Zahmet verdim, teşekkür ediyorum.Hiç sorun değil, yarın kargoda![]()
Sepete ekleyemiyorum. Filtre seçeneğini .Evet stok var
Dün kargomu ben olmayan birine ve neresi olduğu belli olmayan bir adrese teslim ettikleri, üstüne teslim alan kişinin adını da benim adım soyadım olarak girdikleri için kahveler hangi akıllıya gitti bilmiyorum. Artık kutu şeklinde geldiği için ayakkabı mı sandı kitap mı bilmiyorum ama şaşırdığına eminim. Yurtiçi şube de kuryelerin bulup getirebileceğini söylüyor ama emin olmadığını da iletiyor. Yazdığım adrese bakıyorum, hiçbir eksiği veya yanlışı yok. Hiçbir zaman da hiçbir kargo şirketinde adres konusunda sıkıntı yaşamadım, çünkü her şeyi açık açık yazıyorum karışmaması için. Bu durumu yaşayan var mı acaba? Teslim alana veya edildiği adrese dair hiçbir bilgiyi kaydetmemişler. Tek umut kuryenin hafızası ve teslim alan kişinin son damla iyi niyeti olabilir.
İşte bu süper haber. Birebir aynı tarif ile en azından deneme yanılma ile çekirdekleri heba etmeyeceğizBizim arıtmadan ziyade orta noktada buluşmaya daha yakın olalım diye ve çok kullanan olduğundan buzdağı su stokladım, genel hatlarıyla da belli ama 2-3 güne ancak eklemiş olurum. Muhtemelen haftasonu eklenmiş olur![]()
Bir defa bana da benzer bir durum oldu meğerse okula yani kargo sistemindeki adresime bırakmışlar. Paketi bir aldım üzerinde 2 tane adres etiketi var biri kargonun biri kronotropun.Dün kargomu ben olmayan birine ve neresi olduğu belli olmayan bir adrese teslim ettikleri, üstüne teslim alan kişinin adını da benim adım soyadım olarak girdikleri için kahveler hangi akıllıya gitti bilmiyorum. Artık kutu şeklinde geldiği için ayakkabı mı sandı kitap mı bilmiyorum ama şaşırdığına eminim. Yurtiçi şube de kuryelerin bulup getirebileceğini söylüyor ama emin olmadığını da iletiyor. Yazdığım adrese bakıyorum, hiçbir eksiği veya yanlışı yok. Hiçbir zaman da hiçbir kargo şirketinde adres konusunda sıkıntı yaşamadım, çünkü her şeyi açık açık yazıyorum karışmaması için. Bu durumu yaşayan var mı acaba? Teslim alana veya edildiği adrese dair hiçbir bilgiyi kaydetmemişler. Tek umut kuryenin hafızası ve teslim alan kişinin son damla iyi niyeti olabilir.
Hiç sorun değil, yarın kargoda![]()
Merhaba,@batugen Merhaba. 86863 nolu siparişimi 18 Şubat‘ta vermiştim fakat hala kargoya verilmiş gözükmüyor. yanında bir adette kahve filtresi siparişi vermiştim eğer mümkünse filtreyi kargoya erkenden verme ihtimaliniz var mıdır çünkü filtrem bitti maalesef bu kadar geç gelebileceğini tahmin etmemiştim.
Göndermenizi rica ederim çünkü hiç filtrem kalmadı.Merhaba,
Kahveleriniz pazartesi gönderilir. Acilse filtreyi yarın kargoluyorum. Takip no iletirim
En az 2 paket filtre sipariş eden varsa filtrelerin erkenden gönderiminin istenmesi haksız değil. Tek paket ise orası tartışılır. Firmanın ücretsiz kargo alt limiti çerçevesinde değerlendirirsek...Filtreleri ayrı siparişleri ayrı gönderme mesajlarını okuyunca üzüldüm. Yine kargocular kazanıyor anlaşılan.