• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Preon Coffee Roastery

Merhaba acaba yeni çekirdekler ne zaman gelecek veya da gelecek mi böyle bir çalışma var mı Beytullah abi kurdan dolayı sanırsam biraz çekingen davranıyormuşsun gibi

İstanbulda beraber almak isteyen varsa irtibata geçebilir.

aynı şehirde birlikte alımlar kuruluyor bu kadar uğraştırmak istemiyorum açıkçası. taze taze sorunsuz kahvelerinize ulaşın tek dileğim. kargo ücretsiz sınırını 200 tl, altında kalan tutarlarda kargo ücretini ise 30 tl olarak tekrar güncelledim. Umarım memnun kalırsınız.

Önceden sipariş vermiş olanlara ben ulaşacağım (y)

aynı şehirde birlikte alımlar kuruluyor bu kadar uğraştırmak istemiyorum açıkçası. taze taze sorunsuz kahvelerinize ulaşın tek dileğim. kargo ücretsiz sınırını 200 tl, altında kalan tutarlarda kargo ücretini ise 30 tl olarak tekrar güncelledim. Umarım memnun kalırsınız.

Teşekkür ederiz King of Hatay

Parayı bir şekilde kazanırız, siz güzel kahvelere rahat ulaşın demek çok güzel bir incelik. Teşekkürler.

Patron çıldırdı kapatıyoruz zararına satışlar diye ana sayfaya banner hazırlayıp gönderebilirim ücretsiz olarak dilerseniz 😂

Çok teşekkürler bu düşünceniz için 🙏

Bedavadan biraz pahalı, kargo dahil 121 TL. Elimde kahve olmasına rağmen tatmak için ilk kez Preon'dan sipariş geçtim.

Sipariş Numaranız
583XJ4854V
Nensebo Refisa Çekirdek - filtre - 250 grm

Elimde henüz paketini bile açmadığım yeni sipariş edilmiş 1 kg kahve olmasına rağmen @Beytbaba nın kampanyasından faydalanmamak olmazdı 1'er paket kahvelerini sipariş verdim. Fazlalıkları vakumlayıp buzluğa atacaz artık 😅. Ayrıca bizlerin daha rahat alışveriş yapabilmesi için kargo fiyatını, zorunda olmamasına rağmen, güncellemiş olması büyük jest oldu kendi adıma teşekkür ederim.

Sevgili @Beytbaba guetamala çekirdeğinin espresso kavrum seçeneği açılacak mı?

@Beytbaba 2-3 gün önce vakumdan çıkardığım damoyu büyük bir aşkla içerken, nensebo indirimi olsada, stoklasam demistim, bir umutla siteyede girmiştim. Çok temiz kalpliymişim, teşekkürler indirim için.
Sip no: 144MO9957R

Geri