• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım ve Tadım Etkinliği (Anket Sonucu!!)

Toplu alımda makul bir fiyat avantajı olması gerekmiyor mu ? Ben bu pakette fiyat avantajı pek göremedim doğrusu.

Edit:
Clean Cup favori kavurucularımdan biri. Bu paketi de kaçırmayacağım zaten.

Site yoğunluktan ağır çalıştığı için her kahveyi ayrı ayrı satış fiyatlarından bakıp foruma sunulan paketin değerlendirmesini yapamadım. Önceki paketlerin ortalama gram fiyatından bir çıkarım yapıp fikir almak istedim.

Arkadaşlar hesabı yapmışlar fiyat olarak indirimli olduğunu söylemişler. Doğrudur hala teyit etmedim. Çok da önemli değil. (Elde var bir)

Toplu alımlardaki amaçların arasında da, herhangi bir fiyat avantajı elde etmek yokmuş. (Bu da iki)

Mesajımı defalarca alıntılayıp "haddimi" bildiren arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Siparişimizi verdik. Emeği geçen herkese teşekkürler :) Şimdi 4 gözle kahvelerin gelmesini bekleme zamanı:coffee:
  • Sipariş numarası: 86541

Son düzenleme:
Emegi gecenlere cok tesekkurler, site
erisimindr OSYM'nin sonuclari acikladigi zamanlar aklima geldi, guzel nostalji oldu:)

• Like
Tepkiler: Ftm
emeği geçenlere teşekkürler, filtre pakedi+santa rosa sipariş verdim, batu hocama da kolay gelsin :)

Zar zor sipariş verebildim. Bir paket de filtre ekledim siparişe, umarım karışıklık çıkarmaz.

Toplu alımda makul bir fiyat avantajı olması gerekmiyor mu ? Ben bu pakette fiyat avantajı pek göremedim doğrusu.
Toplamda %17'ye yakın bir indirim söz konusu. Ki zaten Santa Rosa örneğinde görülebileceği gibi Clean Cup normalde de fiyatları uygun tutmaya çalışan bir kavurucu.

Evet çekirdeklerin tek paket fiyatlarını karşılaştırınca çok bir indirim yokmuş gibi görünüyor bu kez, yine de mevcut koşullarda fena fiyat değil. Ama böyle bir zorunluluk yok ki şimdiye kadar bütün toplu alımlarda firmalar az yada çok indirim yaptı diye biliyorum.
Yanlış anlaşılmasın. Ben de çoğumuz gibi mevcut fiyat aralıklarında zorlanıyorum ve artmaya devam ederse (ki öyle gözüküyor) ya çok daha az miktar alacağım ya da tamamen ticari kahveye yöneleceğim.
Söylemek istediğim şu ki;
Dünyada kahve fiyatlarının çok arttığını konuşalım, ülkede kahve fiyatlarının çok çok arttığını konuşalım, zaten bu fiyatlara olmaması gerektiğini, ekonominin berbat hale geldiğini, yerli kavurucularımızın fiyatlarını ekonomimize göre abarttığını konuşalım hatta tüm kavurucuları protesto edelim :D. Bunların hepsini tartışabiliriz ve eminim makul bir noktada buluşabiliriz ama bu bir toplu indirim organizasyonu değil, toplu deneyim organizasyonu. O yüzden bu organizasyonda seçim yaparken bile odağın fiyata ve indirim beklentisine odaklanmak işin tadını sonunda kaçıracak gibi geliyor bana.
Umarım kendimi doğru ifade edebilmişimdir.

Hayır böyle bir gereklilik yok, forumda toplu alım soru cevap kısmı var orada toplu alımın amacı ve detayları yazıyor.

Geri