• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Preon Coffee Roastery

Shopier üzerinden yaptığım satışlarda Yurtiçi Kargo için güncel olarak 26 TL kargo ödüyorum. MNG veya PTT kargo için daha da düşük fiyat çıkıyor. Belki maliyeti düşürmek adına Shopier kullanabilirsiniz.
Sırf bu sebeple site altyapısını komple değiştireceğim sonra değiştirdiğim hafta 60 tl olacak. beni bulur:ROFLMAO:

Benimde aklıma geldi @Beytbaba nirede yoksa fırtına öncesi sessizlikmi bu 😂

@Beytbaba neredesiniz azizim? ne ses var ne soluk? valla özlettiniz kendinizi, böyle kaliteli iş yapıp sonra birden bire kaybolmak olmaz ama. Tamam heyecan, merak hepsi fazlasıyla arttı artık. verin şanlı haberleri de sokaklara dökülelim.
Çekirdek kovalıyor olabilir. :)

Summer Sale %30
Kampanya Duyurusu

Neredesin Beytbaba dediniz, Nisan ayının tadı damağımızda kaldı dediniz ben de sizleri daha fazla bekletmek istemedim.

Hemen kampanyanın ayrıntısına geçeyim. Ulusalın elindeki son Nensebo Refisayı almıştım beklettim :) Şimdi sizlere Nisan fiyatı üzerinden %30 indirimle sadece 250 grm çekirdek olarak kampanyaya sokuyorum. Ayrıca az miktarda da Guatemala Maragogype Finca El Platanillo da yine Nisan fiyatı üzerinden %30 indirime sokup bitiriyorum. Kampanyaya sokacak başka kahvem olsaydı inanın onları da eklerdim :) Özellikle belirtmek isterim ki en son fiyatımda artışı Şubat ayında yapmıştım ve üstüne bu indirimle görülmemiş seviyelere getiriyorum :)

- Kargo ücretim 50 TL +%18 kdv olduğu için ücretsiz kargo sınırı 500 tl. Anlayışınızı rica ediyorum. (kampanya süresince 200 tl ücretsiz 30 tl kargo ücreti güncellendi)

- Kampanya an itibariyle başlamış olup 15.08.2022 23:59'a kadar sürecektir. Stoklar sınırlı olduğu için daha erken de bitebilir.

- Tüm gönderimler kampanya bitişinden sonra 16-17 Ağustos 2022 tarihlerinde Yurtiçi kargo ile yapılacaktır.

- Site altyapısından dolayı indirim üyelere sepette yansıyacak kod gerekmiyor.

- 250 gr Zipli Valfli ambalajda ve sadece çekirdek olarak gönderilecektir.

- Kampanya diğer indirim, kampanya, parapuan ve benzeri indirimlerle birleştirilemez.

Web sitemiz: Preon Coffee Roastery

İletişim bilgileri:

info@preoncoffee.com
logoj.png

Son düzenleme:
Çok teşekkürler. Ancak artık böyle güzel kampanyalara şu kargo meselesi yüzünden sevinemez hale geldim. Buna bir çare bulamaz mıyız acaba? Mesele tek bir yere gönderim yapılabilir, insanlar oradan alabilirler paketlerini ya da Dolap uyglaması kullanılabilir. Saçma da olabilir bu söylediğim fakat vallahi kargoya o paraları vermek ya da vermek istemediğimzde de yüklü alışveriş yapmak durumunda kalmak keyif kaçırıyor.

Kahvelerin ücretine kur ve enflasyon farkını ekleseydim 6 aydır, belki kargo için oynama payım olurdu ama şu aşamada kargo ücretine değil kahvelerin fiyatına odaklanmak mantıklısı. Bu kampanya stok tüketme kampanyası ve kısıtlı sayıda stok var.

Kahvelerin fiyatları hesaplandığında Dolar 13, resmi enflasyon %40, Kargo ücreti de 18 tl'ydi.

Şuan kahvelerin fiyatı değişmedi ama Dolar 18, resmi enflasyon %80, kargo ücreti de 55 tl oldu.

Bunu açıklıyor olmak bile bence komik buradaki herkes piyasayı okuyabilen algısı açık insanlar. İnşallah daha güzel günlere diyelim.

Kahvelerin ücretine kur ve enflasyon farkını ekleseydim 6 aydır, belki kargo için oynama payım olurdu ama şu aşamada kargo ücretine değil kahvelerin fiyatına odaklanmak mantıklısı. Bu kampanya stok tüketme kampanyası ve kısıtlı sayıda stok var.

Kahvelerin fiyatları hesaplandığında Dolar 13, resmi enflasyon %40, Kargo ücreti de 18 tl'ydi.

Şuan kahvelerin fiyatı değişmedi ama Dolar 18, resmi enflasyon %80, kargo ücreti de 55 tl oldu.

Bunu açıklıyor olmak bile bence komik buradaki herkes piyasayı okuyabilen algısı açık insanlar. İnşallah daha güzel günlere diyelim.
Hocam sizinle ilgili bir mesele değil zaten, genel olarak kargo bir mesele haline geldi hepimiz için. Siz zaten elinizden geleni yapıyorsunuz. Teşekkürler kampanya için tekrar.

Sayın @Beytbaba sitenin alt yapısında sorun mu var? Üyelik girişinde ciddi sıkıntı yaşıyorum bunun yanında şifre değiştiremiyorum sürekli hata veriyor.
Kontrolde bir yavaşlama veya hataya rastlamadım. Özelden üyelik bilgilerinizi iletirseniz size sıfırlama maili gönderebilirim.

Üstad sitede 2 tane kahve gözüküyor.
Nensebo'dan 1 paketle sınırlandırdığınıza göre kargoyu bedava yapmanın bir yolu yok gibi gözüküyor.
einstein detected.

kendi adıma konuşmam gerekirse ben @Beytbaba nın kavrumunu çok başarılı bulduğum için şahsen kargo ücreti delifişek boyutlara ulaştığı şu günlerde bile gelecek kahvelerin buna değeceğini biliyorum. Bu arada @yoyasak Ankara grubunda bir tür toplu alımla hem kargo ücretini bertaraf edebiliriz hem de ihtiyacımızdan fazlasını almak zorunda hissetmeyiz. bunu bi konuşalım bence.

Bi' paket Nensebo aldım. 50 lira kargo eklenince, şu anki şartlarda normal bir fiyata geldi. 😀 Zaten bu mevsimde pek kahve içesim gelmiyor, bi' paket dursun kenarda işte, içeriz arada.

Bi' paket Nensebo aldım. 50 lira kargo eklenince, şu anki şartlarda normal bir fiyata geldi. 😀 Zaten bu mevsimde pek kahve içesim gelmiyor, bi' paket dursun kenarda işte, içeriz arada.
Selam oğuzhan normal fiyatına değil 6 ay önceki fiyatına geldi demek daha doğru olur. Yapabileceğim bir şey yok açıkçası toplu alanlar tabii ki avantajlı.

Geri