu Kahve Alımı ve Kahve Tadımı

Kahvelerim geldi nadasa bıraktım :)
Gerçekten firma işini severek yaptığını hissettirdi bana, güzel bir alım oldu inşallah farklı tadlar alırım.
Alım da emeği geçen herkese teşekkür ederim.

P1210019.jpg

Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Metin bey çok başarılı bir işletmeci. Filtre kahve seçkilerinden Pedra Azul'u espresso olarak kavurmalarını rica etmiştim. Notu okuyup dikkate almışlar. Üstüne bir de hediye olarak kahve de göndermişler. CD benim için müşteri memnuniyetinde zirve kavurucudur. Tekrar teşekkürler.

Kahve kulübünden tüm vefakar arkadaşlara ve @metin bey ile emeği geçen tüm ekibe teşekkür ederim. Ufak tefek hatalar mutlaka olabilir, böyle bir organizasyon kolay değil elbette...

5x150 filtre seçkisi + gazenda primavera siparişimi Nişantaşı dükkandan teslim aldim. Hediye ile siparişlere gösterilen özen için coffee department ve temmuz ayı siparişlerinde emeği geçen arkadaşlara emekleri için teşekkürler.

Kahveler elime ulaştı hediye için teşekkür ederim ve Emeği geçen herkese teşekkürler.

sipariş verirken belirtilen adres paketime yapıştırılmasıma rağmen yurtici kargo sagolsun sistemdeki diğer adresimi seçmiş ama sorunsuz paketime kavuştum bende, bir kez daha teşekkürler @metin bey ve temmuz ayı etkinliğini düzenleyen yönetici arkadaşlar, ayrıca hediye içinde teşekkür ederiz 🤗

Benim de kahvelerim bugün ulaştı, @metin nezaketi ve sorunsuz hizmeti için teşekkür ediyorum. Bu alımda emeği geçen @mvscoffee @mtgg @Kahveciningalaksirehberi (unuttuğum varsa affola) tüm değerli kahvesever dostlarıma emekleri için teşekkürü borç bilirim. Harika bir iş çıkarttınız.

Yoğunluktan yazamadım, çok güzel paketlenmiş bir şekilde dün ulaştı kahveler elime. CD ekibinin eline sağlık. Hediye için ayrıca teşekkür ederim.

Benim kahvelerim de bugün ulaştı. Hediye gelen çekirdek dışında da sipariş notuma Tabu burka ben sipariş verene kadar bittiğini ve çok merak ettiğimi bir demlemelik ikram ederlerse çok mutlu olacağımı yazmıştım. Sağ olsunlar CD ekibi beni kırmadı siparişime ilistirmişler. Her şey için Coffee Department 'a ve alımda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

Kahveler elime ulaştı hediye için teşekkür ederim ve Emeği geçen herkese teşekkürler.

Dün kahveler için balata gidip teslim aldım. Uğur bey sağolsun çok ilgilendi ve güzel bilgiler verdi. Böyle kavurucuya sahip olduğumuz için gerçekten çok mutluyum. Bu ay ki alım için herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Dün Nişantaşı dükkandan teslim aldım. Biraz durup sohbet etmek isterdim ama göre görevli arkadaş yoğundu sanırım pek oralı olmadı, pakedi alıp çıktım hemen. Ben de Metin Bey ve ekibine kahveler ve hediye için teşekkür ederim.

Acaba şimdi gitsem siparişimi alabilir miyim? Instagramdan sordum ama yoğunlar sanırım cevap alamadım.

Geri