• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Sonuç | Aralık 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Costa Rica Hacienda Sonora gerçekten enfes bir kahve kokusu parfüm gibi sanki paketi açar açmaz üzün süre kahveyi kokladım ve resmen başımı döndürdü hani bir laf varya adamlar yapmış abi ya içtiğim en güzel costa ricalardan biri elinize sağlık Meetlabcoffee​

@meetlabcoffee Final Touch'ı roastry'den direkt gelip alabiliyor muyuz yoksa internetten sipariş verdikten sonra teslim alma tarihi mi paylaşıyorsunuz?

Merhabalar, Meet Lab'dan kahve almayı düşünüyorum ancak Peru Cafe Del Futuro dışında tatlı bir kahve cekirdegi önerir misiniz?

Merhaba, final touch ile 1 veya 2 LT su hazırlayabilir miyiz?
Hazırladıktan sonra kaç gün içinde tüketebiliriz.
Zehirlenmek üzereyim. Zehrin hızlı yayılması için bu bilgiye ihtiyacım var :)

Merhaba, final touch ile 1 veya 2 LT su hazırlayabilir miyiz?
Hazırladıktan sonra kaç gün içinde tüketebiliriz.
Zehirlenmek üzereyim. Zehrin hızlı yayılması için bu bilgiye ihtiyacım var :)
Ben zehirlendim. :) Yani bildiğim kimya bilimi çerçevesinde, reçeteler 450 ml ile yapıldığına göre tüm birimleri 1lt suya 2 katı katarsak tabiki olur diye düşünüyorum. Nitekim yaptım içiyorum. 2 LT için de 4 le çarparak eklerseniz olur diye düşünüyorum. Tabi bence siz @meetlabcoffee cevabını bekleyin. :)

@meetlabcoffee merhaba. final touch için bir sorum olacak. Uludağ premium için reçetenizde bu suyun 33 ppm olduğunu belirtmişsiniz. Ama şimdi aldığım Pet şişe Uludağ Premium şişenin üzerinde 55,4 iletkenlik değeri gösteriyor. bu farklılık neden?

@meetlabcoffee merhaba. final touch için bir sorum olacak. Uludağ premium için reçetenizde bu suyun 33 ppm olduğunu belirtmişsiniz. Ama şimdi aldığım Pet şişe Uludağ Premium şişenin üzerinde 55,4 iletkenlik değeri gösteriyor. bu farklılık neden?
Ppm ile iletkenlik farklı iki değer. Ama yine de şişe sularda bire bir aynı değeri genellikle görmezsiniz.

Merhaba, indirim kuponu ile birlikte sepet tutarı 550tlyi geçtiği halde kargo ücreti ekleniyor. İndirim kapsamında ücretsiz kargo tutarı farklı mıdır?

Geri