• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Preon Coffee Roastery

Termik fermantasyona maruz kalan Kosta Rika kahvesi cidden imtihan gibi bir şey. Demlerken çıkan koku insanı itiyor. İçerken biraz daha iyi fakat artık gaz salmasından dolayı mı, yoksa açıklanamaz (açıklanabilir?) bir şekilde termosta en az bir saat beklemesinden dolayı mı bilmiyorum, birkaç hafta evvelki demlememe göre birkaç gün önceki demlemem çok daha hoş bir sonuç verdi. Buraya kadar okumayı başaranlar için özet: Denenmesi gereken bir kahve.
Anaerobik fermantasyon yasaklanmalı bence :D

Nisan başında aldığım ve buzlukta vakumlu şekilde beklettiğim Damo ile aşk yaşıyorum şuan.

Yeni grinder ve makine için saklamak ile doğru karar vermişim. (Mara X + DF64)

Özellikle 91-92 derecelerde, 18in 45out şeklinde (35sn) büyük keyif verdi, bir çok farklı tadım notaları alıyorum.

@Beytbaba Önceki mesajlara tam bakamadım ama, yeni stok gelecek mi Damo'da?

Nisan başında aldığım ve buzlukta vakumlu şekilde beklettiğim Damo ile aşk yaşıyorum şuan.

Yeni grinder ve makine için saklamak ile doğru karar vermişim. (Mara X + DF64)

Özellikle 91-92 derecelerde, 18in 45out şeklinde (35sn) büyük keyif verdi, bir çok farklı tadım notaları alıyorum.

@Beytbaba Önceki mesajlara tam bakamadım ama, yeni stok gelecek mi Damo'da?

Maalesef damo hasat olarak tükendi.

Üstad nensebo espresso versiyonu için çok teşekkür ederim. Her ilk yudumda teşekkür ediyorumdum içimden. Bir de dışımdam edeyim dedim :)
Ben teşekkür ederim vakit ayırıp yorumladığınız için. Çok değerlisiniz. 🙏

@Beytbaba nasılsınız nabersiniz?🙋‍♂️ bu uzun süreli sessizliği yeni kahvelerin yaratacağı fırtına öncesi sessizlik olarak yorumluyorum doğru muyum acaba? yok mu ufukta şöyle güzel bir fırtına? özledik valla.😃
İyiyim çok teşekkür ederim. Sizler nasılsınız ? Evet Temmuz'u dört gözle bekliyordum, geliyor :) Numune kahve mevsimi başlamıştır artık yeni hasatların. Oldukça heyecanlıyım açıkçası. Kişisel tahminim bu sene Damo gibi özel kahveler daha çok çeşitte olacak.

İyiyim çok teşekkür ederim. Sizler nasılsınız ? Evet Temmuz'u dört gözle bekliyordum, geliyor :) Numune kahve mevsimi başlamıştır artık yeni hasatların. Oldukça heyecanlıyım açıkçası. Kişisel tahminim bu sene Damo gibi özel kahveler daha çok çeşitte olacak.
iyi diyelim iyi olsun, çok sağolun. bu haberle ben o zaman stoklarımı eritmeye başlıyorum yavaş yavaş.:)

ooo süper. Kargo bedava olması için en az 300 tl alışveriş gerek

Tam 3 ay önce aldığım bombe kahvesinin paketini açıp biraz içtikten sonra unutmuşum. Şu günlerde paketin sonlarındayım. Bir kahve 3 ay içinde hala bu kadar iyi olur mu anlamış değilim. Aldığımda ilk 2-3 hafta beğenmemiştim tadını ama şuanda mükemmel. Keşke yine olsa da alsam.

Shopier üzerinden yaptığım satışlarda Yurtiçi Kargo için güncel olarak 26 TL kargo ödüyorum. MNG veya PTT kargo için daha da düşük fiyat çıkıyor. Belki maliyeti düşürmek adına Shopier kullanabilirsiniz.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-07-24-02-02-52-15_02313f93cca0e0fd633952b984579f4f.jpg
    Screenshot_2022-07-24-02-02-52-15_02313f93cca0e0fd633952b984579f4f.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 86
Geri