• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Preon Coffee Roastery

Nensebo'dan iyi sonuç alan var mı? Ben tatlılık sorunuyla karşılaştım. 1/15 orana indirerek biraz tatlılık sağladım ama pek de keyifli olmadı.
Bende benzer sorunu yaşıyorum, bitter tadını bastiramadim bir türlü. Öğütüm, sıcaklık, oran denedim ama güzel bir içim yakalayamadım hala.

Ben de v60da keyifle tüketiyorum nenseboyu. Gayet dengeli sonuçlar çıkıyor, düz bir tarif kullanıyorum üstüne düşmedim bile

Ben 3 paket almıştım,keşke daha fazla alsaymışım.

Nensebo'dan bendeniz normal v60 demlemesiyle iyi verim alıyorum, çok alengirli bir tarifi yok. 🤷‍♂️
Piyasadaki diğer natürel Etiyopya kahvelerinden farklı olarak daha hafif bir tat profili var, ağdalı bir şekilde damağı doldurmuyor, damakta kan portakalı tadını bırakıyor hafifçe. Bu kolay içimi yüzünden sanırım, daha çok hoşuma gitti.

Fazladan almadığımız her nensebo paketi için pişman olacağız gibi duruyor. v60 ile üzmedi hiç.

60 60 60 60 denedim yine yok. Dümdüz filtre kahve makinesi kahvesi çıkartıyorum, bir şeyler yanlış ama anlamadım. Suyu değiştireceğim.
Çok zorlamayın derim. Hem elektrik, gaz, su boşa gidiyor üstüne bir de mutsuz oluyorsunuz. Ben evde diğer 7-8 kahvede hiç böyle bir sorun yaşamıyorum Preon Guatemala Maragogype dahil olmak üzere. Bazen sorun kahvededir.

Çok zorlamayın derim. Hem elektrik, gaz, su boşa gidiyor üstüne bir de mutsuz oluyorsunuz. Ben evde diğer 7-8 kahvede hiç böyle bir sorun yaşamıyorum Preon Guatemala Maragogype dahil olmak üzere. Bazen sorun kahvededir.
Bende de tam tersi, nensebodan iyi verim aldım ama maragogypeden çok verim alamadım

Preon n'oldu bu arada? Bilen var mıdır?

Geri