• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Sonuç | Aralık 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

@volcano beye teşekkür ediyorum. Yıllardır kavurucular çok acaip konularda eleştirildi, protesto edildi ama telefonunu vermedin diye bir protesto şimdiye kadar hiç olmamıştı.
İşte bu yüzden forumda taze kana ihtiyacımız var. Yeni tartışmalar hep dinç tutuyor bizi. Teşekkürler üstad. İyi ki varsın.

Sonuç olarak iki farklı görüş var ve herkese hak verdim ama asıl merak ettiğim ben meet labın bayramını kutlamak istediğimde telefonlamı arayacağım yoksa mail mi atacağım?
@zebercet dediğim gibi mesleki deformasyon sanırım. Ama gerçekten amacım kırmak, dökmek falan değildi. Bu forumu çok seviyorum gerçekten. Bu arada sende iyi ki varsın😂

Kavurucu: meetlabcoffee
Çekirdek:
Ethiopia Ajere
Öğütüm Detayları:
1ZPRESSO Q2 17(51) click
Su Detayları:
Abant su, 93°C
Toplam Süre:
3:10
Kahve Miktarı:
15:240
Oran:
1/16
Kavrum Tarihi: 25.11.2023

Demleme Basamakları:
60-150-240(45 sn bloom)

Tadım Detayları:
Tadım notlarından burunda yeşil çay kokusu ve damakta Portakallı Sütlü Çikolatayı yoğun bir şekilde hissettim. Keyifli bir kahveydi.
Teşekkürler @meetlabcoffee

Kavurucu: meetlabcoffee
Çekirdek: Ethiopia Ajere
Öğütüm Detayları: 1ZPRESSO Q2 17(51) click
Su Detayları: Abant su, 93°C
Toplam Süre: 3:10
Kahve Miktarı:15:240
Oran:1/16
Kavrum Tarihi: 25.11.2023

Demleme Basamakları: 60-150-240(45 sn bloom)

Tadım Detayları: Tadım notlarından burunda yeşil çay kokusu ve damakta Portakallı Sütlü Çikolatayı yoğun bir şekilde hissettim. Keyifli bir kahveydi.
Teşekkürler @meetlabcoffee
Şifa olsun :)

Sevgili Emir@meetlabcoffee

Alım yapacağım kahveleri seninde bulunduğun 19 Mayıs Mah. Atatürk Cad. şubenizden elden alabilmem için sipariş aşamasında ne yapmam gerekiyor?Teşekkürler..

Sevgili Emir@meetlabcoffee

Alım yapacağım kahveleri seninde bulunduğun 19 Mayıs Mah. Atatürk Cad. şubenizden elden alabilmem için sipariş aşamasında ne yapmam gerekiyor?Teşekkürler..
Son aşamada kargo yerine gel-al seçeneğini seçebilirsiniz.

Gel - al adresi 19 Mayıs olarak geçiyor.

Benim siparişler başkası ile karışmış, başkasının siparişi bana gelmiş, benimki de başkasına gitmiş.

Son düzenleme:
Geri