• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Sonuç | Aralık 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Öncelikle hızlı kargolama için teşekkür ederim. 5'inde sipariş oluşturmuştum, bugün öğlen ulaştı. 2 tane trial box söylemiştim.
Bir tanesinde kavrulma tarihleri: 29.11 / 29.11 / 01.12 / 01.12 / 02.12
Diğerinde ise: 02.12 / 03.12 / 01.12 / 02.12 / 01.12
*Tarihleri, kahve isimlerine göre aynı sırada yazdım.

La Loma için kaç gün beklememiz gerekiyor acaba? @meetlabcoffee

Öncelikle hızlı kargolama için teşekkür ederim. 5'inde sipariş oluşturmuştum, bugün öğlen ulaştı. 2 tane trial box söylemiştim.
Bir tanesinde kavrulma tarihleri: 29.11 / 29.11 / 01.12 / 01.12 / 02.12
Diğerinde ise: 02.12 / 03.12 / 01.12 / 02.12 / 01.12
*Tarihleri, kahve isimlerine göre aynı sırada yazdım.

La Loma için kaç gün beklememiz gerekiyor acaba? @meetlabcoffee
Afiyetler olsun, 1 hafta yeterli olacaktır :)

#10665 sipariş numarası ile sipariş verdim. İnternet sayfanızı, çekirdek açıklamalarınızı ve UI/UX tasarımlarınızı çok beğendim, dışarıdan çok tatlı duruyor! :)

Meetlab açıklama yapacaktır ama New Year Box kahveleri nereden çıktı acaba? Sitede görmemiş olabilirim ama ayrı olarak satılan kahveler değil.

Trial box ile beraber güzel bir ikili olmuş

Sevgili @meetlab ailesi ve emir bey genelde hangi firma olursa olsun verdiğim her kahve siparişinde kullanılan suyun çok fazla önem arz etmesinden dolayı firmanın önermiş olduğu suyu kullanmaya özen gösteriyorum. Sizinde önermiş olduğunuz uludağ piremium suya ulaşım maalesef pek kolay olmuyor ve açıkçası birazda pahalı sizin alternatif olarak önerebileceğiniz şu var mı? Ben genelde buzdağı su kullanmaya gayret gösteriyorum. Bu arada çıkarmış olduğunuz final touch içinde ayrıca teşekkür etmek istiyorum kahveye başka bir keyif katıyor gerçekten 🙏🙏🙏

Geçen aydan beri Final Touch kiti ile oynuyorum. La Loma ve Monteblanco ile çok iyi sonuçlar almıştım ve favorim La Loma oldu. Bu ay seçildiğinizi görünce aklımda kalan diğer kahveleri alacaktım ki New Year Box' ı görünce elim oraya gitti valla :D

New Year Box + Volcan Azul H1 + La Loma ile alıma bende katıldım. Merakla bekliyorum kahveleri.

Ufak bir tavsiye niteliğinde not: Sevgili @meetlabcoffee 'nin verdiği reçete dışında La Loma' yı birde öğütüm derecesiyle oynayarak Tek döküş ve Immersion teknikleri ile bir deneyin derim. Ben şahsen tadım notlarını daha belirgin alabildim bu şekilde hatta belkide daha farklı tadım notları bile çıkabilir. Bunun dışında Final Touch'ın oldukça etkili olduğunu düşünüyorum, açıkcası benim kahveden daha çok keyif almamı sağladı.

Geçen aydan beri Final Touch kiti ile oynuyorum. La Loma ve Monteblanco ile çok iyi sonuçlar almıştım ve favorim La Loma oldu. Bu ay seçildiğinizi görünce aklımda kalan diğer kahveleri alacaktım ki New Year Box' ı görünce elim oraya gitti valla :D

New Year Box + Volcan Azul H1 + La Loma ile alıma bende katıldım. Merakla bekliyorum kahveleri.

Ufak bir tavsiye niteliğinde not: Sevgili @meetlabcoffee 'nin verdiği reçete dışında La Loma' yı birde öğütüm derecesiyle oynayarak Tek döküş ve Immersion teknikleri ile bir deneyin derim. Ben şahsen tadım notlarını daha belirgin alabildim bu şekilde hatta belkide daha farklı tadım notları bile çıkabilir. Bunun dışında Final Touch'ın oldukça etkili olduğunu düşünüyorum, açıkcası benim kahveden daha çok keyif almamı sağladı.
Verdiğiniz güzel bilgiler için teşekkürler 🙏 Peki hangi suyu kullanıyorsunuz genelde ve final touchi kullanırken suyun ppm'ini @meetlabcoffee nın sitesinde vermiş olduğu ppm parametreleri göre mi ayarliayorsunuz?

Geri