Merhaba teşekkürler indirim için. İndirim kodu var mı yoksa indirim direk siteye tanımlanmış mı
Site altyapısından dolayı indirim üyelere sepette yansıyacak kod gerekmiyor.
Teşekkür ederiz King of Hatayaynı şehirde birlikte alımlar kuruluyor bu kadar uğraştırmak istemiyorum açıkçası. taze taze sorunsuz kahvelerinize ulaşın tek dileğim. kargo ücretsiz sınırını 200 tl, altında kalan tutarlarda kargo ücretini ise 30 tl olarak tekrar güncelledim. Umarım memnun kalırsınız.
Önceden sipariş vermiş olanlara ben ulaşacağım![]()
Parayı bir şekilde kazanırız, siz güzel kahvelere rahat ulaşın demek çok güzel bir incelik. Teşekkürler.aynı şehirde birlikte alımlar kuruluyor bu kadar uğraştırmak istemiyorum açıkçası. taze taze sorunsuz kahvelerinize ulaşın tek dileğim. kargo ücretsiz sınırını 200 tl, altında kalan tutarlarda kargo ücretini ise 30 tl olarak tekrar güncelledim. Umarım memnun kalırsınız.
kampanya 15’i degil 16’si gecesi bitecek sekilde uzatilirsa katilmak isterim. kredi karti hesap kesim gunu 15’i de..Kampanya an itibariyle başlamış olup 15.08.2022 23:59'a kadar sürecektir. Stoklar sınırlı olduğu için daha erken de bitebilir.
200 dolmadığı için de ortak olarak 100-100 sipariş verdik23 tl hediye çeki kullanıp notlara da yarım kilo yeni kahvelerden denemelik ricada bulundum sipariş no: 12345. Teşekkürler.
Patron çıldırdı kapatıyoruz zararına satışlar diye ana sayfaya banner hazırlayıp gönderebilirim ücretsiz olarak dilersenizaynı şehirde birlikte alımlar kuruluyor bu kadar uğraştırmak istemiyorum açıkçası. taze taze sorunsuz kahvelerinize ulaşın tek dileğim. kargo ücretsiz sınırını 200 tl, altında kalan tutarlarda kargo ücretini ise 30 tl olarak tekrar güncelledim. Umarım memnun kalırsınız.