• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Spada Coffee Shop & Roastery.

Selamlar...

Kavurucu: Spada Coffee Roastery
Çekirdek: Ruanda / Akagera / Natural Anaerobic
Dripper: Hario 02 Cam
Filtre: Cafec Abaca (2-4)
Ratio: 1/18 (10 - 180)
Öğütüm: 1Zpresso K-max 69 klik
Su: 94 C° (Uludağ Premium)
Demleme Basamakları: 4×45 ml (Orkun Üstel reçete uyarlaması)
Demleme Bitişi: 2.10

Tadım Detayları: Spada'nın tadım notlarını (papaya, kayısı, mürver reçeli) kuru kokuya ve kupaya yansıtan, oldukça keyifli ve dengeli içime sahip, asiditesi yoğun olmayan bir çekirdek.

Notlar: Çekirdekler gayet homojen bir şekilde kavrulmuş. Bu Spada'dan ikinci kahvemdi (ilki Kolombiya Maracay Washed Anaerobic Strawberry). Başarılı kavrumları ve tadım detaylarını kupaya yansıtmasıyla iki çekirdekte oldukça memnun etti.
Teşekkürler @SpadaCoffeeRoastery
Görüşmek üzere🖐

Herkese merhabalar . Festivallerde yogun ilgi gösterilen tüm çekirdekler artık sitede de satışta.
Festival için belirlediğimiz %20 indirim kısa bir süreliğine sitede de geçerli olacaktır.

Herkese merhabalar . Festivallerde yogun ilgi gösterilen tüm çekirdekler artık sitede de satışta.
Festival için belirlediğimiz %20 indirim kısa bir süreliğine sitede de geçerli olacaktır.

Hazır sizi burada bulmuşken Ruanda Simbi için bir reçete alabilir miyim?:D Paket bitti bitecek ama halen festivalde içtiğim kahvenin tadını yakalayamadım.

Finca Milan ilgimi çekiyor ama kavrumu ne kadar başarılıdır?

Tadım olarak daha önceki Colombia Choco ya yakın kahveniz hangisi acaba 😊

Geçen hafta internet siparişini beklerken kahvesiz kaldığım için Suadiye şubesinden Motion çekirdek aldım. Aslında basit görünen ama artık çoğu kahve dükkanında gözden kaçtığını düşündüğüm konular için bir memnuniyet/teşekkür postu atmak istedim.

- Dükkan rafında bekleyen bir kahve için taze kavrum tarihleri vardı. (Eylül sonu)
- Barista arkadaşlara ekstradan teşekkür etmek isterim, Pazar günü Suadiye kaosunda reçeteleriyle ve degassingle ilgili sorularıma ilgiyle yanıt verdiler.
- Çok güzel de bir double espresso ikram ettiler, tadı anlayıp evde oturtmamda yardımcı oldu. (Paket kahve - ikram geleneği çoğu yerde kayboldu gibi sanki)

Motion gerçekten günlük evde tüketim için çok güzel bir seçenek (evden çalışanların kurtarıcısı diyebilirim :))

Uzun zamandır yorum yapılmamış yeni kahvelerinden deneyip öneren var mıdır? Sürekli alım yapacağım kavuruculardan olmuştu fakat fiyatlar üzücü,1 paket denemek isterim.

Geri