- İsim
- Emre
Daha fazla
- İsim
- Emre
EderTadım setinden aldım da, vakumlu olduklarından, paketi açmadığımızda degassing devam ediyor mu?
Şifa olsunMeetlab Colombia La Loma
Kavrum tarihi:30/11/2023 ilk kez bugün açtım paketi.
V60 Cafec Traditional Filtre Kağıdı
16 / 270 / Taşkesti Bolu Damacana / 91C
1zpresso x-pro s 2.1.0
90+90+90=270 döküş
Bitiş: 2.10
Notlar: Çok hoşuma gitti, birçok tat aldım fakat yorumlayacak kadar tecrübeli değilim, sanırım sitede yazan notların hepsi hissediliyor, paketi açtığımda ilk gelen koku sütlü çikolata kokusuydu, muazzam bir kahve, acayip tatlı bir içimi var ve hemencik bitti ikinci demlemeyi yapmaya gidiyorum. Kavrumda emeği geçen herkese teşekkürler. Bu sefer 1zpresso x-pro s ile 2.0.9 ile deneyeceğim çünkü demleme biraz erken bitti, 2.30 da bitmesi lazım diye düşünüyorum, ek olarak değirmen mükemmel ve kahvenin potansiyeli tamamen değirmene bağlı. Çok çok az toz üretiyor, mükemmel dengede öğütüyor. Tecrübeli arkadaşlardan reçete paylaşımı bekliyoruz, onların deneyimleri önemli biz amatörler için, Teşekkürler.
Espresso için Final Touch reçetelerinizi bekliyoruz. Ne zamana hazır olur?Merhabalar, bayağı bir marka su için çok fazla deneme yaptık sadece notlarımızı düzenleyecek ve siteye ekleyecek zaman bulamadık, çok yakında ekleyeceğiz![]()
Bugün paylaşım yapacağımEspresso için Final Touch reçetelerinizi bekliyoruz. Ne zamana hazır olur?
Çeşitlilik olsun derseniz 1 La Loma çıkarıp 1 Monteblanco Gesha ekleyebilirsiniz, beğenen vardı onu da, maksat fazla çekirdek denemek
Çeşitlilik olsun derseniz 1 La Loma çıkarıp 1 Monteblanco Gesha ekleyebilirsiniz, beğenen vardı onu da, maksat fazla çekirdek denemek
Merhaba nasıl sipariş vereceğiz, burdan mi kendi web sitenizden miAfiyetler olsun Burak bey![]()
Kavurucu websitesiMerhaba nasıl sipariş vereceğiz, burdan mi kendi web sitenizden mi