• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Petra Roasting Co.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lion256
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Karşılıklı saygı, sevgi, hoşgörü ile üretilen "o" patlıcan tüketicisine afiyet olsun :)

Adsız.png

Patlıcanla ilgili bel altı ve cinsiyetçi bir espri yapacak kadar nezaketsiz fakat sövgüsünün sonunu getiremeyecek kadar da "çekingen" Kaan'ı yerine uğurluyoruz.

3'er kg. kapya biber ve patlıcan, 2 kg. da frenk soğanı alırsanız ücretsiz kargo yani.

Hazır başlamışken Kaan'dan frenk soğanıyla ilgili daha da seviyesiz bir paylaşım bekliyorum.

Daha önce kahvelerini hiç denemedim. Bir ara düşünmüştüm pahalı olmasına rağmen ama almamıştım. Artık bu düşünceleriyle tamamen uzaklaştım. Almayı düşenen herkesin kendi tercihi bende hiç denemeden bırakmış olayım :)

Bu patlıcan mevzusundan önce bir tartışma, başka bir hikaye falan mı oldu? Yani niye bu hikayeyi üstümüze alındık? :D Fazla mı iyimser düşünüyorum

Bu patlıcan mevzusundan önce bir tartışma, başka bir hikaye falan mı oldu? Yani niye bu hikayeyi üstümüze alındık? :D Fazla mı iyimser düşünüyorum
Bende sizin gibi düşünüyorum. Patlıcan olayı bana da çok can sıkıcı gelmedi hikayeyi görüp geçmiştim alınacak bir şey görmemiştim. Bende sizin gibi acaba başka şeyler mi var diye düşünüyorum.

Bu kulübün herhangi bir konuda ortak bir karara varamamasını seviyorum :)

smokin giyeni herkes seviyor , ben de giyeyim bari :)

Geri