• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç Sonuç | Aralık 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Kavrum tarihi en eski olan Brazil Amora ile başladım, fiyat olarak da en ucuzuydu. Kokusu gerçekten harika, çok yoğun gelmiyor fakat çok etkileyici. Tadımda biraz daha gövdeli, kokuda da biraz daha yoğun olsaymış efsane bir çekirdek olurmuş. Daha ince öğütüm ve daha uzun süreli demlemede tat biraz daha baskınlaştı ama yine de daha fazlası olmalıydı dedirtiyor. Bakalım sonrakiler nasıl olacak...

Yıllar önce bir Peru Cajamarca içmiştim bir kafede ve tadını hiç unutmam çok beğenmiştim çekirdek isteyip almıştım hemen cafeden, evde demlemeye başlamıştım merak salmıştım. Burada da Peru’yu ve Cajamarca bölgesinden olduğunu görünce hemen atladım. O zamanlar daha amatördüm şimdi ise biraz daha ekipmanlarımı ve kendimi geliştirdim. Heyecanla bekliyorum Peru’yu. Yanına bir de trial box ve traditional filtre ekleyerek kargo bedavayı da hallettim, yedek filtrenin kimseye zararı yok 😁 sipariş no:10692. Emeği geçenlere ve kavurucuya teşekkürler, herkese keyifli demlemeler 🙏🏻 ☕
Afiyetler olsun :)

Sitede önerilen degassing süreleri olsa çok iyi olur. Hangi paketi ne zaman açmak lazım. Hepsini 10 gün mü bekletmek lazım?

Daha yeni trial box ve costa rica volcan azul H1 sipariş etmeme rağmen %25'lik indirimi görünce dayanamayıp Costa rica volcan azul gesha ve colombia la Loma siparişi verdim. Sipariş No: 10710 seviyorum sizi @meetlabcoffee ailesi şimdiden çok teşekkürler 🙏🙏🙏

Ekli dosyalar

• Screenshot_20231208_143056_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20231208_143056_com.android.chrome.jpg
    49.7 KB · Görüntüleme: 55
Merhaba 50 g şeklindeki vakumlu paketlerde örneğin 15 gr lık bir demleme yaptıktan sonra geri kalan kısmını nasıl saklayabiliriz, tazeliği korumak adına? Vakumlu paketlerin üstü açılıp kapanmıyor diye biliyorum zira.
Kesinlikle önemli bir noktaya degindiniz sayin @meetlabcoffee ailesi benimde merak ettiğim bir konu vakumlu paketleri açtıktan sonra geri kalanı nasıl mufaza edeceğiz?

açılmamış çok fazla kahvem olmasına rağmen sipariş verdim, trial box ve costa rica hacienda sonora aldım.
özellikle trial box gibi deneme setlerini görmek çok güzel. aynı anda azar azar farklı tadları denemek için iyi fırsat oluyor. umarım diğer kahveciler de bu setlere önem verir.

açılmamış çok fazla kahvem olmasına rağmen sipariş verdim, trial box ve costa rica hacienda sonora aldım.
özellikle trial box gibi deneme setlerini görmek çok güzel. aynı anda azar azar farklı tadları denemek için iyi fırsat oluyor. umarım diğer kahveciler de bu setlere önem verir.
Afiyetler olsun şimdiden :)

Kesinlikle önemli bir noktaya degindiniz sayin @meetlabcoffee ailesi benimde merak ettiğim bir konu vakumlu paketleri açtıktan sonra geri kalanı nasıl mufaza edeceğiz?
Merhaba 50 g şeklindeki vakumlu paketlerde örneğin 15 gr lık bir demleme yaptıktan sonra geri kalan kısmını nasıl saklayabiliriz, tazeliği korumak adına? Vakumlu paketlerin üstü açılıp kapanmıyor diye biliyorum zira.
Paketler vakumlanmaya uygun olduğu için bir kısmını tükettikten sonra tekrar vakumlayıp dondurabilirsiniz, f/p güzel vakum cihazları mevcut ya da hiç bunlarla uğraşmayıp fellow atmos kullanabilirsiniz :)

Paketler vakumlanmaya uygun olduğu için bir kısmını tükettikten sonra tekrar vakumlayıp dondurabilirsiniz, f/p güzel vakum cihazları mevcut ya da hiç bunlarla uğraşmayıp fellow atmos kullanabilirsiniz :)
Merhaba yukarıda yazdım atlandi sanırım. Final touch RO harici espresso reçetesi yok. Hazır sularda denediniz espresso ?

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için 🙏 Bu arada dün verdiğim siparişim bugün elime ulaştı bile @meetlabcoffee kargoyu açar açmaz harika kokular gelmeye başladı 😋 kahvelerimde 07 Aralık kavrum tarihli 👍🏼 herşey için teşekkürler 🙏🙏🙏

Hazır bu ay final touchlar alınmışken birkaç şey sormak istiyorum

Suyun ppm değerini arttırıp azaltmanın kahveye etkisi nedir?Örneğin espressoda 100 ppm üzeri öneriler görüyorum.

Düşük ppm çözünmeyi arttırıp bitter tatları çıkarır,yüksek ppm de azaltıp ekşi ya da meyvemsi tatları öne çıkarır diyebilir miyiz?

Genelde daha koyu kavrum çekirdek kullanılan espresso demlemelerde aşırı çözünmeyi engellemek için mi yüksek ppm öneriliyor?

Ters mantıkla açık kavrum,çözmekte zorlandığımız ya da asiditesi isteğimizden yüksek çıktılar aldığımız kahvelerde ppm düşürmek mantıklı mıdır?

Selamlar, bildiğiniz üzere su ilgi alanımızdır 🚰 su ile ilgili çok sayıda blog yayınladık size onların linkini ileteyim müsait anınızda uzun uzun okuyabilirsiniz :)

Son düzenleme:
Geri