• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Sonuç | Aralık 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Sevgili @meetlab ailesi ve emir bey genelde hangi firma olursa olsun verdiğim her kahve siparişinde kullanılan suyun çok fazla önem arz etmesinden dolayı firmanın önermiş olduğu suyu kullanmaya özen gösteriyorum. Sizinde önermiş olduğunuz uludağ piremium suya ulaşım maalesef pek kolay olmuyor ve açıkçası birazda pahalı sizin alternatif olarak önerebileceğiniz şu var mı? Ben genelde buzdağı su kullanmaya gayret gösteriyorum. Bu arada çıkarmış olduğunuz final touch içinde ayrıca teşekkür etmek istiyorum kahveye başka bir keyif katıyor gerçekten 🙏🙏🙏
Teşekkürler ve afiyetler olsun :) Aslında Buzdağı gayet yeterli bir su olacaktır ama bizim genel olarak kullanmayı sevdiğimiz sular çok her yerde bulunan su markaları değil sanırım yoksa önerim Taşkesti su olacaktı.

Meetlab açıklama yapacaktır ama New Year Box kahveleri nereden çıktı acaba? Sitede görmemiş olabilirim ama ayrı olarak satılan kahveler değil.

Trial box ile beraber güzel bir ikili olmuş
Yıl boyunca özel lotları 4'lü seri şeklinde sunduk ve sunmaya devam edeceğiz hatta biraz daha vites yükselteceğiz diyebilirim :) Bu serilere ek olarak çok küçük miktarlarda aldığımız aynı seviyede farklı çekirdeklerden yeni yıl seti oluşturmak istedik ve geçmiş 4'lü seçkilerimizden de en sevdiğimiz bazı kahveleri bu kutu için sakladık yani hepsi yep yeni değil açıkcası ama çok keyifli ve deneyim dolu bir kutu oldu bizce, afiyetler olsun herkese :)

Teşekkürler ve afiyetler olsun :) Aslında Buzdağı gayet yeterli bir su olacaktır ama bizim genel olarak kullanmayı sevdiğimiz sular çok her yerde bulunan su markaları değil sanırım yoksa önerim Taşkesti su olacaktı.
Teşekkürler alakanız için 😊 Taşkesti suyu da araştırıp bulmaya ve denemeye çalışacağım 👍🏼 Öncelik olarakta Uludağ Piremium suyu hiç değilse 1 lt olarak temin edip kahvelerinizi öyle demlemeyi düşünüyorum. Birbirinden güzel kahveleri ziyan etmeyi hic düşünmüyorum açıkçası 😁 Birde şuan elimde kullandığım final touch var ama hazır indirimdeyken bir tane daha almayı düşünüyorum. Final Touch'ın son tüketim tarihi var mı acaba alıp elimde bulundursam uzun süre beklemesinde bir sakınca var mı?

Sitenize, tek tek her şeyi ayrıntılandırmanıza bayıldım. Giriş aşamasında bile olmayan bir "kahve sever" olarak 10647 sipariş numarasıyla ben de beklemedeyim.
@meetlabcoffee merhaba. Bugün kargom teslim edildi, ancak siparişlerimden biri eksik. Sanırım bir hata oldu. Telefonunuz sitede yazmadığından buradan yazmak istedim, yardımcı olabilir misiniz lütfen? Şimdiden teşekkürler:)

Teşekkürler alakanız için 😊 Taşkesti suyu da araştırıp bulmaya ve denemeye çalışacağım 👍🏼 Öncelik olarakta Uludağ Piremium suyu hiç değilse 1 lt olarak temin edip kahvelerinizi öyle demlemeyi düşünüyorum. Birbirinden güzel kahveleri ziyan etmeyi hic düşünmüyorum açıkçası 😁 Birde şuan elimde kullandığım final touch var ama hazır indirimdeyken bir tane daha almayı düşünüyorum. Final Touch'ın son tüketim tarihi var mı acaba alıp elimde bulundursam uzun süre beklemesinde bir sakınca var mı?
Afiyetler olsun :) SKT'si üretim tarihinden itibaren 12 aydır.

Yıl boyunca özel lotları 4'lü seri şeklinde sunduk ve sunmaya devam edeceğiz hatta biraz daha vites yükselteceğiz diyebilirim :) Bu serilere ek olarak çok küçük miktarlarda aldığımız aynı seviyede farklı çekirdeklerden yeni yıl seti oluşturmak istedik ve geçmiş 4'lü seçkilerimizden de en sevdiğimiz bazı kahveleri bu kutu için sakladık yani hepsi yep yeni değil açıkcası ama çok keyifli ve deneyim dolu bir kutu oldu bizce, afiyetler olsun herkese :)
Selamlar, yeni yıl paketinde ve deneme paketinde stok problemi var mı? Ona göre ay sonuna bekleteceğim alımımı. Şu anda elimde kahve çok :)

Verdiğiniz güzel bilgiler için teşekkürler 🙏 Peki hangi suyu kullanıyorsunuz genelde ve final touchi kullanırken suyun ppm'ini @meetlabcoffee nın sitesinde vermiş olduğu ppm parametreleri göre mi ayarliayorsunuz?
Uludağ Premium ve Abant Su kullanıyorum. Final Touch kullanırkende suyu websitelerinde vermiş oldukları parametlere göre ayarlıyorum. Sonuç olarak Uludağ Premium ile daha iyi verim aldım. Benim kullandığım Abant Su, @meetlabcoffee 'nin tarifini vermiş olduğu Abant Su'dan belki biraz farklıdır ondan dolayı olacak ki tat konusunda belirgin bir farklılık oldu. Şimdilik neye göre hangi mineralden ne kadar eklemeliyim bilmediğimden Abant Su üzerinde pek oynama yapmak yerine direk Uludağ Premium kullanıyorum sıkça.

Son düzenleme:
Uludağ Premium ve Abant Su kullanıyorum. Final Touch kullanırkende suyu websitelerinde vermiş oldukları parametlere göre ayarlıyorum. Sonuç olarak Uludağ Premium ile daha iyi verim aldım. Benim kullandığım Abant Su, @meetlabcoffee 'nin tarifini vermiş olduğu Abant Su'dan belki biraz farklıdır ondan dolayı olacak ki tat konusunda belirgin bir farklılık oldu. Şimdilik neye göre hangi mineralden ne kadar eklemeliyim bilmediğimden Abant Su üzerinde pek oynama yapmak yerine direk Uludağ Premium kullanıyorum sıkça.
Teşekkür ediyorum bilgi paylaşımınız için 👍🏼 Bende sizin gibi düşünüyorum en güzeli uludağ piremium alıp kullanmak gerçekten farklı bir suyla aynı parametreyi tutturamiyorsunuz ve tat farklılığı bariz oluyor.

#10633 nolu siparişimde 2 şer tane Colombia La Loma & Ethiopia Ajere olmasına rağmen 1 er tane geldi :) konuyla ilgili mailde attım, bilginize.

Yıllar önce bir Peru Cajamarca içmiştim bir kafede ve tadını hiç unutmam çok beğenmiştim çekirdek isteyip almıştım hemen cafeden, evde demlemeye başlamıştım merak salmıştım. Burada da Peru’yu ve Cajamarca bölgesinden olduğunu görünce hemen atladım. O zamanlar daha amatördüm şimdi ise biraz daha ekipmanlarımı ve kendimi geliştirdim. Heyecanla bekliyorum Peru’yu. Yanına bir de trial box ve traditional filtre ekleyerek kargo bedavayı da hallettim, yedek filtrenin kimseye zararı yok 😁 sipariş no:10692. Emeği geçenlere ve kavurucuya teşekkürler, herkese keyifli demlemeler 🙏🏻 ☕

Geri