• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Sonuç | Aralık 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Ajere ve costa rica haciende sonora için reçete varsa alabilir miyim? Cmd için

Monteblanco ile la loma almıştım, paketleri kutularından çıkarıp masa üstüne koymuştum. Araya bir şeyler girdi Bi süreliğine kahvelere bakamadım sonrasında geri geldiğimde paketlerin üstünde kahve isimleri yazmadığını görünce şaşırdım. Genelde paketlerin üstünde isimleri yazar. Şimdi hangisi Monteblanco hangisi la loma bilemiyorum😅. Kokularınıda hasta olduğum için tam anlayamadım zaten. Karnım rahatsız olunca kahvede canım istemedi. Düzelince deneyip bakıcam acaba hangisi diye. Kahvelerin ikisinide bilen birileri varsa ayırt etmede tavsiye alabilirim koku vs gibi. Sitede notalar konusunda bilgi var ama sizlerin deneyiminde farklı bir şey var mıydı? Ben genelde kavurucuların notalarını pek tutturamıyorum çünkü 😅😅

ocak ayındaki oylamadan ümidim olmadığı için bir daha sipariş ediyim ay boyunca içerim dedim.

umarım bu sefer tek seferde eksiksiz gönderirler :)

Monteblanco ile la loma almıştım, paketleri kutularından çıkarıp masa üstüne koymuştum. Araya bir şeyler girdi Bi süreliğine kahvelere bakamadım sonrasında geri geldiğimde paketlerin üstünde kahve isimleri yazmadığını görünce şaşırdım. Genelde paketlerin üstünde isimleri yazar. Şimdi hangisi Monteblanco hangisi la loma bilemiyorum😅. Kokularınıda hasta olduğum için tam anlayamadım zaten. Karnım rahatsız olunca kahvede canım istemedi. Düzelince deneyip bakıcam acaba hangisi diye. Kahvelerin ikisinide bilen birileri varsa ayırt etmede tavsiye alabilirim koku vs gibi. Sitede notalar konusunda bilgi var ama sizlerin deneyiminde farklı bir şey var mıydı? Ben genelde kavurucuların notalarını pek tutturamıyorum çünkü 😅😅
Selamlar, zaten ikisi çok zıt kahveler aslında. Buram buram çiçek, limon kokan arkadaş monteblanco'dur. Bir ipucu daha, rengi koyu gibi gözüken ve kırmızı meyve gibi kokan arkadaş ise la loma'dır.

Afiyetler olsun :)

ocak ayındaki oylamadan ümidim olmadığı için bir daha sipariş ediyim ay boyunca içerim dedim.

umarım bu sefer tek seferde eksiksiz gönderirler :)
Selamlar Volkan bey, atölyemizde hala robotlar yerine insanlar çalışıyor o nedenle böyle yanlışlıklar olabiliyor :) buna da insanlık hali deniliyor hatta.

Keyif almaya bakın, afiyetler 😌

Slmlar @meetlabcoffee.
Final touch ile ilgili bir sorum olacak. Filtre demlemelerde sorunsuz kullanıyorum. Espresso için merak ettiğim konu şu. Makina Bianca kullanmaktayım su tankları kapasitesi vs. yüksek malum. Bunu düşünerek final touch takviyeli hazırladığım sular tankta bekleyecek bir süre. Acaba minerallerin dibe çökmesi, ppm homojenliğinin kaybolması gibi bir durum olabilirmi ?
Şişeleri de kullanım öncesi çalkalayın tavsiyenizi hatırlıyorum. Bu doğrultuda tankta bekleyen su için ? oluştu bende. Tşk...
@meetlabcoffee

11022 sipariş numarası ile alıma katıldım.

@meetlabcoffee Siparişe not eklemeyi unuttum. Eğer mümkünse en taze kavrumlardan gönderebilirmisiniz. Elimde belli bir miktar kahve olduğu için sizden aldığım kahveleri hemen kullanamayacağım. O nedenle dinlenme sürelerini uzun tutabilmek adına yeni/taze kavram gönderebilir misiniz.

@meetlabcoffee Siparişe not eklemeyi unuttum. Eğer mümkünse en taze kavrumlardan gönderebilirmisiniz. Elimde belli bir miktar kahve olduğu için sizden aldığım kahveleri hemen kullanamayacağım. O nedenle dinlenme sürelerini uzun tutabilmek adına yeni/taze kavram gönderebilir misiniz.
Selamlar, elbette :)

Slmlar @meetlabcoffee.
Final touch ile ilgili bir sorum olacak. Filtre demlemelerde sorunsuz kullanıyorum. Espresso için merak ettiğim konu şu. Makina Bianca kullanmaktayım su tankları kapasitesi vs. yüksek malum. Bunu düşünerek final touch takviyeli hazırladığım sular tankta bekleyecek bir süre. Acaba minerallerin dibe çökmesi, ppm homojenliğinin kaybolması gibi bir durum olabilirmi ?
Şişeleri de kullanım öncesi çalkalayın tavsiyenizi hatırlıyorum. Bu doğrultuda tankta bekleyen su için ? oluştu bende. Tşk...
@meetlabcoffee
Bu sanırım forumda sizinle alakalı yerlere 5 veya 6.cı yazışım bu konuyu. Ürünlerinizi tüketen biri olarak neden cevap alamıyorum soruma acaba ? Görmediniz diye düşünüyordum fakat ben yazdıktan sonraki mesajlara dönüşleriniz var ????

Son düzenleme:

11015 ben de ayni durumdayim
@meetlabcoffee son kavrumdan lutfen..
La loma
Hacienda sonora
Final touch ile katildim..

Son anda verdik siparişi, ilk defa deniyeceğim için sample setleri sipariş verdim. Umarım hayal kırıklığı olmaz.

Merhabalar @meetlabcoffee , forumda kahvelerin degassine dair bilgi aradım ama sadece la loma için 7 gün ve volcan azul gesha için 8-10 gün bilgisine ulasabildim.Eger benim kaçırdığım bir nokta varsa ve sizi zahmete sokuyorsam özür dilerim ancak elimde New year,trial box ve Monteblanco gesha çekirdekleriniz mevcut.Bu çekirdeklerin degassine dair bilgi paylaşırsanız çok mutlu olurum,sizlere,ekip arkadaşlarınıza ve sevdiklerinize mutlu sağlıklı huzurlu yeni yıllar dilerim keyifli çalışmalar 😊

Costa Rika El Mirador bugün deneyeyim dedim. Daha demlerken burnuma yükselen kokudan kahvenin iyi olduğunu anladım. Uzun zamandır beni heyecanlandiran bir kahveye denk gelmemiştim. Çok hoşuma gitti. Vişnemsi, kuru üzüm tadında hafif bir fermante hissi de aldım. Çok başarılı. Ancak meetlabda ayrı satılmıyor sanırım bu. Nerden bulacağız şimdi bunu? 😃

Merhabalar @meetlabcoffee , forumda kahvelerin degassine dair bilgi aradım ama sadece la loma için 7 gün ve volcan azul gesha için 8-10 gün bilgisine ulasabildim.Eger benim kaçırdığım bir nokta varsa ve sizi zahmete sokuyorsam özür dilerim ancak elimde New year,trial box ve Monteblanco gesha çekirdekleriniz mevcut.Bu çekirdeklerin degassine dair bilgi paylaşırsanız çok mutlu olurum,sizlere,ekip arkadaşlarınıza ve sevdiklerinize mutlu sağlıklı huzurlu yeni yıllar dilerim keyifli çalışmalar 😊
Selamlar, öncelikle mutlu yıllar dilerim 🫶

Aslında şu şekilde,

Menümüzde en uzun degassing süresi olan kahveler Peru Cafe del Futuro ve Colombia Monteblanco'dur. Ortalama 25 gün kadar beklemenizi öneriyoruz.

New Year Box'ın içindeki Colombia Villa Betulia ve Weimar Lasso için yine ortalama 20-25 gün ideal olacaktır.

La Loma için 5-8 gün.

Diğer tüm kahveler için ortalama 15 gün yeterli olacaktır.

Şifa olsun :)

Öncelikle herkese huzurlu, sağlıklı ve dingin bir sene dileriz!

Senenin son toplu alımında beraber olmak bizler için gerçekten çok hoştu :sneaky: Bildiğiniz üzere Aralık ayı toplu alım anketine katıldığımız ilk aydı ve katıldığımız ilk ay biz seçildik. Oy verip destekleyen, seven, coşkuyla tüketen herkese sonsuz teşekkürler! 2023 yılı bizim için dolu dolu geçti bunun için minnettarız. Lakin 2024 bambaşka olacak 😌 İlklere imza atmaya ve bambaşka deneyimler sunmaya devam edeceğiz, hem kahve menüsü açısından hem de daha neler neler bir bilseniz.. neyse şu an anlatıp sürprizleri bozmayacağım :censored:

Biz ilklere imza atarken ve bu sektörün daha önce görmediği şeyleri yaparken bizim işlerimizle kendi işleri gibi övünen, sahiplenen, gurur duyan herkese de şimdiden sonsuz teşekkürler!

Umarım 2024 yılı herkese şifa olur, kendinize iyi bakın :coffee:

Emir SARI
Meet Lab Coffee & Roastery

Geri