• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Paper Coffee'nin Sucafina Speciality'den ithal ettiği Anaerobik kahveleri stoklara girdi!

@Ugurasilsoy
Uğur Bey
Ufak bir öneri kutunun içerisinde ki şeffaf poşetlere kahvenin etiketlerini yapıştırabilirseniz kutu ile saklamak istemeyenler için iyi olur.

Paper ‘ dan Hopi kampanyası ile sipariş ettiğim Kolombiya öğütülmüş geldi. Hata benim tabi. Filtre ve çekirdek diye iki farklı ürün şeklindeymiş farketmeden filtre olarak sipariş vermişim 😭 şimdi bunu taze tutmak pek mümkün değil sanırım. Olabildiğince kısa sürede tüketmek dışında tavsiyesi olan var mı?

Ben de öğütülmüş almışım. Baya beğendim. Sonra bir de çekirdek aldım şimdi deney yapacağım. Aroma kaybı öğütülmüş kahvede nasıl ve ne sürede gerçekleşiyor :)

kahvelerin kutulara konması iyi olmuş, epey hırpalanmışlar, dağılmadan ulaştı kahveler neyse ki.
olan kitaba olmuş, kargo gazabından nasibini almış. aşağıdan yarılmaya başlamış, hayati tehlikeyi atlatmış neyse ki.
yazara not: kendim yazdığım bir kitabı okuyucuya gönderecek olsaydım daha korunaklı göndermeye gayret ederdim.
Ekli dosyayı görüntüle 19491
Bizde kitap çıkmadı :(

21.03 kavrum tarihli Colombia'yı biraz önce websitelerindeki reçeteyle demledim. Gerçekten çok iyi çekirdek.
İlk 1-2 demlemem çok güzel olmadı ama sizin bu yorumunuz üstüne tekrar demledim sitedeki tarifle. Gerçekten kusursuz oldu. Oldukça açık kavrum olduğu için ısıyı demleme boyunca yüksek tutup iyi çözmek lazım kahveyi.

Paper Coffee ✅

İlk 1-2 demlemem çok güzel olmadı ama sizin bu yorumunuz üstüne tekrar demledim sitedeki tarifle. Gerçekten kusursuz oldu. Oldukça açık kavrum olduğu için ısıyı demleme boyunca yüksek tutup iyi çözmek lazım kahveyi.

Paper Coffee ✅
3 kahve almıştım Paper'dan. Burundi, Colombia ve Ethiophia Hambella GR1. Burundi'yi beğendim. Colombia'yı çok beğendim. Hambella'yı da dün ilk kez denedim. İnanılmaz "sulu" bir fincan elde ettim. Bu nedenle bir sonraki denememde 1/14 oranını kullanmayı planlıyorum.

Geri