• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Sonuç | Aralık 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Emeği geçenlere teşekkürler :)

Ekli dosyalar

• Ekran Resmi 2023-12-12 16.43.54.png
    Ekran Resmi 2023-12-12 16.43.54.png
    36 KB · Görüntüleme: 57
Meetlab Colombia La Loma
Kavrum tarihi:30/11/2023 ilk kez bugün açtım paketi.
V60 Cafec Traditional Filtre Kağıdı
16 / 270 / Taşkesti Bolu Damacana / 91C
1zpresso x-pro s 2.1.0
90+90+90=270 döküş
Bitiş: 2.10
Notlar: Çok hoşuma gitti, birçok tat aldım fakat yorumlayacak kadar tecrübeli değilim, sanırım sitede yazan notların hepsi hissediliyor, paketi açtığımda ilk gelen koku sütlü çikolata kokusuydu, muazzam bir kahve, acayip tatlı bir içimi var ve hemencik bitti ikinci demlemeyi yapmaya gidiyorum. Kavrumda emeği geçen herkese teşekkürler. Bu sefer 1zpresso x-pro s ile 2.0.9 ile deneyeceğim çünkü demleme biraz erken bitti, 2.30 da bitmesi lazım diye düşünüyorum, ek olarak değirmen mükemmel ve kahvenin potansiyeli tamamen değirmene bağlı. Çok çok az toz üretiyor, mükemmel dengede öğütüyor. Tecrübeli arkadaşlardan reçete paylaşımı bekliyoruz, onların deneyimleri önemli biz amatörler için, Teşekkürler.

Meetlab Colombia La Loma
Kavrum tarihi:30/11/2023 ilk kez bugün açtım paketi.
V60 Cafec Traditional Filtre Kağıdı
16 / 270 / Taşkesti Bolu Damacana / 91C
1zpresso x-pro s 2.1.0
90+90+90=270 döküş
Bitiş: 2.10
Notlar: Çok hoşuma gitti, birçok tat aldım fakat yorumlayacak kadar tecrübeli değilim, sanırım sitede yazan notların hepsi hissediliyor, paketi açtığımda ilk gelen koku sütlü çikolata kokusuydu, muazzam bir kahve, acayip tatlı bir içimi var ve hemencik bitti ikinci demlemeyi yapmaya gidiyorum. Kavrumda emeği geçen herkese teşekkürler. Bu sefer 1zpresso x-pro s ile 2.0.9 ile deneyeceğim çünkü demleme biraz erken bitti, 2.30 da bitmesi lazım diye düşünüyorum, ek olarak değirmen mükemmel ve kahvenin potansiyeli tamamen değirmene bağlı. Çok çok az toz üretiyor, mükemmel dengede öğütüyor. Tecrübeli arkadaşlardan reçete paylaşımı bekliyoruz, onların deneyimleri önemli biz amatörler için, Teşekkürler.
Şifa olsun 🤗

Merhabalar, bayağı bir marka su için çok fazla deneme yaptık sadece notlarımızı düzenleyecek ve siteye ekleyecek zaman bulamadık, çok yakında ekleyeceğiz :)
Espresso için Final Touch reçetelerinizi bekliyoruz. Ne zamana hazır olur?

Merhabalar, 10809 sipariş numarası ile alıma katıldım, sitenizde kahvelerinizin tadım notaları gerçekten çok güzel özetlenmiş, denemek için sabırsızlanıyorum :)

10817 sipariş numarası ile costa rica ve la loma aldındı.

Çeşitlilik olsun derseniz 1 La Loma çıkarıp 1 Monteblanco Gesha ekleyebilirsiniz, beğenen vardı onu da, maksat fazla çekirdek denemek

Selamlar, 1 La Loma arkadaşıma hediye edeceğim, o sebeple 2 tane gözükmektedir.

450 ML SU İÇİN TASARLANMIŞ FİNAL TOUCH ESPRESSO REÇETELERİ 💦

*Reçeteler Lelit Mara X ile oluşturulmuştur.
*Costa Rica Hacienda Sonora kullanılmıştır.
*Demleme Sıcaklığı 93-94 celsius olarak ayarlanmıştır.

Buzdağ Su 83 ppm :

2 damla magnezyum
1 damla kalsiyum
3 damla potasyum

Uludağ Premium Su 36 ppm :

3 damla magnezyum
3 damla sodyum
1 damla potasyum
1 damla kalsiyum

Nestle Pure Life Su 75 ppm :

2 damla kalsiyum
1 damla magnezyum
3 damla potasyum

1 damla sodyum

Selamlar,

Ocak ayı anketi yarın mı açılmış olacak?

Geri