• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Paper Coffee'nin Sucafina Speciality'den ithal ettiği Anaerobik kahveleri stoklara girdi!

Ugurasilsoy

Yeni Üye
İsim
Uğur Asilsoy
Daha fazla  
İsim
Uğur Asilsoy
Kahveseverlere güzel haber!

Paper Special Series adı altında yurtdışından ithal ettiğimiz çok özel ve deneysel yeşil kahve çekirdeklerinin en lezzetli halini bulana kadar kavurduk ve satışına başladık.

''Paper Special Series'' dünyada çok popüler olan anaerobic fermantation, carbonic maceration, thermal shock gibi artık kahvenin gastronomik değerini ortaya koyan işleme metodlarıyla işlenmiş kahve çekirdeklerini ifade etmektedir. Bu partide anaerobic mikrolot çekirdekler olan Colombia La Cruz ve Burundi Nemba'yı gururla sizlere sunuyoruz!

Colombia La Cruz Narino Caturra Anaerobik
Libardo ve Alba Lazo birçok yüksek puanlı ‘’Cup of Excellence’’ lotu üretti, bu nedenle bu yüksek skorlu Anaerobik FW lotunu da yapmaları şaşırtıcı değil.

Burundi Nemba Kayanza Cima Yeast Anaerobik
Fransız LALCAFÉ CIMA ™ mayası ile kapalı ortamda 12 saat mayalanmaya bırakılan kahvelerden çok kompleks, parlak asiditeli çiçeksi tatlar ortaya çıkmaktadır.

Kahve künyesinde olması gereken her şey var. Fiyat önce bir düşündürttü ama Sucafina'nın tedarik ettiği her kahveler bende çok iyi hatıralar bıraktığı için ekledim sepete. Paper'daki diğer kahvelere göre fiyatlar yüksek olunca daha az gramajda ikili bir deneme paketi olsa ne güzel olurmuş diye düşünmeden de edemedim.

@Ugurasilsoy

Öncelikle standart ithalatçılar dışında farklı kahveler getirdiğiniz ve kahve piyasasında ki çeşitliliği artırdığınız için tebrik ederim. İzninizle bu kahveler özelinde birkaç soru sormak istiyorum.

Bu kahvelerin profilini çıkarırken herhangi bir örnek kavurma(ikawa gibi) kullanıyor musunuz?

Elinizde ki çekirdeklerin maksimum potansiyele ulaştığını nasıl karar veriyorsunuz?

Kavurucu olarak "Uğur Asilsoy" belirtilmiş. Bu kahvelerin hepsinin sizin tarafınızdan kavrulacağı anlamına mı geliyor?

Kişisel fikrim olarak belirtmek istiyorum: Logonuz çok karışık v60 filtre kağıdını logodan kaldırmak veya ismin yanına yerleştirmek daha güzel olabilir. Birde siyah beyaz renkler ve kutu tasarımı iç karartıcı.

Kişisel fikrim olarak belirtmek istiyorum: Logonuz çok karışık v60 filtre kağıdını logodan kaldırmak veya ismin yanına yerleştirmek daha güzel olabilir. Birde siyah beyaz renkler ve kutu tasarımı iç karartıcı.
Ben de kutu tasarımını çok sevdim yav, watchmen’deki Rorscharc karakterini hatırlattı 🙂 @Coffeemean tatil dönüşü bir kez daha görüşelim aldım, deneyelim bakalım 🙂 o ara bi rare daha gelir 😉

Paper Special Series adı altında yurtdışından ithal ettiğimiz çok özel ve deneysel yeşil kahve çekirdeklerinin en lezzetli halini bulana kadar kavurduk ve satışına başladık.

''Paper Special Series'' dünyada çok popüler olan anaerobic fermantation, carbonic maceration, thermal shock gibi artık kahvenin gastronomik değerini ortaya koyan işleme metodlarıyla işlenmiş kahve çekirdeklerini ifade etmektedir. Bu partide anaerobic mikrolot çekirdekler olan Colombia La Cruz ve Burundi Nemba'yı gururla sizlere sunuyoruz!

Libardo ve Alba Lazo birçok yüksek puanlı ‘’Cup of Excellence’’ lotu üretti, bu nedenle bu yüksek skorlu Anaerobik FW lotunu da yapmaları şaşırtıcı değil.

Fransız LALCAFÉ CIMA ™ mayası ile kapalı ortamda 12 saat mayalanmaya bırakılan kahvelerden çok kompleks, parlak asiditeli çiçeksi tatlar ortaya çıkmaktadır.
Hayırlı olsun Uğur. Çok güzel gelişmeler bunlar. Elinize sağlık. Geçen hafta Deniz güzel haberi vermişti :)

125 ya da 150 gramlık x2 gibi bir deneme paketi düşünüyor musunuz? Operasyonel açıdan zor olduğunu biliyorum ama bu tarz kahvelerin ikisi de denenmek isteniyor ama 250 gram olunca maalesef ulaşan sayısı sınırlı kalıyor. Bir de elçiye zeval olmaz :)

@Ugurasilsoy

Öncelikle standart ithalatçılar dışında farklı kahveler getirdiğiniz ve kahve piyasasında ki çeşitliliği artırdığınız için tebrik ederim. İzninizle bu kahveler özelinde birkaç soru sormak istiyorum.

Bu kahvelerin profilini çıkarırken herhangi bir örnek kavurma(ikawa gibi) kullanıyor musunuz?

Elinizde ki çekirdeklerin maksimum potansiyele ulaştığını nasıl karar veriyorsunuz?

Kavurucu olarak "Uğur Asilsoy" belirtilmiş. Bu kahvelerin hepsinin sizin tarafınızdan kavrulacağı anlamına mı geliyor?

Kişisel fikrim olarak belirtmek istiyorum: Logonuz çok karışık v60 filtre kağıdını logodan kaldırmak veya ismin yanına yerleştirmek daha güzel olabilir. Birde siyah beyaz renkler ve kutu tasarımı iç karartıcı

Kavurmayı profilini yine kendi makinamız olan Besca ile yapıyoruz. Kavurucular profil çıkarırken çeşitli teknikler kullanır. Bende farklı kombinasyondaki değerlerle oynayıp farklı profiller oluşturuyorum. Ardından iyi olduğunu düşündüğüm profil üzerinden yine farklı değerlerde başka profiller çıkartıyorum. Zaten bir süre sonra son çıkan profiller gerçekten çok lezzetli oluyor. Bu durumdan sonra bize kalan bu profiller arasından en dengeli olanı ekipçe karar vermek oluyor. Bu sebeple çekirdeğin potansiyelini gördüğümüze emin oluyoruz.

Kahveleri kendi oluşturduğum tarzda profillerle kavuruyorum. Müşterilerimiz artık bizden kahve aldıkları zaman çok açık veya koyu, çok asidik veya çok gövdeli vb. değil, dengeli ve kompleks tatlarda kahvelerle karşılaşacağını biliyor. Bu sebeple kavurucunun ismini yazıyoruz. Bu profil üzerinden yardımcı kavurucularımız ve ben kavurmaya devam ediyoruz. Yardımcı kavurucularımız profil çıkartacak düzeye geldiklerinde başka isimler görmeniz mümkün. Bununda markamıza renk katacağını düşünüyorum.

Hayırlı olsun Uğur. Çok güzel gelişmeler bunlar. Elinize sağlık. Geçen hafta Deniz güzel haberi vermişti :)

125 ya da 150 gramlık x2 gibi bir deneme paketi düşünüyor musunuz? Operasyonel açıdan zor olduğunu biliyorum ama bu tarz kahvelerin ikisi de denenmek isteniyor ama 250 gram olunca maalesef ulaşan sayısı sınırlı kalıyor. Bir de elçiye zeval olmaz

Çok teşekkürler Levent :) Şuanki planımız 250 gr'lık paketlerde ilerlemek fakat bu kadar istek üzerine tekrar bir planlama yapılabilir ama önce başka planlamaları yapmamız lazım:)

20210615_145158.jpg

Kahveler geldi. Kutu tasarımları hoş, kahve hakkında bilgiler ve demleme reçetesi olan bir kartla geliyor. Daha demlemeden 2 tane eksi diyebileceğim konu var. İlk olarak paketler valfli ama zipli değil. Biri 200 diğeri 160 lira olan iki kahve aldıktan sonra nasıl saklayacağım acaba diye düşünmek istemezdim. İkincisi ise kavrum tarihi yazmıyor. QR kod konulmuş ancak orda da göremedim.

@Ugurasilsoy kahvelerin kavrum tarihi nedir ve ne kadar degassing önerirsiniz?

Ekli dosyayı görüntüle 13798

Kahveler geldi. Kutu tasarımları hoş, kahve hakkında bilgiler ve demleme reçetesi olan bir kartla geliyor. Daha demlemeden 2 tane eksi diyebileceğim konu var. İlk olarak paketler valfli ama zipli değil. Biri 200 diğeri 160 lira olan iki kahve aldıktan sonra nasıl saklayacağım acaba diye düşünmek istemezdim. İkincisi ise kavrum tarihi yazmıyor. QR kod konulmuş ancak orda da göremedim.

@Ugurasilsoy kahvelerin kavrum tarihi nedir ve ne kadar degassing önerirsiniz?
Merhaba, bu partinin kavrum tarihi 14.6.2021 'dir. Kartta veya kutunun altında mutlaka kavrum tarihi yazılmıştır. En güzel zamanı 3. gün diyebilirim. Zip konusunu dikkate alacağız. Afiyet olsun.

Yoğun istek üzerine iki kahvemizi de 150 gr'lık paketlerde sunmaya karar verdik. Bugünden itibaren web sitemizden bu şekilde sipariş verebilirsiniz. Çekirdeklere yoğun bir ilgi var. Yetişmeyeceğimiz bir yoğunluk olmaması halinde yine eskisi gibi aynı gün siparişlerimizi çıkartacağız. İlgililere duyurulur:)

Geri