• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Preon Coffee Roastery

Bu indirimleri kaçırmamak adına ileri tarihli sipariş oluşturma seçeneği eklenmeli :)

Herkese merhabalar.

Stok guncellemesi yapmak isterim.
Son 20 paket kaldi her iki kahveden de.

Elimde kahve varken aldım. Hava alan yeri bantlayıp buzluğa atsam tazeliğini korurum sanırım. :rolleyes:
Ben bunu valfinden elektrikli süpürgeyle çektirip banlayıp denemiştim fakat bir zaman sonra paket hava almıştı hava alırsa sıkıntı olur

Herkese merhabalar, kargo hakkında kısa bir bilgilendirme yapmak istiyorum. Dünden itibaren ve bu sabah hazırladığımız kargolar bugün verilecek ama tüm siparişler elektrik kesintisi yüzünden hazırlanamadı. paketlerin ağzı yapıştırılamadı maalesef. Geriye kalan siparişler de yarın verilmiş olacak. Kargo takip numaraları siteye otomatik eklenecek ve size mail düşecek.

@Beytbaba selamlar, refisa ulaştı elime, öncelikle teşekkür ederim kampanya için, henüz 4 günlük kavrumda bile çok iyi sonuçlar. sanırım kampanya fiyatlı olan paketler bitti, tadına bakınca birkaç paket daha alayım diye girdim siteye ama 130 görünüyor şu an, doğru mudur?

@Beytbaba selamlar, refisa ulaştı elime, öncelikle teşekkür ederim kampanya için, henüz 4 günlük kavrumda bile çok iyi sonuçlar. sanırım kampanya fiyatlı olan paketler bitti, tadına bakınca birkaç paket daha alayım diye girdim siteye ama 130 görünüyor şu an, doğru mudur?
Selamlar şu anda her şey stock out.

Geri