Ajere ve costa rica haciende sonora için reçete varsa alabilir miyim? Cmd için
Selamlar, zaten ikisi çok zıt kahveler aslında. Buram buram çiçek, limon kokan arkadaş monteblanco'dur. Bir ipucu daha, rengi koyu gibi gözüken ve kırmızı meyve gibi kokan arkadaş ise la loma'dır.Monteblanco ile la loma almıştım, paketleri kutularından çıkarıp masa üstüne koymuştum. Araya bir şeyler girdi Bi süreliğine kahvelere bakamadım sonrasında geri geldiğimde paketlerin üstünde kahve isimleri yazmadığını görünce şaşırdım. Genelde paketlerin üstünde isimleri yazar. Şimdi hangisi Monteblanco hangisi la loma bilemiyorum. Kokularınıda hasta olduğum için tam anlayamadım zaten. Karnım rahatsız olunca kahvede canım istemedi. Düzelince deneyip bakıcam acaba hangisi diye. Kahvelerin ikisinide bilen birileri varsa ayırt etmede tavsiye alabilirim koku vs gibi. Sitede notalar konusunda bilgi var ama sizlerin deneyiminde farklı bir şey var mıydı? Ben genelde kavurucuların notalarını pek tutturamıyorum çünkü
![]()
Selamlar Volkan bey, atölyemizde hala robotlar yerine insanlar çalışıyor o nedenle böyle yanlışlıklar olabiliyorocak ayındaki oylamadan ümidim olmadığı için bir daha sipariş ediyim ay boyunca içerim dedim.
umarım bu sefer tek seferde eksiksiz gönderirler![]()
@meetlabcoffeeSlmlar @meetlabcoffee.
Final touch ile ilgili bir sorum olacak. Filtre demlemelerde sorunsuz kullanıyorum. Espresso için merak ettiğim konu şu. Makina Bianca kullanmaktayım su tankları kapasitesi vs. yüksek malum. Bunu düşünerek final touch takviyeli hazırladığım sular tankta bekleyecek bir süre. Acaba minerallerin dibe çökmesi, ppm homojenliğinin kaybolması gibi bir durum olabilirmi ?
Şişeleri de kullanım öncesi çalkalayın tavsiyenizi hatırlıyorum. Bu doğrultuda tankta bekleyen su için ? oluştu bende. Tşk...
Selamlar, elbette11022 sipariş numarası ile alıma katıldım.
@meetlabcoffee Siparişe not eklemeyi unuttum. Eğer mümkünse en taze kavrumlardan gönderebilirmisiniz. Elimde belli bir miktar kahve olduğu için sizden aldığım kahveleri hemen kullanamayacağım. O nedenle dinlenme sürelerini uzun tutabilmek adına yeni/taze kavram gönderebilir misiniz.
aynı talebi 11021 için de isteyebilir miyim zahmet olmazsa? ardışık olduğu için siparişler kolay olur diye düşündümSelamlar, elbette![]()
selamlar, tabi kiaynı talebi 11021 için de isteyebilir miyim zahmet olmazsa? ardışık olduğu için siparişler kolay olur diye düşündüm![]()
@meetlabcoffeeSlmlar @meetlabcoffee.
Final touch ile ilgili bir sorum olacak. Filtre demlemelerde sorunsuz kullanıyorum. Espresso için merak ettiğim konu şu. Makina Bianca kullanmaktayım su tankları kapasitesi vs. yüksek malum. Bunu düşünerek final touch takviyeli hazırladığım sular tankta bekleyecek bir süre. Acaba minerallerin dibe çökmesi, ppm homojenliğinin kaybolması gibi bir durum olabilirmi ?
Şişeleri de kullanım öncesi çalkalayın tavsiyenizi hatırlıyorum. Bu doğrultuda tankta bekleyen su için ? oluştu bende. Tşk...
11015 ben de ayni durumdayim11022 sipariş numarası ile alıma katıldım.
@meetlabcoffee Siparişe not eklemeyi unuttum. Eğer mümkünse en taze kavrumlardan gönderebilirmisiniz. Elimde belli bir miktar kahve olduğu için sizden aldığım kahveleri hemen kullanamayacağım. O nedenle dinlenme sürelerini uzun tutabilmek adına yeni/taze kavram gönderebilir misiniz.
Selamlar, öncelikle mutlu yıllar dilerimMerhabalar @meetlabcoffee , forumda kahvelerin degassine dair bilgi aradım ama sadece la loma için 7 gün ve volcan azul gesha için 8-10 gün bilgisine ulasabildim.Eger benim kaçırdığım bir nokta varsa ve sizi zahmete sokuyorsam özür dilerim ancak elimde New year,trial box ve Monteblanco gesha çekirdekleriniz mevcut.Bu çekirdeklerin degassine dair bilgi paylaşırsanız çok mutlu olurum,sizlere,ekip arkadaşlarınıza ve sevdiklerinize mutlu sağlıklı huzurlu yeni yıllar dilerim keyifli çalışmalar![]()