• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Spada Coffee Shop & Roastery.

Merhabalar,
Sitemizde hafta sonuna özel kod belirlemiştik , sanırım sorun yaşayanlar olmuş.
Şu an yeni gelen 2022 Etiyopya kahvelerimizle beraber tüm kahvelerde bayram boyunca geçerli , sepette %15 indirim uyguladık.
Bol keyifler dileriz.

Normalde kargo ücreti vermeye sinir olurum ama bu seferki indirime dayanamadım geçtim bir panama. #2123 numaram, umarım yetişir bayram öncesine. Büyük merakla bekliyorum, şindiden ellerinize sağlık. @SpadaCoffeeRoastery

2 gün önce bir şekilde almayı başardığım panama altieri geldi ama kavrum tarihi 21 haziran. Sitede herhangi bir kavrum tarih seçeneği belirtilmediği için herhalde birkaç günlük bir çekirdek gelir diye düşünmüştüm, 21 haziran çok şaşırttı. Elimdeki çekirdekleri de düşünerek, yeni kavrulmuş altieri'yi 20 temmuz gibi açmayı planlıyordum, olmadı...
Kavrum tarihi seçeneğinin eklenmesi gerektiği kanaatindeyim.

Genelde bu sekilde yaziliyor ama hizlica teslim ediliyor.

Bi indirim söz konusu ama yine de kahvelere el süremiyorum. 🙄
Önceden 100 TL altı kahve denk getirelim de alalım diye beklerken artık bakıyorum 150 TL altı kahve bulunca dört köşe oluyoruz. Nitelikle kahve gün geçtikçe daha zorlaşıyor her anlamda, herkesin Allah yardımcısı olsun her konuda. Yakın da ciğerci kedisi gibi uzaktan seyredeceğiz gibi duruyor.
Bu ay ki gelen "sözde" asgari ücret zammı ile ortalık iyice karışacak, vaziyyet alın arkadaşlar. 😏

Kenya Murr 25.05 kavrum tarihli geldi.Hemen tüketmeye başlasam problem değil de 15 günlük kahve stoğum vardı ona göre ayarlamıştım kendimi.Yukarda arkadaşın bahsettiği gibi kavrum tarihlerini sitenize eklemenizi öneririm.

Kenya Murr 25.05 kavrum tarihli geldi.Hemen tüketmeye başlasam problem değil de 15 günlük kahve stoğum vardı ona göre ayarlamıştım kendimi.Yukarda arkadaşın bahsettiği gibi kavrum tarihlerini sitenize eklemenizi öneririm.
25.06 olabilir mi? Dediğiniz gibi kavrum tarihi 25 Mayıs ise kabul edilebilir bir şey değil bu.

Hocam gerçekten merak ettiğimden soruyorum. Neden kabul edilemez paketleme sartları uygun olduktan sonra?
Hocam paketleme ne olursa olsun 1.5 ay çok uzun bir süre. Bazı deneysel processlerde kahvenin tadını bulması 1 ay sürebiliyor ama bu uç örnek. Kahvenin hemen tüketilmeyeceğini ve elde farklı çekirdekler olduğunu da düşünürsek iyice uzuyor süreç...

Ama şartlar ne olursa olsun, isterse çekirdek çok sağlam olsun bir türlü lezzetini kaybetmesin, nitelikli kahve satan bir yerin müşteriye bunu belirtmeden 1.5 aylık çekirdek göndermesi hiç hoş değil ki bu çekirdek 300 lira :/

Anladım çok sağolun.Ben bu konularda biraz yeniyim bu tarz bilgileri nereden edinebilirim acaba ?

Hocam bu pahalı da bir çekirdek, Spada üzdü. İletişim kurup geri mi gönderseniz ki? Ya da varsa imkanınız vakum deneyebilirsiniz ama vakum için bile eski bir çekirdek bence.

Geri