• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Petra Roasting Co.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lion256
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Naranjales, emilsa ve acme için reçete öneriniz var mı? Geçenlerde aldığım acme hatalı kavrum geldi, yenisini ve yanında tüm çekirdeklerinden 30gr lık deneme paketi yollamışlar. Acme ilk birkaç demlememde overextract oldu, ağızda tozlu bir his bırakıyor. Diğerlerini de ziyan etmeyim tutturana kadar :)
Tarif veremeyeceğim ama naranjales'te akış çok hızlı. C2 18 klik ile başlarım denemelere bunda 19 yaptım bugün TH3 ile 2.10 gibi bitti. Biraz az çözünmüş hissi var 18 e ineceğim. Siz de ince öğütebilirsiniz.

Son düzenleme:
Acme 43 te çekiyorum ancak 29 gram demliyorum. Molent kullanıyorum. Bu sekilde verdiği tat hosuma gidiyor. Her türlü kalın öğütüm istiyor o kahve.

Guatemala La Esperanza, 24 mayıs kavrum tarihi

#plastik v60
#15-240gr, Rioba, 94 derece
#cmd 20 klik
#abaca filtre
#40 gr blooming 30 sn, 140a tamamla, 01.05'te 240a tamamla..
#bitiş: 02.08
#notlar: kuru kayısı, kayısı hoşafı, tatlı, dolgun, içimi o kadar keyifli ki..
Ben de tam bu kahveyi içiyordum. Sarı meyveler net de bana çok dolgun bi gövde var gibi gelmedi. Bi tık daha kavrulabilirmiş gibi geldi.

Merhaba, Petra guatemala finca la esperanza Tadım notlarım;

Paketteki Tadım Notları: Kayısı / Dolgun / Floral

Kavrulma Tarihi: 07.04.2021

Tadım Tarihi: 29.04.2021 – 14.05.2021

Güzel Çiçeksi aromalar geliyor, Soğudukça çok yoğun ve net bir kayısı aroması geliyor. Ancak çok aromatik bir kahve olduğunu söylemekte doğru olmaz.

Kahve çok gövdeli değil Ancak Netliği yüksek, Benim genel olarak hoşuma gitti.

Petranın Kendi Sitesinde

Kaynak

Stok sıkıntılarından dolayi bu ayki toplu alıma katılmak yerine Petra dan bomba de fruta ve Guatemala la esperanza denemeye karar verdim. Son yorumlar her nekadar şüphe uyandirsada petranin bu iki çekirdeğini deneme duygumu bastıramadim. Delter ve french press sonuçlarını cok merak ediyorum. Delterle ozellikle deneyimleyen varsa tecrübelerini merak ediyorum paylaşırlarsa çok sevinirim

Bilmeyenler için hatırlatma:
denk gelirse Ali Bey aracılığıyla Petra'dan alışveriş yapabilirsiniz

Geri