• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Petra Roasting Co.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lion256
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu sütü iki defa aldım ikisinde de tarihi geçmemiş olmasına karşın süt bozulmuştu. Bulunduğum lokasyondaki bim soğuk zincir konusunda çok özensiz, bim çalışanı almayın önermiyorum deyince üçüncüye şans vermek istemedim
O zaman bölgenizde sorun var. Ben hiç yaşamadım söylediginiz şeyi

Şu mayaları öneririm.
Yoğurt

Kefir

Kımız

Uzun zamandır Petra dışında kahve almıyorum.

Şuan stoklarında olmayan ve tekrar tekrar alıp her seferinde aynı lezzeti yakaladığım GITESI'nin tekrar gelmesini diliyorum.

Bunun dışında günlük olarak ACME ürünlerini tüketiyorum. Oldukça memnunum, hiç mutsuz etmedi bu ürün.

Ayrıca son eklenen ürünleri KOLOMBIYA SANTA BARBARA #2 oldukça beğendim. Gitesi tarzına yakın, ondan güzel olmasa da içtiğim EN İYİ kahvelerden biri. Pahalı mı? Evet ama buna zırlamayacağım, iyi kahve bulmakta zorlanıyorum.

Selamlar.

Petra neden v60 demleme yapmıyor aeropress sevemedik.
Aeropress i nasıl bir tarifle yapıyorlar bilmiyorum ama tarifine göre hızlı, kolay ve risksiz kahve hazırlanabilen bir ekipman, mesela original aeropress recipe, v60 ise daha fazla özen, zaman ve tecrübe istiyor, çekirdeğe göre parametreler ile oynamak gerekiyor aksi taktirde de hakkı verilmemiş oluyor. Tabi tarifine göre aeropress ile de daha meşakkatli kahveler yapmak mümkün.

Uzun zamandır Petra dışında kahve almıyorum.

Şuan stoklarında olmayan ve tekrar tekrar alıp her seferinde aynı lezzeti yakaladığım GITESI'nin tekrar gelmesini diliyorum.

Bunun dışında günlük olarak ACME ürünlerini tüketiyorum. Oldukça memnunum, hiç mutsuz etmedi bu ürün.

Ayrıca son eklenen ürünleri KOLOMBIYA SANTA BARBARA #2 oldukça beğendim. Gitesi tarzına yakın, ondan güzel olmasa da içtiğim EN İYİ kahvelerden biri. Pahalı mı? Evet ama buna zırlamayacağım, iyi kahve bulmakta zorlanıyorum.

Selamlar.
Çok fazla kaliteli ve iyi kahve var piyasada hem de çok daha iyi fiyatlara var. Yeterince aramamış veya denememişsiniz sanırım

Coffeenutzdan peru aprocassi ve burundi kayanza grizzlyden colombia lord voldemort ilk aklıma gelenler

Geri