• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım ve Tadım Etkinliği (Anket Sonucu!!)

@batugen 86740 No’lu siparişi 15 Şubat’ta vermiştim. Ben de benzer bir şekilde filtre sıkıntısı yaşamak üzereyim.

kusura bakmazsanız ben de siparişin içindeki filtreleri rica edeceğim. Kusura bakmayın lütfen.

Dün kargomu ben olmayan birine ve neresi olduğu belli olmayan bir adrese teslim ettikleri, üstüne teslim alan kişinin adını da benim adım soyadım olarak girdikleri için kahveler hangi akıllıya gitti bilmiyorum. Artık kutu şeklinde geldiği için ayakkabı mı sandı kitap mı bilmiyorum ama şaşırdığına eminim. Yurtiçi şube de kuryelerin bulup getirebileceğini söylüyor ama emin olmadığını da iletiyor. Yazdığım adrese bakıyorum, hiçbir eksiği veya yanlışı yok. Hiçbir zaman da hiçbir kargo şirketinde adres konusunda sıkıntı yaşamadım, çünkü her şeyi açık açık yazıyorum karışmaması için. Bu durumu yaşayan var mı acaba? Teslim alana veya edildiği adrese dair hiçbir bilgiyi kaydetmemişler. Tek umut kuryenin hafızası ve teslim alan kişinin son damla iyi niyeti olabilir.

Demlemelere Etiyopya Arsosala ile başladım. İlk demlemem orta-ince denebilecek bir çekimle 93 derece ile demledim. 50+170+100 şeklinde döktüğümde 3:20 de bitti ama çıkan sonuç gayet keyifliydi. Bergamot ve gövdesi öne çıktı. 3.demlemede öğütümü kalınlaştırıp 50+160+100 döktüm bu sefer 3dk sürdü. Asidite arttı gövde azaldı bu fincan da güzeldi ama ince daha iyiydi sanki

Dün kargomu ben olmayan birine ve neresi olduğu belli olmayan bir adrese teslim ettikleri, üstüne teslim alan kişinin adını da benim adım soyadım olarak girdikleri için kahveler hangi akıllıya gitti bilmiyorum. Artık kutu şeklinde geldiği için ayakkabı mı sandı kitap mı bilmiyorum ama şaşırdığına eminim. Yurtiçi şube de kuryelerin bulup getirebileceğini söylüyor ama emin olmadığını da iletiyor. Yazdığım adrese bakıyorum, hiçbir eksiği veya yanlışı yok. Hiçbir zaman da hiçbir kargo şirketinde adres konusunda sıkıntı yaşamadım, çünkü her şeyi açık açık yazıyorum karışmaması için. Bu durumu yaşayan var mı acaba? Teslim alana veya edildiği adrese dair hiçbir bilgiyi kaydetmemişler. Tek umut kuryenin hafızası ve teslim alan kişinin son damla iyi niyeti olabilir.

Geçmiş olsun, gönderinizi kim dağıtıyorsa başına ekşiyin, kime bıraktıysa geri alsın.

Bizim arıtmadan ziyade orta noktada buluşmaya daha yakın olalım diye ve çok kullanan olduğundan buzdağı su stokladım, genel hatlarıyla da belli ama 2-3 güne ancak eklemiş olurum. Muhtemelen haftasonu eklenmiş olur 🙏
İşte bu süper haber. Birebir aynı tarif ile en azından deneme yanılma ile çekirdekleri heba etmeyeceğiz

Bir defa bana da benzer bir durum oldu meğerse okula yani kargo sistemindeki adresime bırakmışlar. Paketi bir aldım üzerinde 2 tane adres etiketi var biri kargonun biri kronotropun.

kahveler elime ulasti emegi gecen herkese cok tesekkurler. işimden dolayi sehir disina ciktim ve adresimi guncelledim yeni adresime kahveleri gonderdiler bunca is yogunlugunun icerisinde beni magdur etmeyen batugen bey ve ekibine ozellikle tesekkur ediyorum .

@batugen Merhaba. 86863 nolu siparişimi 18 Şubat‘ta vermiştim fakat hala kargoya verilmiş gözükmüyor. yanında bir adette kahve filtresi siparişi vermiştim eğer mümkünse filtreyi kargoya erkenden verme ihtimaliniz var mıdır çünkü filtrem bitti maalesef bu kadar geç gelebileceğini tahmin etmemiştim.

@batugen Merhaba. 86863 nolu siparişimi 18 Şubat‘ta vermiştim fakat hala kargoya verilmiş gözükmüyor. yanında bir adette kahve filtresi siparişi vermiştim eğer mümkünse filtreyi kargoya erkenden verme ihtimaliniz var mıdır çünkü filtrem bitti maalesef bu kadar geç gelebileceğini tahmin etmemiştim.
Merhaba,

Kahveleriniz pazartesi gönderilir. Acilse filtreyi yarın kargoluyorum. Takip no iletirim

Çekirdekleri tattım. Kısa bir değerlendirme yapacağım. Öncelikle sıralamam şu şekilde.

1-Colombia El Paseo Anaerobic Natural

2-Colombia Santa Rosa de Cabal

3-Ethiopia Arsosala

4-El Salvador Vista Hermosa

Demlemeleri klasik v60 kullanarak blooming sonrası iki döküş yapıyorum. 1/15 kahve kullanıyorum. Genelde lilydrip kullanıyorum. Hario v60 100'lü bol poşet kullanıyorum. Lilydriple kullandığım için ters çeviriyorum ve sürede sıkıntı yaşamıyorum.
Anaerobic güzeldi. Sevdiğim bir tat. Canlı, çok ağır bir gövdesi yok, asidite dengeli, tatlı, hoş aromalar. Yıkanmışa göre kesinlikle doğalı tercih ederim. Tekrar almayı düşündüğüm bir kahve.
Santa Rosa yorumlarda söylendiği gibi çok tatlıydı. Çilek aromasını, kokusunu sürekli alıyorsunuz. Genelde demlemelerimi Molent 38 Klik'te yaparım. Bu kahvede 38'de çok tat alamadım. 34'te denedim harikaydı. Normale göre daha ince öğütümler daha güzel sonuçlar verebilir. Türk kahvesi denedim ilk demlememde acılık ve ekşilik sorunu yaşamadım. Türk kahvesine de yakışıyor.
Arsasola da hoş bir kahve.
Hermosa bana biraz ağır geldi. Yoğun bir gövdesi olduğunu düşünüyorum. Ancak herhangi bir acılık sorunu yok aromalar hissediliyor.
Kavrumlar iyiydi. İs tadı vs. bir sorun yaşamadım. Forumda yorumlarda söylendiği gibi kavrumun hakkını veriyor.
Teşekkürler @batugen

Geri