Ehl-i Keyf
Barista
- İsim
- İbrahim Burak YAŞAR
Daha fazla
- İsim
- İbrahim Burak YAŞAR
- Değirmen
- Molent G50
- Ekipmanlar
- V60, Cup Dripper, Aeropress, Frenchpress, Mokapot
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- Bursa
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Nilüfer
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- Nilüfer
Toplu alımda makul bir fiyat avantajı olması gerekmiyor mu ? Ben bu pakette fiyat avantajı pek göremedim doğrusu.
Edit:
Clean Cup favori kavurucularımdan biri. Bu paketi de kaçırmayacağım zaten.
Site yoğunluktan ağır çalıştığı için her kahveyi ayrı ayrı satış fiyatlarından bakıp foruma sunulan paketin değerlendirmesini yapamadım. Önceki paketlerin ortalama gram fiyatından bir çıkarım yapıp fikir almak istedim.
Arkadaşlar hesabı yapmışlar fiyat olarak indirimli olduğunu söylemişler. Doğrudur hala teyit etmedim. Çok da önemli değil. (Elde var bir)
Toplu alımlardaki amaçların arasında da, herhangi bir fiyat avantajı elde etmek yokmuş. (Bu da iki)
Mesajımı defalarca alıntılayıp "haddimi" bildiren arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Edit:
Clean Cup favori kavurucularımdan biri. Bu paketi de kaçırmayacağım zaten.
Site yoğunluktan ağır çalıştığı için her kahveyi ayrı ayrı satış fiyatlarından bakıp foruma sunulan paketin değerlendirmesini yapamadım. Önceki paketlerin ortalama gram fiyatından bir çıkarım yapıp fikir almak istedim.
Arkadaşlar hesabı yapmışlar fiyat olarak indirimli olduğunu söylemişler. Doğrudur hala teyit etmedim. Çok da önemli değil. (Elde var bir)
Toplu alımlardaki amaçların arasında da, herhangi bir fiyat avantajı elde etmek yokmuş. (Bu da iki)
Mesajımı defalarca alıntılayıp "haddimi" bildiren arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Son düzenleme: