stok çok az suat hocam. bir çuval nensebo ve çok daha az guatemala.Bu indirimleri kaçırmamak adına ileri tarihli sipariş oluşturma seçeneği eklenmeli![]()
Ben bunu valfinden elektrikli süpürgeyle çektirip banlayıp denemiştim fakat bir zaman sonra paket hava almıştı hava alırsa sıkıntı olurElimde kahve varken aldım. Hava alan yeri bantlayıp buzluğa atsam tazeliğini korurum sanırım.![]()
Siteye girip kontrol edebilirsiniz.stoklar tükendi mi acaba
Öyle yaptım. Bazen ek stok açıyorsunuz, ona istinaden bir soruyduSiteye girip kontrol edebilirsiniz.
Ben de benzer durumdayim. Kargoya verildi dedi iki-uc gun once. Ama takip numarasi goremiyorum.@Beytbaba siparişimin kargoya verilip verilmediğini görebileceğim bir yer var mı sitede?
599HW8227P
kargo takip numarası gelmedi çünkü
Bende de kargoya verildi olarak görünüyor ama açıklamayı bu şekilde yapmıştı Beytullah Bey. Bugün yarın verilir, Yurtiçi kargo bildirimi geliyor zaten.Tüm gönderimler kampanya bitişinden sonra 16-17 Ağustos 2022 tarihlerinde Yurtiçi kargo ile yapılacaktır.
Teşekkürler bunu kaçırmışım benBende de kargoya verildi olarak görünüyor ama açıklamayı bu şekilde yapmıştı Beytullah Bey. Bugün yarın verilir, Yurtiçi kargo bildirimi geliyor zaten.
Selamlar şu anda her şey stock out.@Beytbaba selamlar, refisa ulaştı elime, öncelikle teşekkür ederim kampanya için, henüz 4 günlük kavrumda bile çok iyi sonuçlar. sanırım kampanya fiyatlı olan paketler bitti, tadına bakınca birkaç paket daha alayım diye girdim siteye ama 130 görünüyor şu an, doğru mudur?